Xαιρετώ τους πάντες

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
ειλικρινά δεν έχω κανένα ντουπε!δεν ανέφερα ποτέ ότι τα ξέρω όλα.δεν ξέρω τίποτα γι αυτο γράφτηκαν εδω μέσα για να συνομιλησω με ανθρώπους που ξέρουν κατι παραπάνω.ξέρω πολυ καλα τι περιέχει το pedigree και το fci.αλλα ξέρω μόνο αυτά!μάλλον έκανα λάθος γιατί χρήστη κοκονι και βερίκοκα μου τη λέτε όλη την ώρα λες και σας μίλησα άσχημα για οτιδήποτε.λέω μόνο ότι γνωρίζω!αν προσέξαμε κάποιον ειλικρινά συγνώμη.δεν δέχομαι όμως να με βγάζετε χαζη και ανιαρή σε ότι λέω.τεσπα.εγώ αποχωρω γιατί πραγματικά μου έχετε....την ψυχολογία και δεν αντέχω.στενοχωριεμαι!καλα να περνάτε
όλοι και να δίνετε συμβουλες στους άσχετους όχι να τους περνετε απο τα μούτρα.ευχαριστώ ιδιαίτερα την Chloe κι άλλο ένα παλικάρι δε θυμάμαι όνομα που μίλησαν με σεβασμό και κατανόηση!να είστε καλα!
μα σου δινουμε συμβουλές! ασταματητα! και αρνεισαι να τις δεχτεις! το δικό σου εσυ! μαλτεζ θέλω ΤΩΡΑ. δε γίνεται έτσι λυπάμαι. Λυπάμει παρα μα πάρα πολύ! Εσύ και το σκυλάκι που θα αποκτήσεις θα χάσετε αν σταματήσεις να ενημερώνεσαι, έιτε από το παρών φόρουμ είτε από άλλες ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ πηγες.

mirtouli

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2011
108
0
Χαλάνδρι
με έχετε παρεξηγήσεις μέχρι αηδιας και δεν θα ήθελα να ξανααναφερθειτε σε ότι έχω γράψει.θα πω όμως κατι τελευταίο όμως.έχετε δίκιο στο ότι δεν θα έπρεπε να μου ζητήσει λεφτά.απο την άλλη τον μπαμπά τον κατεβάζει σε εκθέσεις και είναι πολυ καλός.και σκέφτηκα πως δεν θα τον ζευγαρωνε με όποια κι όποια.επίσης στην αρχή που μιλούσα μαζί της εκείνη ήταν που ανέφερε τα pappy mils και μου είπε να αποφύγω τα πετ σοπ.μου φάνηκε τόσο ειλικρινής.συνεχιστε μόνοι σας...εγώ δεν αντέχω τόση πίεση και σφαλιάρες απο παντού!υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πεις κατι όπως"είσαι βαθιά νυχτωμενη"και αλλα όπλα μου μου έχουν σουρει παραπάνω!!!

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Μυρτω σε συμβουλευουμε ισως και επιθετικα ή αποτομα οπως θα καναμε και σε εναν δικο μας ανθρωπο.
Οτι και αν επιλεξεις μην αποχωρησεις απο το φορουμ
Ειμαστε εδω επειδη αγαπαμε τα σκυλια.
Και θα ειμαστε και διπλα σου αν ο μη γεννετο επιλεξεις απο την συγκεκριμενη πηγη σκυλο και εχεις το παραμικρο προβλημα.

Φιλικα
Μαρια

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
ναι μην αποχωρησεις,κριμα ειναι,καποτε θα τα λες εσυ σε αλλους...

να σε ρωτησω,τα Μαλτεζ ειναι εκεινες οι σφουγγαριστρες που καποιοι τα ονομασαν σκυλο?

αν ναι,να μην παρεις απ'αυτα,γιατι θελει γνωσεις και ορεξη για να εχεις σκυλο και οχι σφουγγαριστρα.

να παρεις μια μικροσωμη ελληνικη φυλη οπως το Κοκονι.

αποψεις μου οι παραπανω,κανεις οτι θες.

καλως ηρθες.:)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
επιμένω ότι έχεις καταλάβει λάθος τι έλεγε ο Λέκκας.
Έχω προκατάληψη, μη επαρκή γνώση της ελληνικής ή χαμηλό IQ?

Βρε Βαγγέλη, δε χρειάζεται να συμφωνήσει κάποιος με το Λέκκα για να τον καταλάβει! Σε απλά ελληνικά ήταν το κείμενο που μας παρέθεσε η Μ.Γκινάλα!