Ενοχλήσεις στη βόλτα;


Status
Κλειδωμένο θέμα

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Yπάρχουν πολλοί σκυλοιδιοκτήτες που όταν βγαίνουν έξω με τον σκύλο τους θέλουν να ασχολούνται αυτοί μαζί του, με παιχνίδι και εκπαίδευση και όχι ο σκύλος να παίζει με άλλους σκύλους. Και αυτος είναι και ο πιο σωστός και εποικοδομητικός τρόπος να χτίσεις την σχέση σου με τον σκύλο σου εδώ που τα λέμε. Μπορεί να ανήκει σε αυτή την κατηγορία η κυρία που συναντήσατε.
πιθανόν.Όπως κι αν εχει εγώ ημουν λαθος σε αυτη την περιπτωση διοτι οπως είπα δε τον βγαζω εκεί τέτοια ώρα και θα την έβγαλα την κοπέλα απο το πρόγραμμά της.
 


foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
18
Εντάξει...είπαμε...
Να φροντίζουμε όσο μπορούμε ώστε με την συμπεριφορά μας και του κατοικιδίου μας να μην ενοχλούμε τους άλλους, αλλά εως ένα σημείο!
Δεν ζούμε απομονωμένοι κι αναγκαστικά αλληλεπιδρούμε...
Σήμερα θα διαφοροποιήσεις εσύ το πρόγραμμά σου γιατί προέκειψε κάτι, αύριο θα επιρρεάσεις εσύ το πρόγραμμα κάποιου άλλου...όλα μέσα στην καθημερινότητά μας είναι!
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.705
7.832
πιθανόν.Όπως κι αν εχει εγώ ημουν λαθος σε αυτη την περιπτωση διοτι οπως είπα δε τον βγαζω εκεί τέτοια ώρα και θα την έβγαλα την κοπέλα απο το πρόγραμμά της.
Σιγά βρε Vas..Εσύ βόλτα τον σκύλο σου πήγες , δεν μπορείς να κρατάς και με μαθηματική ακρίβεια την βόλτα για να μην ενοχλήσεις κανέναν. Ενοχλήθηκε , έφυγε, δεν έκανες κάτι εσύ αρνητικό.
 


vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Eννοείται αυτο foibos και επισης εννοείται οτι η κοπέλα δεν είχα δικαίωμα να μου πει τίποτα απο τη στιγμη που το οικόπεδο δεν είναι ιδιόκτητο, απλά λεω πως της χάλασα το πρόγραμμα. Και επίσης εννοείται πως όταν βγαζω τον δικο μου εκεί είναι ευπρόσδεκτα όλα τα σκυλιά αρκει να μη δημιουργούν πρόβλημα(βλ. επιθετικότητα) και ευτυχώς δεν έχουμε τέτοια προβλήματα.
 


LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
34
Θεσσαλονίκη
Foibo κατ'αρχήν σε δρόμους που έχει πολυ κόσμο δηλ.κεντρικούς ναι να το έχω στην ασφάλεια.Αλλα όταν ήμαστε στην γειτονιά μας επειδή έχει παρκάκια (μικροσκοπικά βέβαια αλλα δεν έχει σημάσια) την αφήνω ελεύθερη να γυρίσει λιγο να μυρίσει γιατί ειναι και οι πρώτες μας βόλτες και μυρίζει τα πάντα.Στην προκειμένη περίπτωση το σκυλί μου απλά στάθηκε σε μικρή απόσταση απο την κυρία όχι κολλητα αλλα σε μικρή απόσταση αλλα και έτσι να μην ήτανε δεν δικαιολόγω να πάει να χτυπήσει το σκυλί.Όχι μόνο το δικό μου αλλα και οποιοδήποτε σκυλί οποιοδήποτε σκυλί.
 


Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Τις προάλλες περπατούσαμε με το σκυλί σε κεντρικό δρόμο της πόλης μιας και πηγαίναμε επίσκεψη στον κτηνίατρο. Κάποια στιγμή αντιλαμβάνομαι ότι ετοιμάζεται για το ''χοντρό'' και την οδηγώ σε ένα στενό παρακάτω για να αποφύγω μουρμουρητά και βλέμματα. Όπως κάνω να τα μαζέψω με τη σακούλα, βλέπω μια γυναίκα νεαρή σχετικά να πλησιάζει με ένα μεγαλόσωμο σκύλο. Αφού με κοιτάει με ένα βλέμμα αηδίας, τι γυρίζει και μου λέει..? '' Άι στο δι@ολο βρωμιάρα, με έκανες και σιχάθηκα..'' Ειλικρινά μου ήρθε να της φορέσω τη γεμάτη σακούλα καπέλο..Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί υπάρχει ρατσισμός προς τους σκυλοκατόχους...!
Έχω φρικάρει!!! Πώς είναι δυνατόν να σου μίλησε έτσι μία άγνωστη;;; Εγώ ξέρεις τι θα της έκανα;;; Αν και δεν αξίζει να ασχολείσαι, αλλά αλήθεια αυτή η συμπεριφορά με έχει κάνει τούρμπο! Νιώθω λες και το είπαν σε μένα! Εγώ που λες θα της έλεγα αυτόματα και κοφτά "τα στοιχεία σου δώσε μου για να σου κάνω μήνυση για εξύβριση". Κι αν μου έκανε τον κινέζο, θα της έλεγα πως αν δεν μου τα δώσει θα την πάρω από πίσω μέχρι να πάει σπίτι της! Και μαζί με την μήνυση θα της έλεγα πως θα της έκανα καταγγελία που δεν φροντίζει να μαζέψει τις ακαθαρσίες του σκύλου της!! Αλήθεια πιστεύω πως δεν αξίζει να ασχολείται κανείς με αυτά, αλλά αν σου μίλησε έτσι...δηλαδή έλεος!! Εδώ έχω εκνευριστεί εγώ με το θράσσος της! Φαντάζομαι πώς θα ήσουν εσύ!!
 


Asp

Well-Known Member
30 Μαϊου 2012
119
0
Πάτρα
'Εχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες! Η αλήθεια είναι ότι άνθρωποι που δείχνουν το επίπεδό τους με αυτό τον τρόπο με αφήνουν παγερά αδιάφορη (εντάξει είμαι και λίιιιγο αναίσθητη :D).. Αυτό που με εκνευρίζει είναι πως δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που καθημερινά επιβεβαιώνουν τα ''καλοπροαίρετα'' σχόλια τρίτων που λίγο πολύ όλοι ακούμε.. Ίσως θα έπρεπε να της χαρίσω τις σακούλες μου μπας και..αλλά κάτι μου λέει ότι άδειες θα κατέληγαν στον κάδο:rolleyes:
 


Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Απλά δυστυχώς σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις χρειάζεται να έχεις και λίγο θράσσος γιατί ο άλλος δεν καταλαβαίνει!! Ειδικά με τη συγκεκριμένη που σου μίλησε όπως σου μίλησε!!
 


vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Αφορμή η σημερινή βραδινή μας βόλτα και έχουμε και λέμε..
περνάμε απο σημείο όπου βλέπουμε σκύλο (εξω απο το σπίτι του με ανοιχτή την πόρτα) και του γαβγίζει ο δικος μου, έρχεται αυτος, έχουν μια μικρή αντιπαράθεση αλλά πάντα σε απόσταση ασφαλείας αλλά κάποια στιγμή ο άλλος του έβγαλε δόντια του δικού μου.Απλα τον τράβηξα και φύγαμε, προφανώς είχε οριοθετήσει το χώρο του. Κι άλλες φορές είχαμε περάσει απο το σημείο και ήταν έξω αυτός αλλά 2-3 γαβγίσματα απο απόσταση 8 μέτρων είχαν και μετα τελος. Μάλιστα η κυρια που έχει το σκυλί παλιότερα που ειχαμε περάσει με σκυλι φίλης μου μου ειχε πει "παρε το σκυλι απο εδω γιατι έχω βγάλει τα δικά μου" (!)(χωρις λουρι εννοείται, απλα ήταν εκεινη μέσα στο σπιτι και τα σκυλια απ'εξω.). Η κυρία απο ό,τι ξέρω έχει πάρε δώσε με φιλοζωικές και κατα καιρούς φιλοξενεί αδέσποτα, αυτό όμως εμένα δε μου λέει τίποτα σχετικά με το συμβαν ούτε και δικαιολογεί κάτι τέτοιο. Έχω άδικο; τι κάνω;
 


ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
-Αχ τι ωραίο, πόσο είναι;
-3 μηνών περίπου
-Μεγαλώνει κι άλλο;:confused:
(όχι έχει γρήγορη ανάπτυξη)

Συνομιλία με πιτσιρίκι
-Να πιάσω το λουρί;
-Όχι.:mad:
-Να το πάρω αγκαλιά;
-Όχι γιατί μπορεί να σε δαγκώσει.:cool:
-Ποιο; Αυτό;
(για χαίδεψέ το ατσούμπαλα μέσα στη μούρη να δούμε)

-Να του πάρεις σαμάρι , γιατί με το περιλαίμιο θα πονάει όταν τραβάει. Δεν βλέπεις ο δικός μου!
(ναι ναι βλέπω , τραβάει ωραία)

Να πω επίσης πως αυτές η συνομιλίες γίνονται από 5 φορές η κάθε μία κάθε μέρα.

Επίσης σήμερα μας ενόχλησε και ένας σκύλος! (εκτός από τα καθημερινά γαυγίσματα από κάθε μπαλκόνι είχαμε κι αυτόν).
Τον συναντήσαμε σε ένα πεζοδρόμιο, φιλικότατος δεν μπορώ να πω.
Σε κάποια φάση τον φώναξαν από μία αυλή ''όσκαρ'' και ''όσκαρ'' αλλά αφού δεν τους άκουγε το παράτησαν,λογικά είπαν ''έ θα ξανα έρθει''.Δεν θέλω να πω άλλα γι αυτούς.

Επειδή η Μάγια μου είναι αρκετά μικρή για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα χτυπήσει στο παιχνίδι με ένα μεγάλο σκυλί, την πήρα αγκαλιά.
Όποτε πήγαινα να φύγω και γύριζα πλάτη στον Όσκαρ, να τος να χοροπηδάει πάνω στην πλάτη μου για να μυρίσει την Μάγια. Και ξανά πάλι. Βρέ φύγε καλέ μου, τίποτα αυτός. Αυτό γινόταν για κανένα μισάωρο. Μας άφησε μόνο όταν φτάσαμε σπίτι. Ξινή μας την έβγαλε τη βόλτα.
 


Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Αν αυτες τις ενοχλήσεις τις έχεις στη βόλτα μην μιλάς καθόλου !!
Ας έμενα και εγω σε νησί και ας μου έλεγαν ό,τι ήθελαν :p:p
 


Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Προχθές και ενώ γυρνούσαμε από την απογευματινή μας βόλτα εγώ, ο φίλος μου και ένα φιλικό ζευγάρι με τον σκυλάκο τους, περνάει από δίπλα μας μια κ@λόγρια 70φεύγα με πλατινέ μαλλί και αρχίζει τα καντίλια για τα σκυλιά! Τα σκυλιά τα είχαμε δίπλα μας και ήμασταν και στην άκρη...
Είχε περάσει άλλες δύο φορές από μπροστά μας κατά τη διάρκεια της βόλτας και καντίλιαζε και τις 2 άλλες φορές!!
Ε!! Την τρίτη δεν άντεξα.. Με το που είπε την Ηλέκτρα βρωμόσκυλο, άφησα το φλέξι και η Ηλέκτρα πήγε πάνω της!! :D
Ουστ από εδώ με τα κοπρόσκυλα να λέει αυτή και την αρχίζω!! Αει γ@^*&#@σου μωρή ξινή που θα μου πεις το σκυλί μου βρωμόσκυλο!!
Έλεγε και αυτή τα δικά της "δες κατάσταση.. να βγάζουν και τα σκυλιά βόλτα!! που φτάσαμε!!"
Άντε βούλωσέ το μωρή σκύλα, της λέω εγώ!! Λέει άλλη μία π@π@ριά και της λέω το κορυφαίο!!
Εσύ δεν έπρεπε να βγάζεις τον εαυτό σου βόλτα, παλιοπουτ@@α!!! Καλά έλεγαν και οι υπόλοιποι στολίδια για τη μούρη της, αλλά εγώ της είπα τα χειρότερα!!

Αχ, πόσο το χάρηκα! Όλοι εκεί στο ανάχωμα έσκασαν στα γέλια και την έκραζαν!! :D
Μακάρι να την ξαναπετύχουμε!! 8 μέτρα φλέξι, θα την αφήσω να φύγει μπροστά και να πάει και πάνω της! Ε ρε γλέντια!! :D


Και ένα ακόμα κορυφαίο περιστατικό!! Ήμασταν στη νέα παραλία και εκεί που παίζει η Ηλέκτρα με ένα κοκεράκι, έρχεται η εγγονή της ιδιοκτήτριας και μου λύνει το φλέξι από το στηθόλουρο της Ηλέκτρας!!!
Ούτε να με ρωτήσει, ούτε τίποτα το σκατόμωρο!! Πάλι καλά δε μου έφυγε το κορίτσι μου, αλλιώς με έβλεπα θηλυκή εκδοχή του Ηρώδη!!
 


JKate Art

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2012
97
0
Περιστατικο: Ενα παιδακι περπαταει αμεριμνο ώσπου βλέπει τον Αρθουρο και ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟ φωναζει "μαμάαααααααααααα μαμάααααα ΛΥΥΥΥΥΚΟΟΟΟΟΟΣ....." και βάζει τα κλαματα!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαα ελεος βρε παιδακι μου...ναι το ξερω οτι μοιαζει με τον μαυρο λυκο στα παραμυθια που διαβαζεις..αλλά μην κάνεις και ετσι!! :p
 




JKate Art

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2012
97
0
Άντε και εσύ έχεις το λύκο του παραμυθιού.. Αφού το παιδί δεν είναι ούτε κατσικάκι, ούτε γουρουνάκι, γιατί αγχώθηκε!!? :p
xχαχαχαχαχαχαχ ελα ντε!!!!!! Καλέ το λυπηθηκα απο τη μια το καημενο ετσι που τρομαξε..αλλά απο την άλλη εσκασα στα γελια!!!!ηταν τοσο γελοιο! και ο Αρθουρος να εχει πάρει ένα υφος "ΟΥΓΚ...ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ??" χαχαχα

Ειπα να πω ενα πιο αστειο περιστατικο, για να μην αναφερω τις "κυριες" και τους "κυριους" με τους οποιους πλακωνομαι(αφου αρχικα αγνοω αλλα αυτοι συνεχιζουν και δεν αντεχω) στις φωνες, οι οποιοι εχουν θεματα του τυπου "μην το βαλεις ρε κοπελια να χ!@#σει εδω κατω απο το σπιτι μας..να το πας στο δικο σου αν σου αρεσει" και μετα να δειχνω τις σακουλιτσες και να θελω να τους τα τριψω στη μουρη!!! τραγικοι ρε φιλε!!!!! αλλά δεν μας πτοούν...η βολτα μας ειναι ιερη! :)
 




aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Χθεσινοβραδυνή μας βόλτα σε κεντρικό δρόμο της περιοχής μας. Εκεί που πηγαίναμε ανέμελοι :cool: ακούω ξαφνικά τη κραυγή ενός κοριτσιού 8-9 χρονών "Γιαγιάαααααααα κοίτα ένα σκυλάκιιιιιιιιι" και βλέπω το μικρό να έρχεται καταπάνω μας τρέχοντας!!!!!!! :confused: Ο μικρός φοβάται τα παιδάκια ακριβώς εξαιτίας αυτών των συμπεριφορών! Ορμάει πάνω του πριν προλάβω να τη σταματήσω και η μικρή αρχίζει να τον τραβολογάει! Ο μικρός να έχει φρικάρει άσχημα! Προσπαθώ να την βγάλω από πάνω του (πριν γίνει κανένα κακό)... Η γιαγιά του παιδιού έρχεται καμαρώνοντας και μου λεει πόσο αγαπάει η μικρή τα σκυλάκια... Εγώ να προσπαθώ να τραβήξω τη μικρή από πάνω του! Όταν τελικά τα κατάφερα και παμε να φύγουμε η μικρή μας ακολουθεί και μου αρπάζει το φλέξι από τα χέρια για να παιξει με τον μικρό!:confused:
Ο Ορέστης να με κοιτάει χαμένος και τρομοκρατημένος! Παίρνω το φλέξι από τη μικρή και ζητάω από τη γιαγιά της να τη μαζέψει! Η γιαγιά εξακολουθεί όλο περηφάνια να μου λεει πόσο αγαπάει η μικρή τα σκυλάκια... Εμείς πάλι φεύγουμε άρον άρον για να ξεφύγουμε από την... αγάπη της!

Σημερινή πρωινή βόλτα..... Αφού μας έχουν σταματήσει κάποιοι κύριοι για χάδια και "έχω και έγω ένα ίδιο σε άσπρο γκριφόν κανίς" κτλ. όπου άκουσα οτι ο Ορέστης έχει μούσια γιατί είναι αγόρι :rolleyes:, συναντάμε μια κυρία κάποιων -άντα με σκυλάκι τύπου πίνσερ....

Επειδή το είδα τρελαμένο το δικό της της λέω μη τα φέρουμε σε επαφή γιατί ο δικός μου είναι άρρωστος και δε κάνει. Με αγνοεί και αφήνει το φλέξι της χαλαρο και ορμάει ο δικός της καταπάνω μας τον δικό της καταπάνω μας και ορμάει γρυλίζοντας στον Ορέστη που ήταν στο κάτσε.
Τα παίρνει και ο Ορέστης και του ορμάει αλλά θα έλεγα οτι ήταν περισσότερο διόρθωση και οχι επίθεση! Εκεί η κυρία ξαφνικά θύμωσε και άρχισε να μου φωνάζει που το πάω το "αγριόσκυλο" και άρχισε να τραβάει τον δικό της. Όλα αυτά έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου και ο Ορέστης έκανε μόνο ένα "attack". Το δε πινσερ τον είχε αρπάξει από το αυτί.

Άρχισα να της λέω ήρεμα οτι εφόσον της είπα οτι να μη πλησιάσουμε τα σκυλιά καλό θα ήταν να με ακούσει... Συνέχισε να μου φωνάζει λέγοντας μου οτι αν δε ξέρω από σκυλιά γιατί πήρα και οτι τον εχω κάνει άγριο!!!!!!! Της απάντησα μόνο οτι δε ξερει τι της γίνεται και οτι αν του εχει κανει ο σκύλος της την παραμικρή αμυχή θα έχουμε θέματα! Την ώρα που τον τσέκαρα η κυρία έφυγε βρίζοντας με.... :rolleyes:

Το καλό είναι οτι ο μικρός δεν έχει κάποιο δάγκωματα (τον ειχε αρπάξει από το αυτί το άλλο)...

Θα έλεγα και που να πλακώσουν οι ζέστες αλλά εφόσον ήδη πλάκωσαν....
 


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Α καλά, πεφτεις και εσύ σε κελεπούρια!!!
Στο κοριτσάκι θα αντιδρούσα με αγριοφωνάρες απέναντι του και θα ελεγα στη γιαγιά πως το σκυλί μου είναι αρρωστο και κολλάει ανθρώπους και δεν θα μπορεί η μικρή να κάνει παιδιά μεγαλώνοντας. Να δεις πώς φεύγει το καμάρι της τότε.
Όσο για την αλλη, τι να σου πω βρε Αλίκη. Αν ειδε αγριο τον Ορεστη, που όταν τον είχα δει ήταν η προσωποποίηση της στωικότητας... πες της για νοοτρόπ!
 


betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Τα παιδάκια είναι ακόμα χειρότερα από τις γριες. Μου κάνει τρελή εντύπωση που οι γονείς ή όποιος τα προσέχει βλέπει να έχουν τέτοιες συμπεριφορές και το θεωρούν χαριτωμένο.
Μια φορά σε ένα πεζόδρομο έπαιζαν κάτι παιδιά και ήταν και οι μαμάδες μαζί τους. Εμείς περάσαμε απ το πλάι. Ένα αγοράκι, το οποίο προφανώς φοβόταν τους σκύλους, πλησίασε στο μέτρο περίπου και άρχισε να κάνει θορύβους με φωνές και κοπανούσε τα πόδια του για να προκαλέσει ή να φοβήσει το σκύλο. Έκανε σαν παλαβο χοροπηδώντας και φωνάζοντας δεξιά κι αριστερά. Το ότι ήμουν και γω δίπλα δεν τον ενοιαξε καθόλου! Εγώ αγριέυτηκα, ο σκύλος δεν του έδωσε καν σημασία. Η μαμά τον φώναξε όχι για να κάνει παρατήρηση, αλλά επειδή ειχε αρχίσει να απομακρύνεται. Ε, δεν την πάλεψα! Σταμάτησα απότομα γυρισα προς τα πάνω του και του πα, 'Μην κάνεις έτσι! Θα σε δαγκώσει!! Τρέχα στη μαμά σου!' Κανονικά, θα πρεπε να μιλήσω στη μαμά του αλλά παιδί που έχει μάθει να συμπεριφέρεται έτσι σαν τραμπούκος από κάπου το έχει μάθει. Δεν μπορώ τις τσιρίδες στη μέση του δρόμου.
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.705
7.832
Ένα περιστατικό επίκαιρο με το θέμα παιδάκια.
Βγαίνω από το ασανσέρ με τον Έλβις. Η αλήθεια είναι ότι είναι μεγαλόσωμος και επιβλητικός, λίγοι καταλαβαίνουν ότι είναι λαμπ λόγω μαύρου χρώματος και πολλοί τον φοβούνται.
Παιδάκια γειτόνισσας έξω από το ασανσέρ..Με το που βγαίνουμε αρχίζουν να ουρλιάζουν (δεν υπερβάλλω) και να τρέχουν με αλλαλαγμούς προς κάθε κατεύθυνση..Θα μπορούσαν να χτυπήσουν άσχημα λόγω πανικού..Ο Έλβις έκπληκτος τα παρακολουθούσε..Λέω στην μαμά..η αντίδραση αυτή μπορεί να έκανε έναν άλλο σκύλο να ορμήσει.Φέρτε τα σπίτι όποτε θέλετε να εξοικειωθούν λίγο με σκυλιά, απάντηση μαμάς , τον είδαν απότομα και τρόμαξαν...Ναι κυρία μου αλλά αν τα είχατε κοινωνικοποιήσει με σκυλιά τα παιδιά σας δεν θα τρόμαζαν αλλά εσείς προτιμάτε να τους τρομάζετε λέγοντας αν δεν φάτε θα σας φάει ο μαύρος σκύλος από πάνω..(το τελευταίο δεν το είπα γιατί δεν είχα στοιχεία :D)
 


Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.195
Μηνύματα
896.955
Μέλη
19.978
Νεότερο μέλος
Tina78