Έξοδα Σκύλου

Robin

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2013
217
2
Δυτική Μακεδονία
Συμφωνώ απόλυτα με το #87 ποστ της μαρεκο και αυτό που σου πρότεινε κάποιο μέλος με την φιλοζωικη θα σου δώσει πολλά μέχρι να ορθοποδησετε οικονομικά για να μπορέσετε να υιοθετήσετε σκυλακο. Τα πιτμπουλ είναι και δύσκολη ράτσα για πρωτάρη.

Υγ πρέπει να ξαναδιαβάσω την έννοια του τρολ

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Με 50 € παιρνεις απο τα Jumbo μεγαλο λουτρινο σκυλο σε οτι χρωμα θες.Δεν τρωει καθολου και δεν παθαινει τιποτα.Δεν κολλαει διαφορα ζωυφια,οπως ψυλλους τσιμπουρια κλπ.Οποτε δεν χρειαζεται χρηματα για αμπουλες και βλακειες.Δεν χρειαζεται βολτες και δεν υπαρχει κινδυνος να χαθει.Ουτε δαγκωνει,ουτε γαβγιζει.Αν του συμβει καποιο ατυχημα πχ με αμαξι δεν χρειαζεται να το πας στο κτηνιατρο,δεν αιμμοραγει καν.Ουτε στειρωση χρειαζεται που κοστιζει 150-200 € Δεν εχει Pedigree αλλα δεν εχει σημασια γιατι δεν θα πηγαινει σε εκθεσεις και δεν βγαζει κανενα προβλημα υγειας... :)

koyrsaros_gr

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2013
59
3
Μια εναλλακτικη ειναι πηγαινεις στη φιλοζωικη της περιοχης σου, να ταιζεις τα σκυλακια και να τα πηγαινεις βολτα. Θα μαθεις πολλα πραγματα απο εκει και στο μελλον οταν δουλεψεις και βγαζεις τα εξοδα σου θα εισαι ετοιμος να υιοθετησεις εναν σκυλο..
+1
πολυ σωστα, ετσι και προσφερεις εθελοντικα λιγο απο τον χρονο σου στην φιλοζωικη της περιοχης αλλα και η συναναστροφη με τα ζωα και τους ανθρωπους της φιλοζωικης θα σου διδαξουν πολλα.
διαθεσιμα σκυλακια για υιοθεσία η για αγορα (οτι θελησεις) θα υπαρχουν παντα.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
θελουμε να ξεφευγουμε απο την καθημερινοτητα δεν μπορειται να το βαλετε στο νου σας ;Ρωτησα καποιες συμβουλες και ολοι εισασταν επιθετικοι για αυτο αποκαλεσα και το pedigree ετσι εγω παραδεχομαι δεν γνωριζω αλλα τουλαχιστον αμα δεεν ξερετε δεν μπορειτε να κρινετε 14 χρονων ειμαι εχετε δει αλλα 14χρονα πως κανουν ;
μμμ
,,
τελικα αυτη ειναι η περιληψη,,, για να ξεφυγουμε απο την καθημερινοτητα,, μπαινουμε σημερα σε ενα dogforum και ""κουφαινουμε "" τους παντες,,, αυριο θα μπουμε σε ενα catforum μεθαυριο σε ενα fishforum κλπ.. κλπ .. και περνανε οι μερες ευχαριστα ==))

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Ερωτηση : Γιατι θελεις σκυλο?
Απαντηση : Για να ξεφευγουμε απο την καθημερινοτητα!!!

Πρωτη φορα ακουω τετοια απαντηση...ολα τα λεφτα λεμε!!! χαχαχαχαχαχα
Με κατι τυπακια σαν κι αυτον , εχει γεμισει ο κοσμος αδεσποτα....

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Με 50 € παιρνεις απο τα Jumbo μεγαλο λουτρινο σκυλο σε οτι χρωμα θες.Δεν τρωει καθολου και δεν παθαινει τιποτα.Δεν κολλαει διαφορα ζωυφια,οπως ψυλλους τσιμπουρια κλπ.Οποτε δεν χρειαζεται χρηματα για αμπουλες και βλακειες.Δεν χρειαζεται βολτες και δεν υπαρχει κινδυνος να χαθει.Ουτε δαγκωνει,ουτε γαβγιζει.Αν του συμβει καποιο ατυχημα πχ με αμαξι δεν χρειαζεται να το πας στο κτηνιατρο,δεν αιμμοραγει καν.Ουτε στειρωση χρειαζεται που κοστιζει 150-200 € Δεν εχει Pedigree αλλα δεν εχει σημασια γιατι δεν θα πηγαινει σε εκθεσεις και δεν βγαζει κανενα προβλημα υγειας... :)
Αυτη ειναι μαλλων η καλητερη λυση!!
Για ζωντανο σκυλο δεν φτανουν με τιποτα τα χρηματα.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
μμμ
,,
τελικα αυτη ειναι η περιληψη,,, για να ξεφυγουμε απο την καθημερινοτητα,, μπαινουμε σημερα σε ενα dogforum και ""κουφαινουμε "" τους παντες,,, αυριο θα μπουμε σε ενα catforum μεθαυριο σε ενα fishforum κλπ.. κλπ .. και περνανε οι μερες ευχαριστα ==))
Kαι ρωτάμε με τι αγκιστρι να ψαρεψουμε στο ενυδρείο μας!

michaliscrete

Member
3 Δεκεμβρίου 2012
18
0
ΑΘΗΝΑ
Καλησπέρα είμαι 14 χρονών και πρόκειτε να πάρουμε σκύλο με την οικογένεια μου απο έναν γνωστο μας. Η ράτσα του θα είναι pitbull καθαροαιμο αμερικανικο . Στην οικογενεια αγαπαμε ολοι τα σκυλια ειδικα ο πατερας μου ειχε 2 παλαιοτερα σχεδον για ολη την ζωη του και εγω ειμαι προθιμος και υπευθυνος να το εκπαιδευσω και να περασω χρονο μαζι του . Το μονο μας προβλημα ειναι το οικονομικο , το κοθταβι θα το παρουμε απο γνωστο 50 ευρω οποτε δεν υπαρχει προβλημα .

θα ηθελα να μου πειτε τα εξοδα
για τα πρωτα εμβολια
τα μηνιαια εξοδα (τροφη κ.α) εκτος των απροοπτων φυσικα και γενικα ολα τα εξοδα της συγκεκριμενης ρατσας

