Tην έχασα... ΒΡΕΘΗΚΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Ελα βρε, υπομονη.. θετικες σκεψεις!! Ειδικα αν ειναι τρομαγμενη και την βρει καποιος, εχεις πιο πολλες πιθανοτητες να καταλαβει οτι χαθηκε και να το ψαξει... Θετικες σκεψεις!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Βάλε ΑΜΕΣΑ αγγελία στο facebook και πόσταρε στο wall και αυτών των σελίδων:

http://www.facebook.com/#!/pages/KOZANE/147694605150

http://www.facebook.com/#!/Kozani.WestMacedonia

http://www.facebook.com/pages/Agelioforosgr/365635595007
Για κάποιο λόγο (μάλλον επειδή δεν έχω δικό μου προφιλ στο fb)δεν μπορώ να το κοινοποιήσω εδώ.
Μήπως μπορεί να το κάνει κάποιος;;
Η πείτε μου πως να το κάνω..
Ευχαριστώ!!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Το στηθόλουρο δεν άνοιξε και δεν ήταν χαλαρό, ίσα ίσα.
Όταν το βρήκα ήταν κλειστό. Τι να πω ρε γμτ;;
O τρομαγμένος σκύλος βγαίνει εύκολα από στηθόλουρο.... εγώ είχα δοκιμάσει τα πάντα (γιατι ο Γκογκόλ όταν φοβάται κάνει όπισθεν και βγαίνει από οτιδήποτε όσο σφιχτό και να'ναι). Είχα δοκιμάσει εκτός απο κλασικό κολλάρο, και τα τρία είδη στηθόλουρων (που κλεινουν με τρεις διαφορετικούς τρόπους), όλα χωρίς κανένα περιθώριο (ενα μάλιστα του έκανε και πληγή κάτω απο τον αγκώνα από την τριβή). Και από τα τρία έβγαινε. Τελικα κατέληξα σ'ενα είδος υφασμάτινου πνίχτη (οχι αλυσίδα) σαν αυτό:

οχι όμως δερμάτινο, από το οποιό δεν μπορεί να βγει χωρίς να του ξεκολήσει ο λαιμός.... δεν είναι ότι καλύτερο, αλλα είναι ο μόνος τρόπος να είμαι σίγουρη οτι δεν θα ξεφύγει τη λάθος ώρα.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Eυχαριστώ πολύ Πηγή.

Ελπίζω να γυρίσει και θα το δοκιμάσω.
Αν γυρίσει και gps θα της βάλω!
(εκτός από περιπτώσεις κλοπής, είναι το πιο σίγουρο μάλλον)

Έχυν ασπρίσει τα μαλλιά μου απτην αγωνία..

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Μα ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως βγήκε από το στηθόλουρο...
Γι αυτό κατάργησα και το απλό περιλαίμιο διότι είχε μικρό κεφάλι και έβγαινε σχετικά εύκολα.

Ενώ με το στηθόλουρο ένιωθα καλυμένη.
Δεν μπορώ να φανταστώ πως το έβγαλε..

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Σοφία,

Εχεις εξετάσει την περίπτωση να είναι πολύ τρομαγμένη και να έχει κρυφτεί κάπου? Ισως κοντά? Ισως σε κάποιο σημείο που πηγαίνετε συχνά?
Σοφία,

Επαναλαμβάνω: Προσπάθησε να σκεφτείς σαν ...σκύλος !!!
Σκέψου ότι μπορεί να είχες "επίθεση" από 1, 2, ή περισσότερα αρσενικά, δύο και τρεις φορές μέσα σ' ένα βράδυ...
Σκέψου ότι είσαι μικρόσωμη και μπορεί να φοβήθηκες πολύ...
Σκέψου ότι, επιπλέον, κρυώνεις...

Τι θα έκανες? Που θα πήγαινες? Υπάρχουν κάποια μέρη που να είχες περάσει και τα θυμάσαι? Αν σε καταδίωξαν, υπάρχουν 2-3 εναλλακτικές κατευθύνσεις που θα έπαιρνες? Και, αν ναι, θα γυρνούσες πίσω, ή θα κρυβόσουν κάπου στο μήκος της διαδρομής?

Σοφία, έχεις τίποτα κολητούς που να ξέρουν τη σκυλίτσα σου, ώστε όλοι μαζί να σκεφτείτε "σκύλος"?
Και να προχωρήσετε, με τα πόδια ή με αυτοκίνητο στις εναλλακτικές αυτές διαδρομές, ψάχνοντας έστω και τις πιο απίθανες κρυψώνες (που μπορεί να μπει από κάτω, ή να χωθεί μέσα)?

Οσο κρατάει ακόμα το φως της μέρας...

Υ.Γ. Αν δεν το έβγαλε μόνη της το στηθόλουρο, όπως λέει η Μαρία, κάποιος της το έβγαλε και το ξαναέκλεισε... Δεν θα έπαιρνε μαζί του όλο το "πακέτο"? Δεν θα ήταν πιο εύκολο γι' αυτόν?

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Το σκέφτηκα Γιάννη και προσπαθώ να σκεφτώ αλλά πραγματικά θα μπορούσε να κρυφτεί ΠΑΝΤΟΥ.
Ψάχνουμε συνεχώς, έχουν μπει αφίσες, έχουν ενημερωθεί πάμπολα άτομα, κτηνιατρεία πετ σοπς κλπ..
Αν δεν βρεθεί κ έτσι τι να πω..

Παιδιά δεν παίζει να της το έβγαλε κάποιος,γιατί έτρεχα από πίσω της, επίσης η κυρία που μου είπε "Εδώ είναι" την είδε, και μετά από 10 δευτερόλεπτα έφτασα και δεν ήταν.
Αν κάποιος πρόλαβε σε 10 δευτερόλεπτα να της βγάλει το λουρί, χωρίς να το βγάλει απτο φλέξι (δεν γίνεται έχει 2 κρίκους και το φλέξι κούμπωνε και στους 2) και να εξαφανίστηκε τότε μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα.

Το σκυλί, απτην τρομάρα του φαντάζομαι, τραβηξε τόσο δυνατά που πέρασε μέσα απτο στηθόλουρο κ συνέχισε να τρέχει..

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...π.χ., κάτω από ένα φορτηγό ή ΙΧ, που είναι παρκαρισμένο από χτες...
μέσα σε μιά αυλή, που δεν έχει σκύλο...
σε ένα ακατοίκητο σπίτι...

κάπου που δεν μπορεί να την προσεγγίσει ένα πιο μεγαλόσωμο ζώο...

ή, εναλλακτικά, σε πιο απομακρυσμένη ημιαστική περιοχή, απ' όπου δεν ξέρει να επιστρέψει...

Last edited:

tangerin

Well-Known Member
25 Μαϊου 2008
741
1
Για κάποιο λόγο (μάλλον επειδή δεν έχω δικό μου προφιλ στο fb)δεν μπορώ να το κοινοποιήσω εδώ.
Μήπως μπορεί να το κάνει κάποιος;;
Η πείτε μου πως να το κάνω..
Ευχαριστώ!!
To ekana

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Κάτω από ΙΧ είναι αρκετά πιθανό. Είχα βρει παλιότερα ένα κοκονοειδές (κοίτα σύμπτωση) που κρυβόταν τρομαγμένο κάτω από ένα αυτοκίνητο στη γειτονιά μου. Ούτε που θα την είχαμε πάρει χαμπάρι αν δεν την ανακάλυπτε ένας άλλος σκύλος!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Κάτω από ΙΧ είναι αρκετά πιθανό. Είχα βρει παλιότερα ένα κοκονοειδές (κοίτα σύμπτωση) που κρυβόταν τρομαγμένο κάτω από ένα αυτοκίνητο στη γειτονιά μου. Ούτε που θα την είχαμε πάρει χαμπάρι αν δεν την ανακάλυπτε ένας άλλος σκύλος!
Ετσι βρέθηκε και σώθηκε και ο γάτος που τελικά υιοθετήσαμε (ο ...γνωστός γάτος της Μόκας)...
Εμεινε τελείως ακίνητος και σιωπηλός, σαν εξαφανισμένος... Μέχρι να τον δει το κατάλληλο - εξασκημένο μάτι...

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Sofouli

Ενα πολυ τρομαγμενο σκυλακι μπορει να σε ακουει και να μην αφηνει την κρυψωνα του,οποτε θα πρεπει να ψαχνεις τα ιδια σημεια ξανα και ξανα.
Ευχομαι γρηγορα να την εχεις παλι κοντα σου.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Μα ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως βγήκε από το στηθόλουρο...
Γι αυτό κατάργησα και το απλό περιλαίμιο διότι είχε μικρό κεφάλι και έβγαινε σχετικά εύκολα.

Ενώ με το στηθόλουρο ένιωθα καλυμένη.
Δεν μπορώ να φανταστώ πως το έβγαλε..
Δεν έχει νόημα να το συζητάμε, ότι έγινε έγινε, αλλά να είσαι σίγουρη οτι τρομαγμένος σκύλος βγαίνει εύκολα από στηθόλουρο, ακόμακ αι σφιχτό. Πολύ εύκολα, σε κλάσμα του δευτερολέπτου. Χωρίς να ανοίξει το στηθόλουρο. Το'χω δει πολλές φορές.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Δεν έχει νόημα να το συζητάμε, ότι έγινε έγινε, αλλά να είσαι σίγουρη οτι τρομαγμένος σκύλος βγαίνει εύκολα από στηθόλουρο, ακόμακ αι σφιχτό. Πολύ εύκολα, σε κλάσμα του δευτερολέπτου. Χωρίς να ανοίξει το στηθόλουρο. Το'χω δει πολλές φορές.
off-topic

Εγώ, πάλι, δεν μπορώ κάν να φανταστώ τη Μόκα να ...βγαίνει από το στηθόλουρο, έστω και τρομαγμένη. Εκτός και αν το σπάσει...
ή, εκτός και αν δε μιλάμε για τον ίδιο τύπο στηθόλουρου...:confused:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Να βγεί από μόνη της από το στηθόλουρο και εμένα μου φαίνεται περίεργο πάντως..!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie