Scarlett / English Cocker Spaniel

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Τα τσιουάουα τα είδα, το ριτρίβερ όχι.
Στην παραλία δίπλα μας στις ξαπλώστρες, είδα επίσης ένα γουέστι αρσενικό, πιο μικρό από το Σπούκυ, και ένα ημίαιμο τσιουάουα με πομεράνιαν, αλλά κανένα δεν πείστηκε να μπει στο νερό. Σε αντίθεση με τον δικό μου που δεν μπορούσα να τον βγάλω...
Επίσης στο ξενοδοχείο είχε άλλα δύο, το ένα ήταν ράτσα "χαβανέζ", ούτε που την έχω ξανακούσει, ομορφούλη πάντως πολύ.
ειχε χαβανεζακι??? μου αρεσουν παρα πολυ!! Και ειναι σπανια στην Ελλαδα!!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Οταν ημουν ακομα κοριτσακι .. δεν μπορουσα να εχω σκυλο λογο σοβαρου προβληματος υγειας του μπαμπακα μου.. ετσι μου αγοραζε βιβλια να διαβαζω για σκυλια, ρατσες, εκπαιδευση, υγεια κτλ.. εχω παραπολλα βιβλια απο τοτε.. αν ατ αξεφυλλισεις αυτα με τις ρατσες πανω απο τα cocker υπαρχουν οι παιδικες μου καρδουλες και σημειωση οτι, αν γινει καλα ο μπαμπας μου θελω αυτον.. Τωρα που ειδα τις φοτο με πηγες ποσα χρονια πισω!!!! ειναι κουκλα!! ειναι το σκυλακι που παρακαλουσα να μου παρει ο μπαμπας μου!! Να την χαιρεσαι!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Εγώ πως δεν την έχω σχολιάσει ακόμα αυτή τη "μαύρη καλλονή"??? Παράλληψή μου!!! Πανέμορφο πλάσμα!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Μαύρη καλονή, όπως είπε και η έλλη..
Να την χαίρεσαι την μορφονιά βρε!
Αριστοκρατική ομορφιά έχει :)

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Είναι απίστευτα όμορφη!!! Και με τρελαίνει που είναι μαύρη! Είχα κι εγώ ένα κοκερίνο που μας άφησε πέρυσι το καλοκαίρι και πραγματικά η φάτσα τους είναι ίδια!!!Ο δικός μου ήταν καφέ αλλά είχε ακριβώς την ίδια έκφραση, είναι σαν να τον βλέπω (μαυρισμένο :) ). Να σου ζήσει και να περάσετε μαζί πολλά κι ευτυχισμένα χρόνια!!!

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Είναι πανέμορφη!! Φτου φτου! Τα τριχωτά ποδαράκια της είναι τέλεια! Σε λίγους μήνες έχει γενέθλι αοπότε πρέπει ν αετοιμάζεσε για πάρτυ!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Είναι απίστευτα όμορφη!!! Και με τρελαίνει που είναι μαύρη! Είχα κι εγώ ένα κοκερίνο που μας άφησε πέρυσι το καλοκαίρι και πραγματικά η φάτσα τους είναι ίδια!!!Ο δικός μου ήταν καφέ αλλά είχε ακριβώς την ίδια έκφραση, είναι σαν να τον βλέπω (μαυρισμένο :) ). Να σου ζήσει και να περάσετε μαζί πολλά κι ευτυχισμένα χρόνια!!!
σας ευχαριστω πολυ!
Μαριλενα δεν ειναι πολυτιμα μεγαλα στη καρδια σκυλια σε μικρο περιτυλιγμα;
Αν κ εμενα μου εχει βγει πολυ ησυχη:p

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Έτσι ακριβώς όπως τα λες...μεγάλα σκυλιά σε μικρό πακέτο! Ο δικός μου ήταν ζωηρός (σε πόσες φάσεις μου το χε σκάσει όταν ήμασταν στο εξοχικό για να κυνηγήσει γλάρους στη θάλασσα ή κάνα γάιδαρο δε λέγεται :D ), αλλά ήταν πολύ καλός χαρακτήρας, δεν αγρίεψε ΠΟΤΕ και πραγματικά παρόλο που τον πήρα όταν ήμουν δημοτικό και ότι εκπαίδευση του κανα την έκανα από βιβλία (φαντάσου δηλαδή...) το σκυλί είχε εξαιρετικό χαρακτήρα! Τα κόκερ είναι πράγματι η χαρά της ζωής! Από τρίχες πώς πάτε; Αντέχετε; :D

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Έτσι ακριβώς όπως τα λες...μεγάλα σκυλιά σε μικρό πακέτο! Ο δικός μου ήταν ζωηρός (σε πόσες φάσεις μου το χε σκάσει όταν ήμασταν στο εξοχικό για να κυνηγήσει γλάρους στη θάλασσα ή κάνα γάιδαρο δε λέγεται :D ), αλλά ήταν πολύ καλός χαρακτήρας, δεν αγρίεψε ΠΟΤΕ και πραγματικά παρόλο που τον πήρα όταν ήμουν δημοτικό και ότι εκπαίδευση του κανα την έκανα από βιβλία (φαντάσου δηλαδή...) το σκυλί είχε εξαιρετικό χαρακτήρα! Τα κόκερ είναι πράγματι η χαρά της ζωής! Από τρίχες πώς πάτε; Αντέχετε; :D
μεχρι στο στομα μου τις βρισκω....χαμος...:p
Ετσι και η Σκαρλετ....ξετρελενεται με τα περιστερια....και τους γλαρους στο εξοχικο!!
πουλοσκυλα!! :p
μπανιο εκανε?

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Αμ όταν σου λέω "κυνήγησε το γλάρο" αυτό ακριβώς εννοώ! Χειμωνιάτικα τον έχω βγάλει βόλτα στην παραλία που δεν υπάρχει ψυχή και μου κορτάρει το κτήνος ένα γλάρο που λικνιζόταν στη θάλασσα και βουτάει μέσα κι αρχίζει να κολυμπάει προς το μέρος του (τον είχα λυτό κι εγώ η έξυπνη)!!! Είχα βγάλει παπούτσια κι ήμουν έτοιμη να μπω στη θάλασσα όταν εδέησε να επιστρέψει (ο γλάρος βέβαια την έκανε)! Γενικά του άρεσε πολύ το μπάνιο και είχα και τη δυνατότητα να τον πηγαίνω οπότε κολύμπαγε αρκετά. Βέβαια όπως κολύμπαγε κατέβαζε και μεγάλες ποσότητες νερού με αποτέλεσμα μετά να κάνει εμετό ο πανίβλακας! Επίσης να σου πω ότι 15 χρόνια δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα υγείας (κι ήταν από πετσοπ φαντάσου) και γενικά επειδή τυγχάνει να γνωρίζω αρκετά κόκερ, όλα έχουν πολύ καλή υγεία (σε συμπεριφορά βέβαια έχω δει πολλά κουλά...)και ζουν πολλά χρόνια !