Ποιό ζεμάτισμα! Ωμό με το αιματάκι του. Μόνο τις πέτσες αφαιρώ, αφενός λόγω "δίαιτας" και αφετέρου γιατί δεν ξέρω τι σκ@τά συσσωρεύουν από ορμόνες κλπ. (έχουν καταντήσει και αηδιαστικές πια οι πέτσες με τόσο λίπος)
Τέσσερα χρόνια με αυτή τη διατροφή δεν πάθαμε τίποτα!
Ερώτηση: Εφόσον το ζεμάτισμα γίνεται για να σκοτώσει τη σαλμονέλα, στο πεντάλεπτο προλαβαίνει να βράσει μέσα-μέσα και το κόκκαλο? Εννοώ, μήπως τελικά είναι άσκοπο γιατί ότι είναι να αναπτυχθεί, θα αναπτυχθεί και πιο μέσα που δεν έχει ζεματιστεί?
Εγώ με το βράσιμο πάσης φύσεως κόκκαλου πάντως διαφωνώ - δεν μου αρέσουν τα βρασμένα κόκκαλα από τα κοτοπλευρά!
Επίσης σχετικά με τα εντόσθια: Σύμφωνα με τα νούμερα της Barf-οβίβλου, η αναλογία σε εντόσθια μου έβγαινε ως εξής:
Από τα 14 γεύματα την εβδομάδα, το ένα γεύμα ήταν εντόσθια (από κοτόπουλο, το μόνο που μαγείρευα) και ένα δεύτερο γεύμα ήταν καρδιά (από μοσχάρι). Όχι παραπάνω. Ερωτώ διότι το κάθε μέρα ή μέρα παραμέρα μου φαίνεται πολύ συχνό...
Τέσσερα χρόνια με αυτή τη διατροφή δεν πάθαμε τίποτα!
Ερώτηση: Εφόσον το ζεμάτισμα γίνεται για να σκοτώσει τη σαλμονέλα, στο πεντάλεπτο προλαβαίνει να βράσει μέσα-μέσα και το κόκκαλο? Εννοώ, μήπως τελικά είναι άσκοπο γιατί ότι είναι να αναπτυχθεί, θα αναπτυχθεί και πιο μέσα που δεν έχει ζεματιστεί?
Εγώ με το βράσιμο πάσης φύσεως κόκκαλου πάντως διαφωνώ - δεν μου αρέσουν τα βρασμένα κόκκαλα από τα κοτοπλευρά!
Επίσης σχετικά με τα εντόσθια: Σύμφωνα με τα νούμερα της Barf-οβίβλου, η αναλογία σε εντόσθια μου έβγαινε ως εξής:
Από τα 14 γεύματα την εβδομάδα, το ένα γεύμα ήταν εντόσθια (από κοτόπουλο, το μόνο που μαγείρευα) και ένα δεύτερο γεύμα ήταν καρδιά (από μοσχάρι). Όχι παραπάνω. Ερωτώ διότι το κάθε μέρα ή μέρα παραμέρα μου φαίνεται πολύ συχνό...