Τις παραπάνω χαζομάρες να τις πεις στους συγγενείς της κυρίας στη Θεσσαλονίκη που προ ετών την κατασπάραξαν 2 καυκάσια...
Η στρεβλή μεταφορά πληροφοριών (aka η μισή αλήθεια) είναι πιο επικίνδυνη από την άγνοια...Σε διόρθωσε ο
@johnk ,για να μην αφήνονται εσφαλμένες εντυπώσεις
Δεν μου απάντησες αν έχεις δει έστω και ζωντανό στη ζωή σου... για να μπορείς να συγκρινεις.. οπότε δυστυχώς είσαι άλλος ένας googlακιας ξερόλας που αφού διάβασε όλα τα πρότυπα στη Wikipedia αποφάσισε να απέκτησε και άποψη...
Έχω δει,ελπίζω να κοιμηθείς τώρα ήσυχος το βράδυ.Είναι αφόρητα βαρετή αυτή η αντιπαράθεση για μένα,είσαι εύκολος στόχος για τρόλινγκ και ακόμα περισσότερο,δε βρίσκω κανένα ενδιαφέρον στα επιχειρήματα σου,τα οποία θεωρώ παιδικά και γεμάτα συνθήματα και κλισέ
Ορεινοι ποιμενικόι!!Τι ώραια έκφραση!? Σε καμιά έκθεση το άκουσες και είπες να το λες για να ακούγεται σοφιστικέ?? Καμία σχέση το καυκάσιο με τα υπόλοιπα..
Δεν το έγραψα εγώ αυτό μάστορα,διάβαζε προσεχτικότερα όταν αντιπαρατίθεσαι,γιατί εκτός του ότι εκτίθεσαι με αυτά που γράφεις,απαντάς και σε πράγματα που δεν έχει πει ο άλλος
Εχω παράδειγμα ανθρωπου που το ίδιο του το σκυλί (τέτοιο) του κατέβασε το χερι..και αλλού που δεν άντεξε να το μεγαλώσει πάνω από 14 μήνες και το έδωσε χωρίς να αναφέρω τα προβλήματα που τράβηξα με τον δικό μου. Δεν υπάρχει ποιο ξεροκέφαλο και άγριο σκυλί..
Υπέροχα!Και εγώ έχω παράδειγμα ανθρώπου που ζει μια φανταστική ζωή με τα 2 καυκάσιά του στην αυλή του και επειδή είναι και αυτός πολύ άγριος,αν και μόλις 1,76,τα σκυλιά του κάνουν αυτό που αυτός θέλει (στον ελεύθερο χρόνο τους βέβαια,όταν δεν τρώνε χέρια ανθρώπων και μικρά παιδιά για κολατσιό...).Τι πρέπει να γίνει τώρα?
Ακου να δεις φιλαράκο...Μπαίνεις σε ένα φόρουμ κυνοφιλίας και σε ένα θέμα που έχει ανοίξει ένας άνθρωπος ο οποίος επέλεξε διασταύρωση 2 φυλών πολύ απαιτητικών και
σχεδόν με υστερία περιγράφεις μια κατάσταση στην οποία 9 στα 10 σκυλιά της φυλής (την ώρα που αυτός που άνοιξε το θέμα έχει διασταύρωση της φυλής με κάποια άλλη,άρα τα χαρακτηριστικά του σκύλου είναι δεδομένα ασαφή...) κάθονται στον κήπο και καπνίζουν και άμα τους πεις και καμιά κουβέντα,αφού σου κατεβάσουν μερικά καντήλια μπορεί να σου κόψουν και κανα άκρο.Έχεις αναφέρει 200 φορές τη λέξη "άγριο"...Αγριος δεν είναι ο Καυκάσου,άγριος είναι ο λύκος.Κομπλέ?
Επειδή η από απόσταση αντιπαράθεση είναι ανιάρη και για μένα και για τους υπόλοιπους και από σεβασμό στον άνθρωπο που άνοιξε το θέμα,από μέρους μου το λήγω εδώ και συγνώμη για το χώρο που καταχράστηκα από τη Μαρίνα