ICE σε τι ποσοστά περιέχει EPA και DHA το σκεύασμα που χρησιμοποιείς;
Oι καψουλες ειναι των 500mg. Η συσκευασια εχει 50 καψουλες. Εγω εχω καταληξει στην αποφαση να δινω μια καψουλα την ημερα για 50 ημερες.αις μαλλον θα το παρω και γω αυτο.ειδινα καψουλες μουρουνολαδο καλο ειναι αλλα οχι για πολυ.
τι δοσολογεια εχεις αυτο ξερουμε?
Το μουρουνελαιο ειναι δυναμητης αλλα σε παρατεταμενη χρηση μπορει να δημιουργησει προβληματα στο σηκωτι λογω υπερβιταμινωσης. Η A και η D ειναι υπατοτοξικες σε μεγαλες δοσεις.Για λόγους υγείας είναι πιο καλό απο το μουρουνέλαιο??
Ναι. Αυτο που πηρα εγω ειναι σε μαλακες διαφανεις καψουλες. Γραφω πληροφοριες(αν δεν εχεις διαβασει ήδη) σε προηγουμενα ποστ εδω.Το αγνό λάδι σολωμού για το σκύλο (χωρίς άλλες βιταμίνες), υπάρχει και σε κάψουλες για πιο εύκολη χορήγηση?
αυτα περιεχει της Healthspan το Cod Liver Oil:Φοβερη προσφορα, σουπερ τιμη! Το μονο που θα στεκόμουν(και σταθηκα) ειναι το ''a rich source of vitamins A and D''. Επειδη το σκυλακι ειναι μικρο και τρεφεται ήδη με πλουσια ξηρα, θελησα να αποφυγω πιθανη υπερβιταμινωση. Και ετσι αποφασισα το σκετο Salmon Oil.
Στην δικη σου περιπτωση εννοειται δεν τιθεται θεμα υπερβιταμινωσης με τον σκυλο που εχεις και με την εφαρμογη που κανεις. Η δικη μου περιπτωση ειναι αρκετα διαφορετικη και γι αυτο κατεληξα στο σκέτο. Ο καθενας ας κρινει για τον σκυλο του. Σε καθε περιπτωση, η διακοπτώμενη δοση ειναι αναγκαια για να μην ''φορτωθει'' καποια στιγμη το ζωο οσο καλο και αν ειναι αυτο το στοιχειο.Τωρα αν ειναι μεγαλες οι τιμες της δοσολογιας δεν ξερω αλλα εγω δινω μονο μια καψουλα ,παρολο που με τον σκυλο που εχω και τα κιλα του θα μπορουσε να παιρνει 2 ημερησιως. Επισης του κανω και διαλειμα, του δινω 2 μηνες και εναν οχι.
Εγω ξερω οτι με το σαλμωνολαδο σωθηκα. Απο πολλες αποψεις και παθολογικες!
Και ευχαριστω πολυ τον ανθρωπο που μου το συστησε (ξερεις εσυ)!!!
Απο πετ σοπ φιλης ειναι σε υγρη μορφη και το βαζω με το φαγητο τους!Απο pet shop το προμηθευτηκες ή φαρμακειο?
Yasemin ποιά η γνώμη σου για το yumega; Έχει καμία σχέση η σύνθεση του με το παραπάνω λαδάκι που αναφέρεις ή είναι εντελώς διαφορετικά προιόντα;Henne pet food real salmon.
Το καλυτερο απο οσα εχω χρησιμοποιησει.
ICE έχω ερώτηση... γιατί μπερδεύτηκα. Οι κάψουλες που λές εσύ έχουν 500mg / ανα κάψουλα.
Δεν νομιζω οτι πρεπει να το πας ετσι. Ηδη ο σκυλος υποτιθεται οτι σιτιζεται και αυτο ειναι συμπληρωμα διατροφης. Σκεψου οτι αυτο το συμπληρωμα(οι καψουλες) ειναι κατασκευασμενο για ανθρωπινη χρηση και η δοσολογια ειναι μια καψουλα ημερησιως. Τα συμπερασματα δικα σου. Δεν θα εδινα ουτε για πλακα 4 καψουλες ημερησιως... Τελος, μην στεκεσαι στα τρια επι % ποσοστα που αναφερονται, αλλα στο οτι ο σκυλος θα λαμβανει 500mg ιχθυελαιου ημερησιως, το οποιο περιεχει τα τρια παραπανω επι %...ICE έχω ερώτηση... γιατί μπερδεύτηκα. Οι κάψουλες που λές εσύ έχουν 500mg / ανα κάψουλα.
Το λάδι από τα Νορβηγικά Φιόρδς (Salmopet) που πήρα από το pet shop λέει οτι 1ml έχει 220mg και για τα κιλά του σκύλου πρέπει να δίνω
10ml x 220mg = 2.200mg των ουσιών που πρέπει να πάρει (Ω-3, EPA, DPA, DHA) άρα ουσιαστικά για ένα σκυλί 30 κιλών -για να πάρει σωστά αυτά που πρέπει να πάρει- πρέπει να δίνω 4κάψουλες ημερισίως. Σωστά?