Scarlett / English Cocker Spaniel

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
εγω εχω δει κουλα και στις συμπεριφορες και στην υγεια...οταν ειναι απο ανεξελεγκτη εκτροφη....που ειναι τα περισσοτερα...
χθες σταματησε μια τζιπουρα και μου λεει ενας πολλα βαρυς αντρας απο μεσα....
θηλυκια ειναι?
Ναι
Μου τη δινεις για ζευγαρωμα?
Οχι
Γιατι?
Γιατι εχει του κοσμου τις αρρωστιες του λεω...
:p

Και την εκανε χωρις να πει ουτε γεια....
Ελλαδα...πας μπροστα! :p

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Άστα να πάνε! Τέτοια βόδια είμαστε δυστυχώς οι Έλληνες και αρνούμαστε ν ανοίξουμε και λίγο το μυαλό μας. Τι να πει κανείς.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
εγω εχω δει κουλα και στις συμπεριφορες και στην υγεια...οταν ειναι απο ανεξελεγκτη εκτροφη....που ειναι τα περισσοτερα...
χθες σταματησε μια τζιπουρα και μου λεει ενας πολλα βαρυς αντρας απο μεσα....
θηλυκια ειναι?
Ναι
Μου τη δινεις για ζευγαρωμα?
Οχι
Γιατι?
Γιατι εχει του κοσμου τις αρρωστιες του λεω...

Και την εκανε χωρις να πει ουτε γεια....
Ελλαδα...πας μπροστα! :p
Έπρεπε να του πεις :Γιατί δεν σου καθέται καμία γυναίκα και ψάχνεις σκύλα;;; Αι μωρέ με τον κάθε μη πω τι...

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
παντως εχουν ενα θεμα με τη στειρωση ρε παιδι μου...την ωρα που εγινε η φαση μιλουσα με εναν κυριο που εχει ενα σναουτσερ...
Και μου λεει...λυπαμαι να το στειρωσω....
πολυ ωραια του λεω....για να απολαμβανει το σεξ ε?
Οχι καλε μου λεει....δεν κανει σεξ...με ποια να κανει?
Δεν κανει?? του λεω...
Εσεις κυριε αν ειχατε ορμες δεν κανατε σεξ και καβαλαγατε μαξιλαρια πως θα νοιωθατε?
χαλια...μου λεει ο δυστηχος....
Ε αντε στειρωστε τον του λεω τοτε...

Παντως νομιζουν οτι αν στειρωθει το ζωακι θα νοιωθει λιγοτερο αντρας ή γυναικα...μπαινουν στη θεση του ως ανθρωποι...αυτο ειναι ολο...

τελος παντων....συγνωμη για το off...

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
περιμενουμε απο την SAPT Hellas τους σκυλους θεραπειας αν θα δεχθουν να μας ενταξουν στο προγραμμα τους!!
Μακαρι!!
η Sapt Hellas μας εστειλε ενα ενημερωτικο γραμμα που αναφερει τα παρακατω....
Ετσι η Σκαρλετ δεν μπορει να μπει στο προγραμμα

Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ καθαρόαιμους σκύλους για έναν και μόνο λόγο: Δεν θέλουμε τα παιδιά ή όσοι μας παρακολουθούν να μπορούν να πουν, π.χ. ότι «η Μορφή που είναι τάδε φυλή, είναι τόσο καλή με τα παιδιά. Να πάρουμε έναν σκύλο αυτής της φυλής». Δεν υπάρχει σκύλος σαν την Μορφή, ή σαν όποιον άλλον της ομάδας μας και έτσι «νικάμε» το «μία εικόνα χίλιες λέξεις» που, εκεί που έχουν φτάσει τα πράγματα με τη νοοτροπία των συμπολιτών μας θα ήταν καταστροφικό

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
η Sapt Hellas μας εστειλε ενα ενημερωτικο γραμμα που αναφερει τα παρακατω....
Ετσι η Σκαρλετ δεν μπορει να μπει στο προγραμμα

Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ καθαρόαιμους σκύλους για έναν και μόνο λόγο: Δεν θέλουμε τα παιδιά ή όσοι μας παρακολουθούν να μπορούν να πουν, π.χ. ότι «η Μορφή που είναι τάδε φυλή, είναι τόσο καλή με τα παιδιά. Να πάρουμε έναν σκύλο αυτής της φυλής». Δεν υπάρχει σκύλος σαν την Μορφή, ή σαν όποιον άλλον της ομάδας μας και έτσι «νικάμε» το «μία εικόνα χίλιες λέξεις» που, εκεί που έχουν φτάσει τα πράγματα με τη νοοτροπία των συμπολιτών μας θα ήταν καταστροφικό
Απαράδεκτο!!

Συγνώμη αλλά το θεωρώ βλακεία και ας λένε ότι θέλουνε.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Οντώς δεν ακούγεται σωστό...
Δηλαδή στο εξωτερικό που έχουν εκτροφεία και σκοπός τους είναι να αναπαράγουν-μεγαλώσουν "σωστά" σκυλιά για την εργασία αυτή κάνουν λάθος?

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
η πρωτη μου αντιδραση κι εμενα ηταν αρνητικη...
ομως με τα αδεσποτα που εμεις εχουμε στην Ελλαδα και που οι Ευρωπαιοι (οι περισσοτεροι) δεν εχουν,
εχουν δικιο πιστευω....

Απλα πριν 20 χρονια με επισκεπονταν κι εμενα ισως ο πρωτος σκυλος θεραπειας απο τη Γερμανια που ηρθε στην Ελλαδα, η Ληδα... που δεν ζει πια....το ποσο καλο μου εκανε δεν περιγραφεται....
η Ληδα ηταν λυκοσκυλο...αλλα κανενας απο τα ατομα που ημασταν μαζι δεν ζητησε να παρει λυκοσκυλο μετα γι'αυτο το λογο...

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Καημένο Σκαρλετόνι....τι σου κάνει η δόλια μάνα σου. χε χε χε χε (στην πρώτη φώτο φαίνεσε Γιούλη με το σοβαρό λούκ να τραβάς την φώτο) :)
χαχα!! Αστη τη ψωναρα! Στηνεται και καμαρωνει σαν το γυφτικο σκερπανι...:p

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Παντως καθεται παρα πολυ ησυχη....ειναι σημαντικο να τα πηγαινεις απο μωρα γιατι αλλιως αν ξαφνικα θυμηθεις να τα πας, φρικαρουν τα δολια αλλα φρικαρει και ο δολιος ο groomer....