Έξοδα Σκύλου

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
ρε φιλε ρε φιλε τι μας λες τωρα βλεπεις τι μου λενε οι αλλοι πως μιλανε σε ενα παιδακι 14 χρονων με δουλευεις τωρα ;Ουτε ειπα τα σουπερ κουταβια του φιλου μου ουτε τιποτα απλα εχω δει τους γονεις που ειναι υγιοις ενεργητικοι τι αλλο να κανω δηλαδη ; Νομιζεις οτι θα πεταξω το σκυλι εξω αμα χρειαστει κατι ; Νομιζεις οτι δεν εχουμε χρηματα στην ακρη αμα συμβει κατι ; Και στο κατω κατο ποιος εισαι εσυ που θα με κρινεις ενω δεν με ξερεις καν ;
Παντα κρίνουμε απο τα λεγόμενα. Μήπως να κατεβάσεις λιγο τους τόνους σου?

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Εγω παντως 14 χρονων δεν μιλαγα ετσι :rolleyes:

Οπως και να χει..να ξερεις οτι αν τυχον το σκυλι παθει καλαζαρ ας πουμε, η θεραπεια θα ειναι πανω κατω οσο οι μισθοι των γονιων σου :rolleyes:

επισης αφου δεν σας νοιαζουν τα κωλοχαρτα γιατι δεν υιοθετειτε ενα απο τα τοσα αδεσποτα που ψαχνουν σπιτι?

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
ωραια ευχαριστω και μου λες οτι ποτε δεν σκεφτηκες ποσο τρωει το σκυλι ετσι ; μαλλον δεν εχεις αισθηση της οικονομικης κρισης και δεν ειναι υπευθυνη μαλλον γιατι φαντασου οτι ειμαι 14 και τα σκεφτομαι αυτα διοτι ειμαι ωριμος και οι γονιμους μου παιρνουν 450 ευρω τον μηνα μαζι με ολα τα επιδοματα και αυτα τοτε να δουμε ποσο θα το σκεφτοσουν μαλλον ακομα σε ταιζει ο μπαμπακας σου
Σε μένα μιλάς; Για να ξέρεις ζω μόνη μου από τα 16 μου, ΔΟΥΛΕΥΩ και βγάζω και έξωδα μου και ΜΟΝΗ ΜΟΥ ταίζω (και πάντα το'κανα) τα ζώα μου. Την άλλη φορά πρωτού γράψει κάτι σκέψου και λίγο.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
ειμαι 14 και τα σκεφτομαι αυτα διοτι ειμαι ωριμος και οι γονιμους μου παιρνουν 450 ευρω τον μηνα μαζι με ολα τα επιδοματα και αυτα τοτε να δουμε ποσο θα το σκεφτοσουν μαλλον ακομα σε ταιζει ο μπαμπακας σου

ρε φιλε ρε φιλε τι μας λες τωρα βλεπεις τι μου λενε οι αλλοι πως μιλανε σε ενα παιδακι 14 χρονων με δουλευεις τωρα ;Ουτε ειπα τα σουπερ κουταβια του φιλου μου ουτε τιποτα απλα εχω δει τους γονεις που ειναι υγιοις ενεργητικοι τι αλλο να κανω δηλαδη ; Νομιζεις οτι θα πεταξω το σκυλι εξω αμα χρειαστει κατι ; Νομιζεις οτι δεν εχουμε χρηματα στην ακρη αμα συμβει κατι ; Και στο κατω κατο ποιος εισαι εσυ που θα με κρινεις ενω δεν με ξερεις καν ;
απο τα 450 ευρω βαζετε ακρη? χμμμμμ:eek:
παντως εγω στην θεση σου θα το ξανασκεφτομουν βρε μαξλουσιο , διοτι αυτο που λες αν οντως το οικογενειακο εισοδημα ειναι χαμηλο δεν πρεπει να βαλετε ενα μεγαλο εξοδο που λεγεται σκυλος .

