Stripping Fox Terrier

ikavadas

Member
1 Απριλίου 2013
8
0
Αθήνα - Παπάγος
Τι να σας πω ρε παιδιά, είμαι νέος στο χώρο.
Παλιά όταν ήμουν πιτσιρικάς είχα υιοθετήσει 2-3 αδέσποτα, ο πατέρας μου είχε ψησταριά, και δεν ξέρω από ράτσες.
Δύο φίλοι που μου το σύστησαν και έχουν ο ενας σιχ-τσου και ο άλλος yorkshire terrier είναι πολύ ευχαριστημένοι από τα σκυλάκια.
Φυσικά μόλις τον πήρα τον πήγα στον κτηνίατρο και μου έδωσε το οκ να τον κρατήσω.
Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές.

ikavadas

Member
1 Απριλίου 2013
8
0
Αθήνα - Παπάγος
Επίσης πριν το αγοράσω, προσπάθησα να υιοθετήσω αδέσποτο, αλλά τη συνάντηση με τη συγκεκριμένη "φιλοζωϊκή" ήταν σοκαριστική για μενα και την οικογένεια μου και θέλω να την ξεχάσω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Επίσης πριν το αγοράσω, προσπάθησα να υιοθετήσω αδέσποτο, αλλά τη συνάντηση με τη συγκεκριμένη "φιλοζωϊκή" ήταν σοκαριστική για μενα και την οικογένεια μου και θέλω να την ξεχάσω.
Για πες μας την ιστορία, αν θέλεις. Ενδιαφέρον θα έχει, πιστεύω.

Πάντως, το να αγοράζεις σκύλο από μαγαζί σαν το dogcenter ή και οποιοδήποτε άλλο ελεεινό pet shop, δεν είναι μόνο θέμα υγείας του σκύλου βρε ikavadas. Τουλάχιστον όχι, του σκύλου που παίρνεις. Εχεις ιδέα κι εσύ και οι φίλοι σου, από που προέρχονται τα σκυλάκια σας;

Για googlare puppy mills [με άδειο στομάχι] και πάρε μια γεύση...

Αντέχεις να σκέφτεσαι ότι το καλοταισμένο και καλοθρεμμένο και καλοπερασάδικο στα χέρια σου κουτάβι, άφησε πίσω του μια μάνα, σαν τις φωτό που θα δεις; Και να μην έχεις απολύτως καμμία αμφιβολία, ότι ολωνών σας τα σκυλιά, προέρχονται από τέτοια κολαστήρια και πες χαιρετίσματα και στους φίλους, ότι τα κουτάβια σας, απέχουν μακράν απ'το να είναι καθαρόαιμα.

Γι'αυτό, αν μη τι άλλο, σταματήστε να διαφημίζετε αυτά τα κωλομάγαζα, που πουλάνε τα κουτάβια λες και είναι σώβρακα.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Θα ξαναδώ στο βιβλιάριο του και στα χαρτιά που μου δώσανε και θα σας ενημερώσω
Τον αγόρασα από το dogcenter και προέρχεται από εκτροφείο εκτός ελλάδος. Το διαβατήριο του είναι Σλοβενικό.
Μου φάνηκαν γνώστες του αντικειμένου, σοβαροί επαγγελματίες και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συναλλαγή μαζί τους.
Πέρα από οσα σου είπαν τα παιδιά, ν ΄ξερεις ότι δεν υπάρχει εκτροφέας που θα δώσει σκυλι του σε μεσάζοντα (βλ dogcenter) για να το πουλήσει.

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Για πες μας την ιστορία, αν θέλεις. Ενδιαφέρον θα έχει, πιστεύω.

Πάντως, το να αγοράζεις σκύλο από μαγαζί σαν το dogcenter ή και οποιοδήποτε άλλο ελεεινό pet shop, δεν είναι μόνο θέμα υγείας του σκύλου βρε ikavadas. Τουλάχιστον όχι, του σκύλου που παίρνεις. Εχεις ιδέα κι εσύ και οι φίλοι σου, από που προέρχονται τα σκυλάκια σας;

Για googlare puppy mills [με άδειο στομάχι] και πάρε μια γεύση...

Αντέχεις να σκέφτεσαι ότι το καλοταισμένο και καλοθρεμμένο και καλοπερασάδικο στα χέρια σου κουτάβι, άφησε πίσω του μια μάνα, σαν τις φωτό που θα δεις; Και να μην έχεις απολύτως καμμία αμφιβολία, ότι ολωνών σας τα σκυλιά, προέρχονται από τέτοια κολαστήρια και πες χαιρετίσματα και στους φίλους, ότι τα κουτάβια σας, απέχουν μακράν απ'το να είναι καθαρόαιμα.

Γι'αυτό, αν μη τι άλλο, σταματήστε να διαφημίζετε αυτά τα κωλομάγαζα, που πουλάνε τα κουτάβια λες και είναι σώβρακα.
Είναι ίδια όμως!!!!Οπότε δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά όσον αφορά την εμφάνηση, οπότε σου λεει γιατι να μην είναι καθορόαιμο το δικό μου;

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Είναι ίδια όμως!!!!Οπότε δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά όσον αφορά την εμφάνηση, οπότε σου λεει γιατι να μην είναι καθορόαιμο το δικό μου;
ολοιδια ειναι τα πετσοπενια με τα εκτροφικα κουταβια σε ολες τις ρατσες βρε!! Αφου απο το 14 θα αφηνουν μονο τα πετσοπενια να πηγαινουν στις εκθεσεις σαν καλυτερα δειγματα της φυλης βρε!!! Ελεος βρε νεφελη δηλαδη τα σκεφτεσαι πριν τα πεις?

Last edited:

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Βρε παιδιά για κάποιον που δεν ξέρει πολλά πολλά απο ράτσες ίδια του φάνονται! Μην κοιτάτε εμάς που ξέρουμε απο φυλές και μπορούμε να ξεχωρίσουμε το εκτροφικό σκύλο! Στα μάτια ενός "άπειρου" που τώρα έχει μπει στον κόσμο των σκύλων, φαίνονται ίδια!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Βρε παιδιά για κάποιον που δεν ξέρει πολλά πολλά απο ράτσες ίδια του φάνονται! Μην κοιτάτε εμάς που ξέρουμε απο φυλές και μπορούμε να ξεχωρίσουμε το εκτροφικό σκύλο! Στα μάτια ενός "άπειρου" που τώρα έχει μπει στον κόσμο των σκύλων, φαίνονται ίδια!
Bρε Νεφέλη, μπορείς εσύ;
Γιατί εγώ 4 χρόνια στο φόρουμ και ακόμα αν δω σκυλί έξω δε μπορώ να ξεχωρίσω αν είναι απο εκτροφείο ή απο πετ σοπ (εκτός βέβαια απο μεμονομένες περιπτώσεις που βγάζει μάτι.. )

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
398929_376337779067273_336501423_n.jpg 307754_468947796472937_1935283269_n.jpg 555635_376351602399224_1741824587_n.jpg

Λεσ να μπορεί ένας άπειρος να τα ξεχωρίσει απο τα εκτροφικά τόσο εύκολα;

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Βρε παιδιά για κάποιον που δεν ξέρει πολλά πολλά απο ράτσες ίδια του φάνονται! Μην κοιτάτε εμάς που ξέρουμε απο φυλές και μπορούμε να ξεχωρίσουμε το εκτροφικό σκυλο!!
Γιατι δεν το ψηνεις για κριτης φυλων? ολων των φυλων , μη παρεις καπου συγκεκριμενα ειδικοτητα .

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Bρε Νεφέλη, μπορείς εσύ;
Γιατί εγώ 4 χρόνια στο φόρουμ και ακόμα αν δω σκυλί έξω δε μπορώ να ξεχωρίσω αν είναι απο εκτροφείο ή απο πετ σοπ (εκτός βέβαια απο μεμονομένες περιπτώσεις που βγάζει μάτι.. )
Ανόλογα την ράτσα! Και το είδος πετσοπικου

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Bρε Νεφέλη, μπορείς εσύ;
Ειναι κληρονομικο χαρισμα ρε βας!!

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Γιατι δεν το ψηνεις για κριτης φυλων? ολων των φυλων , μη παρεις καπου συγκεκριμενα ειδικοτητα .
Μπα πάνε εσύ που τα ξεχωρίζεις με την πρώτη!!! Μην σου φάμε την θέση!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
νεφελακι οταν παρεις το ακιτα σου να το παρεις απο το πετσοπ,θα σου δωσουν και πεντιγκρι και ολα...Ξερω πολλα πετ σοπ που εχουν τα καλυτερα ακιτα και ειναι και ιδια παρακαλω με τα εκτροφικα!(Καλο ειναι γενικοτερα αυτες τις αποψεις οτι τα πετσοπενια μοιαζεουν με τα εκτροφικα ,να τις κρατας για τον εαυτο σου...μιας και ενα πιο "απειρο" μελος και απο σενα και απο μενα,χρειαζεται μια σωστη καθοδηγηση...)

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Aυτό που λέω είναι ότι ακόμα και εγώ που τα τελευταία 4 χρόνια (τα τελευταία 2 πιο έντονα) διαβάζω πρότυπα, βλέπω φωτογραφίες απο εκτροφεία, βιντεάκια εκθέσεων κλπ ακόμα δε μπορώ να ξεχωρίσω ένα εκτροφικό και ένα μη εκτροφικό. Ωστόσο δεν ισχυρίζομαι οτι τα σκυλιά μου είναι καθαρόαιμα.

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Aυτό που λέω είναι ότι ακόμα και εγώ που τα τελευταία 4 χρόνια (τα τελευταία 2 πιο έντονα) διαβάζω πρότυπα, βλέπω φωτογραφίες απο εκτροφεία, βιντεάκια εκθέσεων κλπ ακόμα δε μπορώ να ξεχωρίσω ένα εκτροφικό και ένα μη εκτροφικό. Ωστόσο δεν ισχυρίζομαι οτι τα σκυλιά μου είναι καθαρόαιμα.
Αυτό ακριβώς λέω εγώ!!! Οτι δεν είναι τόσο εύκολο ακόμα και για ιδιοκτήτες σκύλων!

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Αν δεν βλέπει τις διαφορές τότε μάλλον δεν είναι ακόμα ώριμος για να αποκτήσει καθαρόαιμο σκύλο.
Μπορεί εσυ να μπορείς να ξεχωρίσεις επειδή είσαι εκτροφέας!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.892
Σε μια έκθεαη στην ζωή σου να πας καταλαβαίνεις την διαφορά. Τα πετσοπάδικα λαμπραντορ τα ξεχωρίζω πλέον από μακριά.