Voldog

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Έχω απορρίψει τις ετοιματζίδικες νιανια τροφές μπαρφ που είχα πάρει για εναλλακτική λύση (για να έχει ποικιλία, για όταν δεν υπάρχει χρόνος, για όταν έχω ξεμείνει από κάτι) ακριβώς για τον λόγο που ανέφερε ο @lostresam - χέζει ασβέστη μετά. Υποτίθεται ήταν και οι ακριβότεροι κωδικοί.
Συν το ότι δεν του άρεσε και πολύ. Ναι μεν τις έτρωγε άλλα σαν να ήταν λασπωμένα μακαρόνια, με τέτοιο ύφος.
Χειροποίητη barf δεν έχει φάει οπότε προς το παρών βλέπει την έτοιμη σαν το Πάσχα.
Το θέμα με το ασβεστωμα δε το έχω παρατηρήσει.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Aπο την συγκεκριμενη εταιρια επαιρνα πολυ πριν γινει εταιρια.. τοτε η ποιοτητα ηταν καταπληκτικη..
Απο οταν ανοιξε καταστημα η ποιοτητα επεσε αισθητα και οσο περναγε ο καιρος γινοταν ολο και χειροτερη. Πλεον ετοιμαζω μονη μου τα γευματα των σκυλων κι οταν δεν προλαβαινω παιρνω απο γνωστο μου ατομο που φτιαχνει για λιγους φιλους, που ξερω τι μπαινει μεσα κι εχω το κεφαλι μου ησυχο.

• Like
Reactions: Asmodeus

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Έχω απορρίψει τις ετοιματζίδικες νιανια τροφές μπαρφ που είχα πάρει για εναλλακτική λύση (για να έχει ποικιλία, για όταν δεν υπάρχει χρόνος, για όταν έχω ξεμείνει από κάτι) ακριβώς για τον λόγο που ανέφερε ο @lostresam - χέζει ασβέστη μετά. Υποτίθεται ήταν και οι ακριβότεροι κωδικοί.
Συν το ότι δεν του άρεσε και πολύ. Ναι μεν τις έτρωγε άλλα σαν να ήταν λασπωμένα μακαρόνια, με τέτοιο ύφος.
Χειροποίητη barf δεν έχει φάει οπότε προς το παρών βλέπει την έτοιμη σαν το Πάσχα.
Το θέμα με το ασβεστωμα δε το έχω παρατηρήσει.
Aπο την συγκεκριμενη εταιρια επαιρνα πολυ πριν γινει εταιρια.. τοτε η ποιοτητα ηταν καταπληκτικη..
Απο οταν ανοιξε καταστημα η ποιοτητα επεσε αισθητα και οσο περναγε ο καιρος γινοταν ολο και χειροτερη. Πλεον ετοιμαζω μονη μου τα γευματα των σκυλων κι οταν δεν προλαβαινω παιρνω απο γνωστο μου ατομο που φτιαχνει για λιγους φιλους, που ξερω τι μπαινει μεσα κι εχω το κεφαλι μου ησυχο.
Τι εννοείς με αυτό?? Ρωτάω ειλικρινά μιας και δεν έχω πρότερη εικόνα

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
Κι εγώ ως εναλλακτική έχω τη barffood. Σκληρά σκούρα, χωρίς προβλήματα. Πάντα τα αλέθω με τα χέρια φυσικά, μήπως και υπάρχει κάτι (δεν εμπιστεύομαι κανένα). Αλλά δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα. Επίσης, έχει ανάλογα το μενού και διαφορετικά συμπληρώματα, γεγονός που μου αρέσει περισσότερο, από το επαναλαμβανόμενο λινέλαιο.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει ψάρι. Μάλλον γι αυτό θα στραφώ προς volldog.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Κι εγώ ως εναλλακτική έχω τη barffood. Σκληρά σκούρα, χωρίς προβλήματα. Πάντα τα αλέθω με τα χέρια φυσικά, μήπως και υπάρχει κάτι (δεν εμπιστεύομαι κανένα). Αλλά δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα. Επίσης, έχει ανάλογα το μενού και διαφορετικά συμπληρώματα, γεγονός που μου αρέσει περισσότερο, από το επαναλαμβανόμενο λινέλαιο.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει ψάρι. Μάλλον γι αυτό θα στραφώ προς volldog.
Kαλέ πάρε μισό κιλό σαρδέλα/γαύρο από τη λαική ή τον ψαρά και δώστου τη όπως είναι μια φορά στις 10 μέρες και θα τρώει ...κανονικό ψάρι.