MaxLucio

Member
15 Μαϊου 2013
13
0
ναι ρε παιδια για αυτο ρωτησα ποσο ειναι τα εξοδα για να δουμε αν θα μπορεσουμε

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.932
Aν κάποιο μήνα τύχει κάτι απρόοπτο τα έξοδα του μπορεί αν φτάσουν και τα 450 ευρώ. Εμείς αυτό το μήνα χαλάσαμε 250 ευρώ μόνο για κτηνίατρο επειδή ο σκύλος μας είχε ένα ατύχημα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.804
20.133
ναι ρε παιδια για αυτο ρωτησα ποσο ειναι τα εξοδα για να δουμε αν θα μπορεσουμε
Δεν θα μπορέσετε λοιπόν, Χρήστο.

Ξέχνα προς το παρόν την ιδέα του σκύλου και άσε τους γονείς σου [που αμφιβάλλω για το αν γνωρίζουν τι σκοπεύεις να τους φτιάξεις] να δουν τι θα κάνουν με το σπιτικό τους και πως θα τα βγάλουν πέρα, χωρίς να τους φορτώνεις έξτρα βάσανα.

Αφιέρωσε λίγο χρόνο από την ζωή σου, να μάθεις τι είναι καθαρόαιμος σκύλος, πως αποδεικνύεται, τι σημαίνει, που τον βρίσκεις και πόσο στοιχίζει να τον αποκτήσεις. Επίσης, ενημερώσου σιγά-σιγά, πόσο στοιχίζει να συντηρήσεις έναν οποιοδήποτε σκύλο. Στοιχίζει πολύ. Οτι σκύλο και να 'χεις.

Ασε τις αγένειες, προς ανθρώπους που δεν γνωρίζεις και που οι περισσότεροι θα μπορούσαν άνετα, να είναι γονείς σου.

Η τέλος πάντων, αν θέλεις να γίνει σοβαρή κουβέντα, πες στην μαμά σου, ή τον μπαμπά σου, να πάρουν την θέση σου στο πληκτρολόγιο.

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Φιλος ηρεμησε,ολοι περασαμε εφηβεια και αυτος ειναι ακριβως ο λογος που δεν εχεις φαει κραξιμο απο ολους και εχεις φαει απο τους μισους. Προσπαθουν να σου πουν οτι αυτος δεν ειναι ο σωστος τροπος αποκτησης σκυλου για παρα πολλους λογους τους οποιους δεν εννοεις να καταλαβεις γιατι εχεις καταβληθει απο τον εγωισμο. Εισαι ο τελευταιος που εχει ευθυνη για την αποκτηση αυτη μιας και τον λογο τον εχουν οι γονεις σου. Ωστοσο, σου εκοψε και μπηκες σου φορουμ αυτο μιας και το μυαλο της νεας γενιας (ευτυχως) εχει ευκολοτερη την προσβαση στο ιντερνετ και στην πληροφορια και μαλιστα την σωστη πληροφορια υστερα απο ερευνα. Μιας και μπηκες εδω κανε ενα κοπο σε παρακαλω και διαβασε τα θεματα που ηδη υπαρχουν οσο αναφορα το θεμα σκυλος και ειδικοτερα τα εξης: http://www.dogforum.gr/v3/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE.%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE.%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-15/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B9.%CE%B4%CE%B5%CE%BD.%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%B1%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5.%CF%84%CE%B1.%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%AC-273/

http://www.dogforum.gr/v3/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE.%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE.%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-15/%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CF%80%CE%B7%CF%84%CE%AD.%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AD%CE%B1.%CF%84%CE%B7%CF%82.%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%89.%CE%B1%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%82-13271/

http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/γιατι.δεν.ζευγαρώνουμε.τα.σκυλιά-273/Μην κανεις το λαθος και σταματησεις να μπαινεις, εχεις να μαθεις πολλα. Δεν εχεις ευθυνη για αυτα που λες γιατι στην κοινωνια μας δυστυχως υπαρχει αγνοια. Πριν μπω εδω δεν ηξερα καν οτι υπαρχει ο ανθρωπος που λεγεται εκτροφεας. Δεν ηξερα τιποτα απο αυτα που προσπαθουν να σου πουν τοση ωρα και ειχα εκνευριστει το ιδιο. Σε θερμοπαρακαλω να κανεις την ερευνα σου και να τα δειξεις στους γονεις σου γιατι ειναι και οι ιδιοι θυματα της ιδιας αγνοιας. Εμπειρια για να εκπαιδευσετε τετοιο σκυλι δεν εχετε. Και τα πιτ μπουλ και καποια αλλα δεν ειναι καταλληλα σκυλια για απειρους ιδιοκτητες που δεν εχουν σκοπο να συμβουλευτουν εκπαιδευτη. Το οτι εχετε απειρες ωρες να ασχολειστε με το σκυλι ειναι θετικο αλλα δεν ειναι αρκετο,γιατι αυτο που εχει σημασια ειναι ΚΑΙ η ποιοτητα του χρονου. Για τα εξοδα δε μπορω να σου απαντησω γιατι το σκυλι μου ειναι 7 κιλα και οχι 30 που φανταζομαι καπου τοσο θα γινει το δικο σου. Οι τιμες κυμαινονται στην αγορα και γαι τις τροφες και για τις αμπουλες και για τα παντα. Μην συγχηζεσαι και ενημερωσου.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Ειμαι 27 χρονων οποτε δεν ειμαι "φιλος" σου.Και σου μιλαμε ομορφα,δεν χρειαζεται να τσατιζεσαι και να μιλας ασχημα γιατι οπως ειπες εισαι 14 χρονων.
Εγω θα σου προτεινα να μεγαλωσεις για αρχη λιγο και να εισαι σιγουρος για το σκυλακι που θα παρεις!Να εχεις τα χρηματα σου,τον ελευθερο χρονο σου και την ωριμοτητα να το εκπαιδευσεις και να το εχεις σαν τον κολλητο σου!Θα εισαι ετοιμος τοτε να παρεχεις ο'τι θα χρειαζεται το σκυλακι σου!Τωρα το μονο που θα καταφερεις ειναι να βαλεις ενα ακομα βαρος στους γονεις σου που απ'οτι καταλαβαινω ηδη τη βγαζουν δυσκολα!
Μια ομορφη πραξη που μπορεις να κανεις ,ειναι να φροντιζεις τα αδεσποτα που εχεις εκει στη γειτονια σου τα οποια σε εχουν πολυ περισσοτερο αναγκη απο το να παιζετε μονο!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.932
Δεν θα μπορέσετε λοιπόν, Χρήστο.

Ξέχνα προς το παρόν την ιδέα του σκύλου και άσε τους γονείς σου [που αμφιβάλλω για το αν γνωρίζουν τι σκοπεύεις να τους φτιάξεις] να δουν τι θα κάνουν με το σπιτικό τους και πως θα τα βγάλουν πέρα, χωρίς να τους φορτώνεις έξτρα βάσανα.

Αφιέρωσε λίγο χρόνο από την ζωή σου, να μάθεις τι είναι καθαρόαιμος σκύλος, πως αποδεικνύεται, τι σημαίνει, που τον βρίσκεις και πόσο στοιχίζει να τον αποκτήσεις. Επίσης, ενημερώσου σιγά-σιγά, πόσο στοιχίζει να συντηρήσεις έναν οποιοδήποτε σκύλο. Στοιχίζει πολύ. Οτι σκύλο και να 'χεις.

Ασε τις αγένειες, προς ανθρώπους που δεν γνωρίζεις και που οι περισσότεροι θα μπορούσαν άνετα, να είναι γονείς σου.

Η τέλος πάντων, αν θέλεις να γίνει σοβαρή κουβέντα, πες στην μαμά σου, ή τον μπαμπά σου, να πάρουν την θέση σου στο πληκτρολόγιο.
Εγώ νομίζω ότι η απάντηση αυτή καλύπτει τις απορίες του μικρού μας φίλου και είναι απόλυτα αντικειμενική. Λάβε την υπόψη σου γιατί μπήκες φουριόζος και μόλις δεν διάβασες αυτά που περίμενες να ακούσεις θύμωσες με όλους.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.772
4.050
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ειλικρινά, όχι δεν θα μπορέσετε. Αντε λες ταΐζεις μια φτηνή ξηρά τροφή και τα βγάζεις πέρα, αλλά αν αρρωστήσει το ζώο;

Δεν ξέρω πραγματικά πώς τα βγάζετε πέρα με 450 ευρώ και οι τρεις! Και ο σκύλος; Εγώ λέω όχι.

Fightclubiths

Well-Known Member
7 Μαϊου 2013
97
0
Εγω παντως 14 χρονων δεν μιλαγα ετσι :rolleyes:

Οπως και να χει..να ξερεις οτι αν τυχον το σκυλι παθει καλαζαρ ας πουμε, η θεραπεια θα ειναι πανω κατω οσο οι μισθοι των γονιων σου :rolleyes:

επισης αφου δεν σας νοιαζουν τα κωλοχαρτα γιατι δεν υιοθετειτε ενα απο τα τοσα αδεσποτα που ψαχνουν σπιτι?
Γιατί νομίζεις ότι αυτός μίλαγε έτσι στα 14 του ;)?

Γενικά νομίζω,χωρίς να είμαι πάνω από μήνα στο forum,ότι το dogforum έχει γίνει αγαπημένο trolloστέκι :p.
Πιστεύω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις μια απλή ανάρτηση των κατάλληλων ενοτήτων είναι αρκετή,αλλιώς δώστε λιχουδιά στα trolls ;)

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Γιατί νομίζεις ότι αυτός μίλαγε έτσι στα 14 του ;)?

Γενικά νομίζω,χωρίς να είμαι πάνω από μήνα στο forum,ότι το dogforum έχει γίνει αγαπημένο trolloστέκι :p.
Πιστεύω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις μια απλή ανάρτηση των κατάλληλων ενοτήτων είναι αρκετή,αλλιώς δώστε λιχουδιά στα trolls ;)
Συμφωνω!!!

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Μπορει ομως και οχι.
Αν μεναμε στη Σουηδια θα ητο πιο πιθανο.
Δε μπορουμε να ξερουμε.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ωραια ευχαριστω και μου λες οτι ποτε δεν σκεφτηκες ποσο τρωει το σκυλι ετσι ; μαλλον δεν εχεις αισθηση της οικονομικης κρισης και δεν ειναι υπευθυνη μαλλον γιατι φαντασου οτι ειμαι 14 και τα σκεφτομαι αυτα διοτι ειμαι ωριμος και οι γονιμους μου παιρνουν 450 ευρω τον μηνα μαζι με ολα τα επιδοματα και αυτα τοτε να δουμε ποσο θα το σκεφτοσουν μαλλον ακομα σε ταιζει ο μπαμπακας σου
Αλλος εδω μεσα δεν εχει συναίσθηση της οικονομικής κρίσης και οχι εμεις που σχεδον ολοι μας δουλεύουμε, και δεν ειμαστε στο περιμενε για την μισθοδοσία των γονιών μας. Οπότε καλό θα ήταν να μην εισαι αγενής και να σεβεσαι τον χρόνο ολων εδω που απαντουν. Δεν εισαι σε θέση να κρινεις γελοιες απαντησεις γιατι εσύ ο ίδιος θέτεις γελοιες ερωτήσεις. Τι θα πει πόσο τρώει ο σκύλος? Οσο χρειάζεται.... δλδ αν αρρωστησει και δεν τρώει για 2 μέρες θα κάνεις παρτυ ότι εξοικονόμησες παράταση στην τροφή για αργότερα?
Ενα σκυλι εχει μεγάλα έξοδα και δεν ειναι καλώς ή κακώς για ολους στην παρούσα φάση. Οσο λοιπόν οι γονεις σου προσπαθουν να βγάλουν ακρη με τα οικονομικά τους για να σε μεγαλώσουν, μην τους φορτώνεις χωρις λογο. Και αν οι γονεις σου θέλουν (γιατι ουτε ωριμος εισαι ούτε υπεύθυνος) να αποκτησουν σκύλο, ας φιλοξενήσετε κάποιον και αποφασίζουν αργότερα τι θα κάνουν, που δεν θα εχουν και την δική σου ανατροφή πάνω από το κεφάλι τους.

Τελικα.... ήταν τυχαιο ότι η όλη συζητηση αφορά "πιτμπουλ καθαροαιμο αμερικανικο"?

υγ: χτες κρατηθηκα αλλά σημερα με τις απαντησεις που βλέπω από 14χρονο που δεν εχει καν ιδεα τι σημαίνει σεβασμός... αλλά θέλει κανάκεμα... δεν αντεξα!