Επισης δεν ξερω αμα το θεμα εχει μπει στην σωστη ενοτητα

Σας ευχαριστω Χρήστος Λούσιο
Δυστηχώς πιτμπουλ καθαρόαιμα με ped στην Ελλάδα είναι λίγα και από καλές γραμμές ακόμη λιγότερα ίσως μετρημένα στα δάκτυλα του ενώς χεριού. Οπότε τα πιο πολλά μιάζουν με πίτμπουλ. Οπότε στο γνήσιο έχω μια ένσταση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα υμίαιμα πιτμπουλ είναι ότι δεν ξέρεις τι προδιάθεση χαρακτήρα θα έχουν. Ενα γνήσιο πιτμπουλ δεν θα σου βγάλει ποτέ επιθετικότιτα σε άνθρωπο εκτός κάποιες γραμμές που δεν υπάρχουν εδώ(chinaman κ.α.) αλλά με σκυλιά που είναι κυριαρχικά θα έχεις πρόβλημα γιατί αν τον κοινωνικοποιήσεις τέλεια δεν θα κάνει αυτός καβγάδες αλλά δεν θα κάνει ποτέ πίσω.Το να το κοινωκοποιήσεις τέλεια θέλει ώρες κάθε μέρα με άλλα σκυλια και να μην έχει κακιές εμπειρίες.Επίσης καλό πιτμπουλ είναι ένα κουρασμένο πιτμπουλ και πίστεψε με δεν κουράζονται εύκολα. Αυτό που θέλω να καταλύξω είναι αν έχεις το χρόνο για αυτό?Οσο για το οικονομικό είναι σίγουρα παραπάνω από 50 ευρώ. 50 ευρώ θα κάνει μόνο η τρωφή του,θα χρειαστείς σκαλιμπορ αμπούλες εμβόλια και βασική εκπαίδευση γιατί λόγο της ενέργειας του και του ενστικτου του θυράματος δεν συγκεντρώνεται εύκολα σε εντολές όταν είναι λυτός και πολλά παιχνίδια αλλιώς θα βρει μόνος του,τους καναπέδες τα τραπεζάκια και ότι άλλο μασιέται.Αν κάνεις ολα αύτα θα έχεις την ένα σκυλι που θα κάνει τα πάντα για εσένα.Τα πιτμπουλ ξεπερνάνε όλες τις άλλες ράτσες σε αυτό και θα διαφημίζεις αυτήν την υπέροχη ράτσα αλλιώς θα έχεις ένα σκύλο ανεξέλεκτο που θα τρομοκρατεί τους πάντες.Φιλικά Μιχαλης

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Δυστηχώς πιτμπουλ καθαρόαιμα με ped στην Ελλάδα είναι λίγα και από καλές γραμμές ακόμη λιγότερα ίσως μετρημένα στα δάκτυλα του ενώς χεριού. Οπότε τα πιο πολλά μιάζουν με πίτμπουλ. Οπότε στο γνήσιο έχω μια ένσταση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα υμίαιμα πιτμπουλ είναι ότι δεν ξέρεις τι προδιάθεση χαρακτήρα θα έχουν. Ενα γνήσιο πιτμπουλ δεν θα σου βγάλει ποτέ επιθετικότιτα σε άνθρωπο εκτός κάποιες γραμμές που δεν υπάρχουν εδώ(chinaman κ.α.) αλλά με σκυλιά που είναι κυριαρχικά θα έχεις πρόβλημα γιατί αν τον κοινωνικοποιήσεις τέλεια δεν θα κάνει αυτός καβγάδες αλλά δεν θα κάνει ποτέ πίσω.Το να το κοινωκοποιήσεις τέλεια θέλει ώρες κάθε μέρα με άλλα σκυλια και να μην έχει κακιές εμπειρίες.Επίσης καλό πιτμπουλ είναι ένα κουρασμένο πιτμπουλ και πίστεψε με δεν κουράζονται εύκολα. Αυτό που θέλω να καταλύξω είναι αν έχεις το χρόνο για αυτό?Οσο για το οικονομικό είναι σίγουρα παραπάνω από 50 ευρώ. 50 ευρώ θα κάνει μόνο η τρωφή του,θα χρειαστείς σκαλιμπορ αμπούλες εμβόλια και βασική εκπαίδευση γιατί λόγο της ενέργειας του και του ενστικτου του θυράματος δεν συγκεντρώνεται εύκολα σε εντολές όταν είναι λυτός και πολλά παιχνίδια αλλιώς θα βρει μόνος του,τους καναπέδες τα τραπεζάκια και ότι άλλο μασιέται.Αν κάνεις ολα αύτα θα έχεις την ένα σκυλι που θα κάνει τα πάντα για εσένα.Τα πιτμπουλ ξεπερνάνε όλες τις άλλες ράτσες σε αυτό και θα διαφημίζεις αυτήν την υπέροχη ράτσα αλλιώς θα έχεις ένα σκύλο ανεξέλεκτο που θα τρομοκρατεί τους πάντες.Φιλικά Μιχαλης
....
μαλλον δεν καταλαβες..... θελει να αγορασει καθαροαιμο πιτμπουλ με 50 ευρω και να το εκπαιδευσει να ζει με ηλιο αερα νερο και υπνο και αν αρωστησει να αυτοθεραπευεται μονο του ,,, ==))

michaliscrete

Member
3 Δεκεμβρίου 2012
18
0
ΑΘΗΝΑ
....
μαλλον δεν καταλαβες..... θελει να αγορασει καθαροαιμο πιτμπουλ με 50 ευρω και να το εκπαιδευσει να ζει με ηλιο αερα νερο και υπνο και αν αρωστησει να αυτοθεραπευεται μονο του ,,, ==))
το κατάλαβα απλά δεν ήθελα να γίνω επιθετικός γιατί αν πας κόντρα με έναν δεκατετράχρωνο θα την κάνει την βλακεία του.Οποτε του απάντησα σε αυτό που ρώτησε. Γιαυτό του είπα για την σπανιότιτα παρόλο που ο κόσμος τα βλέπει παντού για να καταλάβει ότι ένα purebred pitbull δεν θα το έδινα ούτε στον αδερφό μου 50 ευρώ.Για αυτό του είπα και τις ανάγκες του ακόμα και αν ήταν γνήσιος για να δει οτι δεν έχει το χρόνο και σίγουρα το χρήμα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.932
Δεν είμαι σίγουρη ότι θα το διαβάσει ο ενδιαφερόμενος, αλλά είναι πολύ ωραίο το ποστ σου michaliscrete.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
το δεκατετραχρονος μου αρεσε,,, εγω παντως οταν γινω δεκατεσσαρων ελπιζω να μην εχω τετοιες ανησυχιες ---))

michaliscrete

Member
3 Δεκεμβρίου 2012
18
0
ΑΘΗΝΑ
Δεν είμαι σίγουρη ότι θα το διαβάσει ο ενδιαφερόμενος, αλλά είναι πολύ ωραίο το ποστ σου michaliscrete.
Δυστηχώς και εγώ αυτό πιστεύω αλλά αυτή η ράτσα δεν χρειάζεται άλλους ανεύθυνους ιδιοκτήτες η άλλο byb.Ακόμα και εδώ που είναι λίγο πολύ ψαγμένα τα άτομα πιστεύουν ότι τα πίτμπουλ ειναι ασταθείς χαρακτήρες μια ράτσα που μετά από μιαμιση ώρα μάχη το αγκαλιάζει το ανθρωπόμορφο κτήνος να τον πάει στο γιατρό αν τον πάει κιόλας και αυτό παρόλους τους πόνους δεν τον δαγκωνει όπως θα έκανε το κάθε άλλο σκυλί γιατι ζει για να μας ευχαριστεί.Σε ευχαριστώ πολύ πάντως

Last edited:

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Δυστηχώς και εγώ αυτό πιστεύω αλλά αυτή η ράτσα δεν χρειάζεται άλλους ανεύθυνους ιδιοκτήτες η άλλο byb.Ακόμα και εδώ που είναι λίγο πολύ ψαγμένα τα άτομα πιστεύουν ότι τα πίτμπουλ ειναι ασταθείς χαρακτήρες μια ράτσα που μετά από μιαμιση ώρα μάχη το αγκαλιάζει το ανθρωπόμορφο κτήνος να τον πάει στο γιατρό αν τον πάει κιόλας και αυτό παρόλους τους πόνους δεν τον δαγκωνει όπως θα έκανε το κάθε άλλο σκυλί γιατι ζει για να μας ευχαριστεί.Σε ευχαριστώ πολύ πάντως
+10000000000000000000

michaliscrete

Member
3 Δεκεμβρίου 2012
18
0
ΑΘΗΝΑ
το δεκατετραχρονος μου αρεσε,,, εγω παντως οταν γινω δεκατεσσαρων ελπιζω να μην εχω τετοιες ανησυχιες ---))
Με συνχωρείς αν κούρασα το μυαλό σου αλλά δεν τα πάω καλά με την ορθογραφεία.Αλλά να υποθέσω ότι για να μην σχολίασες τα άλλα συμφωνείς άρα μην την λες η κάνεις πλάκα από το ίντερνετ σε ένα πιτσιρικά. Πες του τα με όμορφο τρόπο πιστεύω θα έχει καλήτερο αποτέλεσμα από την κοροιδία. Φιλικα Μιχαλης

michaliscrete

Member
3 Δεκεμβρίου 2012
18
0
ΑΘΗΝΑ
μιχαλη μας εχεις παρουσιασει το σκυλακι σου?ωραιες οι αποψεις σου!
Το είχα κάνει όταν είχα γίνει μέλος..Ο σέζαρ είναι ένα σκυλί 19 μηνών που μειάζει όπως λέω εγώ με πιτμπουλ ρεντνοουζ άλλο ένα σκυλί byb.Ειναι 53 πόντους ύψος 32 κιλά. Τον πείρε ένας φίλος φίλου και τον είχε για δυο ολόκληρες μέρες και μετά αποφάσισε ότι αφου το σκυλί δεν μαθένει να χέζει μονο του έξω και του τρώει όλα τα έπιπλα να τον δόσει όπου μπορεί η να τον πεταξει.Αλωστε τι ήταν τα εκατό ευρω που είχε δόσει.(για αυτό δεν γουστάρω καθόλου τους byb να πληρώνεις χιλια ευρώ το σκυλί ώστε όπιος το πέρνει να είναι σίγουρος ότι μπορεί και το θέλει).Εγώ αγαπάω από μικρός τα ποιμενικά που τα έχουμε στο χωριό για εργασία και στην αθήνα τώρα δεν ήθελα να πάρω σκύλο και ειδικά ράτσα που δεν ήξερα.Να μην τα πολυλογώ τριών μηνών τον πειρα εγώ τσάμπα ενοείται. έκτοτε ακομα μαθαίνω τα πάντα για την φιλή τις γραμμές της ταπεραμέντο και άλλα(εχει φοβερά site στο εξωτερικό γιατί Ελλάδα δεν θα βρεις πολλά). Φοβερός χαρακτήρας με τους ανθρώπους,είναι φιλικός μέχρι παρεξυγήσεως και σίγουρα δεν κάνει για φύλακας όπως όλα τα πιτμπουλ αλλα δεν με πειράζει, μας φιλάω και τους δυο.Εχει κάνει βασική και τώρα ασχολούμαστε σιγά σιγά με το hightjump και μπορώ να πω ότι έχει ταλέντο,είδη χωρίς πολύ προσπάθεια πιάνει αντικείμενα από τα δυομιση μέτρα σε τύχο. Από το πρότυπο απέχει ελάχιστα στα δόντια που του λείπει ένα και στην ούρα που είναι λίγο μακρύτερο από το κανονικό.Ευτυχώς γιατί μπορούσε να έχει πολύ περισσότερα προβληματα λόγο κακών γονιδίων γονιών(byb).Είναι πανέμορφος και θέλει πολυ ώρα άσκηση κάθε μέρα για να είναι χαρούμενος.Είναι η αγαπημένη μου ταλεπορεία.Με άλλα σκυλιά τα πάει καλά αν δεν είναι κυριαρχικά γιαυτό τον πάω σε ελενχόμενο χώρο με τρις φίλους του από την γειτονιά και παίζουν μέχρι τελικής πτώσεως.Παλλιά τον έβγαζα στο πάρκο αλλά τώρα όχι γιατί πολλά σκυλια πάνε να τον καβαλήσουν η μικρά του γαβγίζουν και δεν θελω να μου χαλάσουν την δουλειά που έχω κάνει.Αν δεν σε κάλυψα σε κάτι ρωτησε με..Φιλικα Μιχαλης

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Για να με καλυψεις απολυτα θα κανεις και ενα αλμπουμ με φωτο να τον θαυμασουμε!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn