Stripping Fox Terrier

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Πρεπει να δειτε τη Μοκα διπλα σε ενα εκτροφικο rottweiler :rolleyes:
Τεραστια διαφορα στο μεγεθος και στη δομη του σωματος!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Σε μια έκθεαη στην ζωή σου να πας καταλαβαίνεις την διαφορά. Τα πετσοπάδικα λαμπραντορ τα ξεχωρίζω πλέον από μακριά.

Τωρα θα γινω κακια μαλλον- και σιγουρα δεν θελω να σπροχνω η να ενθαρυνο κοσμο να παει σε πετσοπ- απο ιδεολογια και μονο ειμαι εναντιον- αλλα εγω εχω δει παρα πολλα πετσοπενια σκυλια που ειναι μια χαρα- εχω δει αρκετες φορες και εκτροφικα που ειναι χαλια!

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Εγώ πάντως αν είναι "καλο" πετσοπαδικο σκυλί δεν τον ξεχωρίζω και πιστέψτε με δεν μπορούν οι περισσότεροι οσο εμπειροι και αν είναι! Βέβαια ξαναλέω υπάρχουν και παραδείγμα που κανουν "μπαμ" απο μακριά οτι δεν πρόκειται για εκτροφικό σκύλο!!! Αλλά μερικά είναι πολύ "καλα"

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Που οδηγεί αυτή η συζήτηση περί εμφάνισης "καθαρόαιμου" και καθαρόαιμου;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.892
Τωρα θα γινω κακια μαλλον- και σιγουρα δεν θελω να σπροχνω η να ενθαρυνο κοσμο να παει σε πετσοπ- απο ιδεολογια και μονο ειμαι εναντιον- αλλα εγω εχω δει παρα πολλα πετσοπενια σκυλια που ειναι μια χαρα- εχω δει αρκετες φορες και εκτροφικα που ειναι χαλια!
Δεν είναι κακία την άποψη σου λες. Κι εγώ έχω δει λαμπ εκτροφικά χάλια. Η διαφορά μεταξύ καλού εκτροφικού λαμπ και πετσοπάδικου λαμπ είναι αισθητή.