μπορείς να μου πείς για πιό λόγο η διαφορά των τιμών του αγγλικού site με το ελληνικό στις τροφές Simpsons ;;; και μην μου πείς λόγο των μεταφορικών...θα έπρεπε σε μια Ελλάδα με πενιχρά εισοδήματα ή και καθόλου να είναι οι τιμές στο μισό...εκτός και αν θεωρούμε ότι όσοι έχουμε σκυλιά είμαστε προνομοιούχοι...Θέλω να πω δλδ ότι υπάρχει μια γενικότερη κερδοσκοπία στην Ελλάδα στο θέμα των σκυλοτροφών...εγώ ας πούμε παίρνω απο γερμανία την RC junior το 18 κιλο 47 ευρώ και εδω στην Ελλάδα απο petshop πουλιέται 72 το 15 κιλο...πρέπει κάποια στιγμή να απαιτήσουμε χαμηλότερες τιμές ως καταναλωτές και να μην δίνουμε απλόχερα τα λεφτουδάκια μας στους εμπόρουςΠωΠω ήμουνα διακοπές και έχασα όλη την φάση. Δεν πειράζει κάλιο αργά παρά ποτέ. αν και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Silent για ποια fromm ακριβως μιλάς; και με ποια simpsons την συγκρίνεις; έχει καμμιά grain free η fromm? και πόσο κοστίζει; γιατί αν μιλάμε για απλές η lamb and rice της simpsons ακόμη και στην καινούργια τιμή είναι δυνατή επιλογή.
Παιδιά μονοπώλιο έχουν όλοι οι εισαγωγείς στην Ελλάδα. Απλά η simpsons δεν έχει δώσει σε χονδρέμπορους. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αν την δώσει οι τιμές θα πέσουν; Μήπως ανέβουν; Αν δεν ελέγχει κάποιος κεντρικά τις τιμές μάλλον για τέτοια τροφή θα ανέβουν. Δεν σκεφτήκατε ότι θα ήταν πιο εύκολο ο εισαγωγέας να την δώσει σε μαγαζιά και χονδρέμπορους χωρίς να κάνει ηλεκτρονικό κατάστημα και να ξεμπερδεύει; Τότε όλοι θα την παιρνατε 10 και 15 ευρώ πάνω και θα ήσασταν και ευχαριστημένοι. Και τι ημερόμηνία λήξεως έχουν τα σακιά που προσφέρονται εκπτωτικά από τις ανταγωνιστικές εταιρίες άραγε;
Τσεκάρετε λίγο στο ίντερνετ την μόλυνση που είχε η applaws σε γατοτροφές πρόσφατα. γιατί όχι και σε σκυλοτροφές; Εγώ δεν το ρισκάρω όσο και να κάνει.
Οι υπόλοιπές καναδέζικες δεν λένε και πολλά αλλά θα ήταν κρίμα να φύγουν οι acana και η orijen από την Ελλάδα. Όπως και να το κάνουμε αυτές ξεκινήσαν αυτό που αποκαλούμε σήμερα καλές τροφές.
Ο λόγος που υπάρχουν πολλές τροφές είναι ότι δεν έχουμε όλοι την ίδια γνωμη και άποψη για τις τροφές. Μερικές είναι καλές, μερικές ακριβές για αυτό που προσφέρουν και μερικές μας κοροιδεύουν. Η Simpsons είναι από τις σοβαρές εταιρίες.
Last edited: