Staffordshire Bull Terrier (αγγελια στο slando.gr)

GearD

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
45
0
Πατρα
Καλησπερα σε ολους προκειται να παρω το σκυλακι που τοσους μηνες ποθουσα , ενα Staffordshire Bull terrier.Τυχαια κοιταξα μια αγγελια στο slando.gr οπου καποιος πουλουσε κουταβακια σταφφ 200 ευρω.Δεν εχασα ευκαιρια και ηρθα σε επαφη μαζι του..Ο τυπος ζει στη Θεσσαλονικη και εγω Πατρα.Μου προτεινει να μεταφερθει με ΚΤΕΛ ασυνοδευτο..
Ειναι εφικτο αυτο ετσι?Και οσον αναφορα το περιβαλλον και την ασφαλεια του σκυλιου υπαρχει κανενας να μου το διευκρινησει γιατι με εχει ποιασει ενα ανχγος οταν σκεφτομαι το κουταβακι μου να ταξιδεψει σε ενα λεωφορειο ολομοναχο....

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Στην πόλη σου έχει ένα πάρα πολύ καλό εκτροφείο... τι δουλειά έχει να έρθει από Θεσσαλονίκη, ασυνόδευτο στις αποσκευές...? με ότι αυτό συνεπάγεται...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Στην πόλη σου έχει ένα πάρα πολύ καλό εκτροφείο... τι δουλειά έχει να έρθει από Θεσσαλονίκη, ασυνόδευτο στις αποσκευές...? με ότι αυτό συνεπάγεται...
...γιατί κοστίζει ΜΟΝΟ 200€!!!:cool:

Υ.Γ. Φίλε, nacho_DL, επειδή εγώ, διαβάζοντας, ένιωσα φρικτά κουρασμένος... σα στιμένη λεμονόκουπα... θα μπορούσες να μας εξηγήσεις τι σημείνει "πάρα πολύ καλό εκτροφείο"?

...προκειται να παρω το σκυλακι που τοσους μηνες ποθουσα...
...άντε, να πω κι εγώ το κάτι τις μου:

Οχι, φίλε μου, δεν πρόκειται να πάρεις το σκυλάκι που ποθούσες...:)

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
το οτι επελεξες σκυλο μεσω αγγελιας δε σε αγχωνει και σε αγχωνει που θα ερθει με το λεωφορειο?????? η δικη μου γνωμη ειναι απο τη στιγμη που δεν εκανες ακομη το λαθος να το παρεις με τετοιο τροπο να μη το παρεις καθολου απο εκει.......... βρες ενα καλο εκτροφειο και το σκυλι που ποθουσες τοτε θα γινει δικο σου.... με το σωστο τροπο..............

Last edited:

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Να ακυρώσεις την παραγγελία.

1) Σκύλος ασυνόδευτος στον χώρο αποσκευών του ΚΤΕΛ για τέτοιο ταξίδι, έχει λίγες πιθανότητες να ζήσει,

2)Διάβασε εδώ τι είναι εκτροφέας,γιατί μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά.
Πώς διαλέγω εκτροφέα;

Καλώς ήρθες!

kostas33

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2009
118
0
Γεια σου φιλε απο την Πατρα!Ειναι φυσικο το ανχγος που εχεις!Πριν απο 15 μερες ακριβως πηγα θεσσαλονικη για να παρω το κουταβι μου που ερχοταν απο Πατρα με το κτελ!Εγω ειμαι απο Δραμα!!Μην φοβασαι τιποτα!Με το καλο να το παρεις κ περιμενουμε φωτο!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Γεια σου φιλε απο την Πατρα!Ειναι φυσικο το ανχγος που εχεις!Πριν απο 15 μερες ακριβως πηγα θεσσαλονικη για να παρω το κουταβι μου που ερχοταν απο Πατρα με το κτελ!Εγω ειμαι απο Δραμα!!Μην φοβασαι τιποτα!Με το καλο να το παρεις κ περιμενουμε φωτο!
:confused:

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Απο πιο εκτροφείο είναι το δικό σου και πόσο σου πήγε αν επιτρέπεται?

kostas33

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2009
118
0
Εκτροφεας που κανει 3-4 γενες τοχρονο?ΠΩς γινεται αυτο ρε σοφουλι αφου τα θυληκα σερνουν 2 φορες το χρονο?κ γιατι τον τρομαζεται ολοι?Εδω αλλοι περνουν η στελνουν στο εξωτερικο πλακα κανεται ολοι?Δηλ σκυλια μονο απο την πολη μας η απο καπου κοντα!Εσεις ολοι το πηρατε απο την πολη σας ε?Κ που μενει στο κρατε μεσα?Εγω παντως πηρα το 4 κουταβι μου κ το πηρα απο Πατρα κ ζει αρμονικα σε 3 στρεμματα μαζι με τα αλλα 3!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ας συνεχίσω λίγο να γίνομαι αντιπαθής:

Ενα σωστός Εκτροφέας και ένα σωστός Ιδοκτήτης, ποτέ δεν στέλνουν - παραλαμβάνουν ένα κουτάβι (ασυνόδευτο) με ΚΤΕΛ, τραίνο, πλοίο, αεροπλάνο, courier...

Είτε πηγαίνει ο ιδιοκτήτης να το παραλάβει προσωπικά...
Είτε το φέρνει ο εκτροφέας στον ιδιοκτήτη...

Πάντα συνοδευόμενο και πάντα από τα χέρια του εκτροφέα στα χέρια του ιδιοκτήτη...

• Like
Reactions: Soomnio

GearD

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
45
0
Πατρα
Χιλια Ευχαριστω παιδια..
Λοιπον , Εκτροφεας ξερω τι σημαινει και το εκτροφειο στην Πατρα το ξερω πολυ καλα.
Ο μονος λογος που παιρνω απο Σαλονικα ειναι οτι ειναι φθηνος.Με τιποτα δεν μπορω να διαθεσω 800 και 1000 ευρω για να παρω ενα σκυλο αυτο τον καιρο...
Ο μονος λογος που εγραψα ειναι οτι ηθελα να μαθω αν εχει καποιος μια παρομοια εμπειρια..Νομοζω το σκυλι βρισκεται σε συγκεκριμενο λεωφορειο για να ερθει οπου ο χωρος αποσκευων αιεριζεται....
κοστα το πηρες και εσυ με ΚΤΕΛ ε?..ωραια...θα βαλω οπωσδηποτε φωτο αυριο πρωι πρωι ξεκιναει το λεωφορειο

Εκτροφεας που κανει 3-4 γενες τοχρονο?ΠΩς γινεται αυτο ρε σοφουλι αφου τα θυληκα σερνουν 2 φορες το χρονο?κ γιατι τον τρομαζεται ολοι?Εδω αλλοι περνουν η στελνουν στο εξωτερικο πλακα κανεται ολοι?Δηλ σκυλια μονο απο την πολη μας η απο καπου κοντα!Εσεις ολοι το πηρατε απο την πολη σας ε?Κ που μενει στο κρατε μεσα?Εγω παντως πηρα το 4 κουταβι μου κ το πηρα απο Πατρα κ ζει αρμονικα σε 3 στρεμματα μαζι με τα αλλα 3!

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΚΟΣΤΑ

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
ουτε ποσο κανει ουτε σε ποιες συνθηκες μεγαλωσε σκεφτομαι ακουγοντας αυτα που περιγραφετε....
τον αποχωρισμο του δυστηχου απο τη φωλια του με τα αδελφια και τη μανα του, μετα μες το κλουβι ολομοναχο να χτυπιεται μεσα στο ΚΤΕΛ για ποσες ωρες με τη μηχανη του αυτοκινητου και τους θορυβους και τα τρανταγματα....
εδω φοβαται οταν το παιρνουμε εμεις και το εχουμε αγκαλια....
τι να πω...

GearD

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
45
0
Πατρα
Σκαρλετ το σκυλακι θα το εχω σαν παιδι μου..προκειται να μετακομισω σε σπιτι πολλων τετραγωνικων με τεραστια αυλιτσα..
Ειναι αναγκη να μην ειναι ο ιδιοκτητης καλος επειδη τα στελνει με το κτελ?Ο τυπος ζευγαρωσε την σκυλιτσα του και κρατισε τα 4 με 5 και τα αλλα τα πηρε ο αλλος.Προσπαθει να τα πουλησει γιατι δεν μπορει να τα κρατισει στο διαμερισμα του..
Δεν καταλαβαινω..οσο για το ΚΤΕΛ πηρα τηλεφωνο και μου ειπα οτι τεττοιες μεταφορες γινονται καθημερινα

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
δεν στελνεις τα σκυλια που μεγαλωνεις με μπιμπερο, με στερησεις, με ξενυχτια με παθος για τη φυλη με μερακι με με με....ασυνοδευτα...
βλεπεις τον αλλο στα ματια, τον "οσμιζεσαι "και λες θα το αγαπα ή δεν θα το αγαπα....δεν τα δινεις οπου να'ναι....

tangerin

Well-Known Member
25 Μαϊου 2008
741
1
δεν μπορώ να καταλάβω πός συνδέονται οι υποτιθέμενες ερωτήσεις-καταφάσεις σου με το όλο θέμα.............
Βοηθάμε αν θες!

Last edited:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
οπου καποιος πουλουσε κουταβακια σταφφ 200 ευρω.Δεν εχασα ευκαιρια και ηρθα σε επαφη μαζι του..
Αυτά είναι τα προβλήματα..οι "ευκαιρίες"..
Φίλε μου να ήξερες πόσα λάθη είπες σε μία παράγραφο..

Αν θες να μάθεις-ενημερωθείς μπήκες στο κατάλληλο φόρουμ.., για αρχή ξεκίνα με το λινκ που σου παρέθεσε η sofouli.
Να ξέρεις πως το πρόβλημα με αυτές τις" ευκαιρίες" θυμίζουν λίγο σαν "τον ποντικό που πιάστηκε στην φάκα"..

Επίσης πόσο "τσάμπα" θέλεις να σου έρθει όλη η διαδικασία?
Δεν πιστεύεις πως αξίζει να πας να δεις τι και από που θα πάρεις το κουτάβι σου..
Αν σου δώσω εγώ αυτό που θέλεις και στο στείλω με κουριερ με 50 ευρώ είσαι καλυμμένος?