lostresam

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2016
428
422
30
Συμφωνω κ εγω για barffood...η μονη που κανει φυσιολογικο σκατο.Για τα συμπληρωματα που λεει οτι βαζει να πω την αληθεια δεν την πιστευω ιδιαιτερα.
Αναλογα με την ορεξη που εχω πλεον τον εναν μηνα θα του παιρνω ετοιμη κ τον αλλον του τη φτιαχνω
Για ψαρι δεν αξιζει να αλλαξεις εταιρεια,στη λαικη με 2ε/κιλο βρισκω σαρδελα,σαβριδια(κατι σαν μεγαλη σαρδελα)κ γαυρο.Πιο φτηνα κ απο τη voldog δηλαδη.

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Συμφωνω κ εγω για barffood...η μονη που κανει φυσιολογικο σκατο.Για τα συμπληρωματα που λεει οτι βαζει να πω την αληθεια δεν την πιστευω ιδιαιτερα.
Αναλογα με την ορεξη που εχω πλεον τον εναν μηνα θα του παιρνω ετοιμη κ τον αλλον του τη φτιαχνω
Για ψαρι δεν αξιζει να αλλαξεις εταιρεια,στη λαικη με 2ε/κιλο βρισκω σαρδελα,σαβριδια(κατι σαν μεγαλη σαρδελα)κ γαυρο.Πιο φτηνα κ απο τη voldog δηλαδη.
Σαφριδια εννοεις,??

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Στο γραμμα κολλησες? :p
Λες να ηταν αλλο το σαβριδι και αλλο το σαφριδι?! :ROFLMAO:
Χαχαχαχαχχαχαχ... Ναι γιατί τα σαφριδια,κοκκαλια κλπ παίζουν σε πιο υψηλές τιμές εδώ κάτω οπότε είπα μήπως είναι άλλο ψάρι.

Johnkokk

Well-Known Member
2 Ιουνίου 2015
266
786
51
Tο μόνο που με απασχολεί και δεν εχω δοκιμάσει ακόμα την barffood, είναι οτι δεν βλέπω να έχει σχετική αδειοδότηση και δεν ξέρω αν ελέγχεται απο κάποια υπηρεσία, όπως κάποιες άλλες εταιρίες.

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Tο μόνο που με απασχολεί και δεν εχω δοκιμάσει ακόμα την barffood, είναι οτι δεν βλέπω να έχει σχετική αδειοδότηση και δεν ξέρω αν ελέγχεται απο κάποια υπηρεσία, όπως κάποιες άλλες εταιρίες.
Τώρα τι δίνεις??

Johnkokk

Well-Known Member
2 Ιουνίου 2015
266
786
51
Εχω δώσει σπιτική (οταν είχα χρόνο), barfcode και τώρα voldog.Με καμία δεν είχα πρόβλημα, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω έτσι για ποικιλία.

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Εχω δώσει σπιτική (οταν είχα χρόνο), barfcode και τώρα voldog.Με καμία δεν είχα πρόβλημα, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω έτσι για ποικιλία.
Ωραίος
Barfcode είναι αυτή που τώρα έγινε barfistas?
Από voldog δίνεις έναν κωδικό?

Johnkokk

Well-Known Member
2 Ιουνίου 2015
266
786
51
Ωραίος
Barfcode είναι αυτή που τώρα έγινε barfistas?
Από voldog δίνεις έναν κωδικό?
Oχι η barfcode εξακολουθει να ειναι barfcode.H barfistas είναι αλλη.

Δινω το μοσχάρι, το κοτόπουλο (το πιο ακριβό απ τους κωδικούς της) και σπάνια σολωμό.

• Like
Reactions: Mariosgs

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Oχι η barfcode εξακολουθει να ειναι barfcode.H barfistas είναι αλλη.

Δινω το μοσχάρι, το κοτόπουλο (το πιο ακριβό απ τους κωδικούς της) και σπάνια σολωμό.
Α οκ...άρα μπορείς να δοκιμάσεις και barfistas οι συγκεκριμένοι νομίζω έχουν όλες τις άδειες.

Τώρα που δίνεις voldog έχεις παρατηρήσει κάτι περίεργο στα κόπρανα του σκύλου?
Γιατί κάποια άλλα μέλη είχαν θέμα