Tην έχασα... ΒΡΕΘΗΚΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Eίναι αυτό που φαίνεται στην υπογραφή μου Γιάννη το στηθόλουρο
Οπως το παρατηρώ, του ιδίου τύπου μου φαίνεται ότι είναι...
Εκτός αν η Μόκα δεν είναι τόσο "ντροπαλή", όσο νομίζω... Πιό πιθανό θεωρώ να μου βγάλει το χέρι από τον ώμο...

Anyway, αυτά τα γράφω τώρα, για να απασχολείται λιγάκι το μυαλό σου με κάτι άλλο, να ξεφεύγει...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Αυτό προσπαθώ κι εγώ να κάνω..

Η ράνυ ήταν πολύ φοβική, είχε φάει αρκετό ξύλο, πριν την φιλοξενήσουμε κ τελικά υιοθετήσουμε.

Άσχετο, πήγα σε μια πολύ καλή γυναίκα που έχει πετ σοπ,
για να βάλουμε αφίσα,και είδα και αφίσα για ενα bullmastiff που χάθηκε και το ψαχνουνε εδώ..

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
βαλε επίσης αφίσες σε φούρνους και ψιλικατζιδικα,
ετσι βρήκα τους ιδιοκτήτες απο ενα μινι πιν που είχε χαθεί.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αν η Ράνυ είναι τόσο φοβική και αν έχει φάει ξύλο από ανθρώπους, δώσε βάση σε αυτό που σου έγραψε προηγουμένως η yasemin:

Μπορεί να έχει κρυφτεί, να ακούει το όνομά της και να μη βγαίνει από την κρυψώνα της. Ειδικά, αν δεν ακούει τη δική σου φωνή, αλλά τις φωνές των γνωστών σου.
Μπορεί να είναι και κάπου κοντά...
Σκεφτείτε τις πιο απίθανες κρυψώνες που θα μπορούσε να χωρέσει ένα τόσο μικρόσωμο σκυλάκι... Χαμηλά, κοντά στο έδαφος, κοντά σε μαντρότοιχους, μέσα σε χορτάρια...

Υ.Γ. Το bullmastiff, έστω και αν έχει κρυφτεί, φαίνεται πιο εύκολα. Απλά, ίσως να έχει διανύσει μεγαλύτερη απόσταση...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Βγαίνω να πάω πάλι για ψάξιμο, όπως είπε η Yasemin.

Μακάρι να το βρω το κορίτσι μου, έχω πεθάνει απτην αγωνία..

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Κουράγιο, Σοφία!!!

Ξέρεις, η καλύτερη - η πιο πετυχημένη προσπάθεια (σε κάτι που έχει ανώτατο όριο τις 10 προσπάθειες) είναι η ...11η προσπάθεια...
Μην τα παρατάς...

Η σκέψη όλων μας είναι μαζί σου και μαζί της:)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ε οχι και να απελπιζεσαι. Κανε λιγο υπομονη, συνεχισε το ψαξιμο και να εισαι οσο πιο αισιοδοξη γινεται!
Θα το βρεις το κοριτσι σου, μπορει οχι σημερα αλλα αυριο, μεθαυριο.

Δεν ειχατε καποιο αγαπημενο μερος που πηγαινατε κατα την διαρκεια της βολτας σας? Σημερα κολλησες και τα αφισακια!
Αν μπορεις να παρακαλεσεις καποια εκπομπη ραδιοφωνικου σταθμου να τα βγαζει ανακοινωση θα ηταν πολυ χρησιμο!

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
blog η site που να εχει νεα της κοζανης και να το διαβαζουν πολλοι εχετε?Αυτο θα βοηθουσε πολυ σε περιπτωση που δεν το εχεις κανει αλλα δε νομιζω..

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Μην απελπιζεσε θα βρεθει.....ειμαστε και μακρια ρε γαμωτο ολη η θετικη μου σκεψη να βρεθει ειναι εκει!!!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
off-topic

Εγώ, πάλι, δεν μπορώ κάν να φανταστώ τη Μόκα να ...βγαίνει από το στηθόλουρο, έστω και τρομαγμένη. Εκτός και αν το σπάσει...
ή, εκτός και αν δε μιλάμε για τον ίδιο τύπο στηθόλουρου...:confused:
E τώρα η Μόκα είναι ειδικών διαστάσεων σκυλί..... μιλάω για νορμάλ σωματότυπους! ;)

Να βγεί από μόνη της από το στηθόλουρο και εμένα μου φαίνεται περίεργο πάντως..!!!
Παιδιά, τα είχα δοκιμάσει όλα. Πιστέψτε με. Αυτό θεωρούσα κι εγώ, οτι αποκλείεται να βγαίνει απο στηθόλουρο... και ομως.... Η ιστορία του να μη βγαίνει απο το λουρί του ξεκίνησε μια φορά που βγήκε απο το κολάρο του και πετάχτηκε στο δρόμο και κόντεψε να τον πατήσει αυτοκίνητο... εκτοτε δοκίμασα όλα τα στηθόλουρα, και τα παράτησα όταν βγαίνοντας απο στηθόλουρο πετάχτηκε στη Βάρης Κορωπίου! Μετά απ'αυτό έβαλα τον πνίχτη και βρήκα την υγειά μου.

Σοφούλι, μην απογοητεύεσαι. Εχω βρει χαμένο σκύλο (το σετεράκι που είχα) μετά από ένα μήνα! Είχε πάρει από πίσω μια σκύλα, τον μαζέψανε οι δικοί της (ήταν καθαρόαιμος βλέπεις και καταλάβανε οτι είναι μάλλον χαμένος, όχι παρατημένος) και μετά από ένα μήνα έτυχε να δουν την αφίσα που είχα βάλει!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie