μα σου δινουμε συμβουλές! ασταματητα! και αρνεισαι να τις δεχτεις! το δικό σου εσυ! μαλτεζ θέλω ΤΩΡΑ. δε γίνεται έτσι λυπάμαι. Λυπάμει παρα μα πάρα πολύ! Εσύ και το σκυλάκι που θα αποκτήσεις θα χάσετε αν σταματήσεις να ενημερώνεσαι, έιτε από το παρών φόρουμ είτε από άλλες ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ πηγες.ειλικρινά δεν έχω κανένα ντουπε!δεν ανέφερα ποτέ ότι τα ξέρω όλα.δεν ξέρω τίποτα γι αυτο γράφτηκαν εδω μέσα για να συνομιλησω με ανθρώπους που ξέρουν κατι παραπάνω.ξέρω πολυ καλα τι περιέχει το pedigree και το fci.αλλα ξέρω μόνο αυτά!μάλλον έκανα λάθος γιατί χρήστη κοκονι και βερίκοκα μου τη λέτε όλη την ώρα λες και σας μίλησα άσχημα για οτιδήποτε.λέω μόνο ότι γνωρίζω!αν προσέξαμε κάποιον ειλικρινά συγνώμη.δεν δέχομαι όμως να με βγάζετε χαζη και ανιαρή σε ότι λέω.τεσπα.εγώ αποχωρω γιατί πραγματικά μου έχετε....την ψυχολογία και δεν αντέχω.στενοχωριεμαι!καλα να περνάτε
όλοι και να δίνετε συμβουλες στους άσχετους όχι να τους περνετε απο τα μούτρα.ευχαριστώ ιδιαίτερα την Chloe κι άλλο ένα παλικάρι δε θυμάμαι όνομα που μίλησαν με σεβασμό και κατανόηση!να είστε καλα!
Έχω προκατάληψη, μη επαρκή γνώση της ελληνικής ή χαμηλό IQ?επιμένω ότι έχεις καταλάβει λάθος τι έλεγε ο Λέκκας.