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Ναι φωτεινη αμα θελεις εσυ να δωσεις 800 ευρω για να παρεις κουταβι απο εκτροφεα προβλημα σου . Εμεις απλα θελουμε μια ψυχουλα και οχι τα ''κωλοχαρτα '' τα pedigree γιατι ο σκυλος ειναι μθια ψυχη και δεν χρειαζεται να εχει χαρτια για να το αγαπας η να σε αγαπαει
αν δεν σκέφτεσαι τα "κωλόχαρτα" όπως γράφεις και αγαπάς τα σκυλιά πάρε απο την φιλοζωική ένα που έχει ανάγκη ,αλλιώς μην το παίζεις έξυπνος.
όσον αφορά πόσο τρώει ο κάθε σκύλος γράφει η τροφή πόση ποσότητα πρέπει να δίνεις και σου απαντήσαμε πώς μία μέτρια,οικονομική τροφή κάνει περίπου 40-50 ευρώ.δεν θα σας βγούν τα έξοδα του και τα δικά σας με μισθό 450 ευρώ που αναφέρεις για αυτό ξέχασε το απο μένα.

Arrow

Well-Known Member
10 Απριλίου 2013
136
3
Είπα να αφήσω και εγώ την υπογραφή μου σε αυτό το τόσο ενδιαφέρον θέμα!Λοιπόν έχουμε και λέμε:

1.Όταν θα πας στρατό,οι γονείς σου μπορούν να κρατήσουν το σκυλί;;;(Και ειδικά ένα πιτ αμφίβολου χαρακτήρα;)

2.Αν κατάφερες να βρεις λύση στην πρώτη μου ερώτηση σκέψου το επόμενο.Έχεις σκεφτεί να αρχίσεις να δουλεύεις για το σκύλο;;Δεν είναι καθόλου κακό ένας δεκατετράχρονος να βγάζει κάποια χρηματάκια!!!Θα σε βοηθήσει αυτό και σε άλλα θεματάκια...

3.Που θα ζει το σκυλί;;;;Το έχεις συζητήσει με τους γονείς σου;;;Τα πιτμπουλ είναι κοντότριχα.....Cold nights!!!If you know what I mean....

4.Τι θες από έναν σκύλο;;Τι χαρακτήρα να έχει;;;;Στο λέω αυτό γιατί τώρα άλλα πράγματα θα θες από ένα σκυλί και άλλα αργότερα....!!!Είναι σαν να ζητάς από ενα 14χρονο να βρει την ιδανική γυναίκα της ζωής του!!!(Εδω δεν τα καταφέρνουν ούτε οι 30χρονοι:p:p:p).

5.Έχεις σκεφτεί να περιμένεις να τελειώσεις τουλάχιστον με το σχολείο και να πιάσεις μια δουλίτσα;;(Αν βρεις δουλειά με 300 ευρώ το μήνα και μένεις με τους γονείς σου,άνετα το συντηρείς το πιτμπουλ).

6.Αμα επιμένεις και σε νοιάζουν τόσο πολύ τα έξοδα,έχεις σκεφτεί να βρείς μια μικρόσωμη ράτσα από εκτροφείο ή αδέσποτο;;;;Θα είναι μικρότερα τα έξοδα φαγητού και ιατρικής περίθαλψης(τα μικρόσωμα συνήθως δεν βγάζουν δυσπλασίες,καρδιές κλπ κλπ.Οπότε με λίγη προσοχή είσαι οκ.)

Ελπίζω να βοήθησα!!!

Last edited:

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Μια εναλλακτικη ειναι πηγαινεις στη φιλοζωικη της περιοχης σου, να ταιζεις τα σκυλακια και να τα πηγαινεις βολτα. Θα μαθεις πολλα πραγματα απο εκει και στο μελλον οταν δουλεψεις και βγαζεις τα εξοδα σου θα εισαι ετοιμος να υιοθετησεις εναν σκυλο..

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
γαι φαντασου να ξερεις τα πεντιγκρι τα κωλοχαρτα και να μην ξερεις ποσο μετσοβονε τρωει ενα πιτμπουλ τη μερα...!! ==))

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn