α,δηλαδη αν θελω να παρω απο εξωτερικο μπορουν να μου το στειλουν;Για microchip σηνήθος όχι, το pedigree και τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον ιδιοκτήτη.
α,δηλαδη αν θελω να παρω απο εξωτερικο μπορουν να μου το στειλουν;Για microchip σηνήθος όχι, το pedigree και τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον ιδιοκτήτη.
Δεν είναι τηλεόραση για να τα παραγγείλεις και σου το στέλνουν πακέτο, πολλές λεπτομέριες υπάρχουν και εκει, κατά τα άλλα ναι ο εκτροφέας μπορει να σου στείλει ασυνόδευτο κουτάβι με cargo η με κάποιον άνθρωπο εμπιστοσύνης του με τα έξοδα δικά σου εννοείται.α,δηλαδη αν θελω να παρω απο εξωτερικο μπορουν να μου το στειλουν;
Ποτέ δεν είπα οτι δεν στέλνουν με κάποιον άλλον με έχεις μπερδέψει. Που και πότε το έγραψα;αλλου λες οτι δεν στελνουν,αλου οτι στελνουν
αλλου οτι η τιμη ειναι μια,αλλου οτι αλλαζει
τουλαχιστον παρε μια σταθερη πορεια κια μην αλλαζεις σε καθε θεμα.
η πες τι πραγματικα γινετε να μαθουμε και εμεις........οι χαζουληδες.
Η εμπειρία μου είναι δεκαετίας πλέον αλλά θα την παραθέσω.To εκτροφικό κουτάβι, απ'όσο εχω διαβάσει μεχρι τώρα πάει πακέτο με το pedigree του. Άρα η τιμή του pedigree είναι μέσα στην τιμή του κουταβιού. Κι εφ'όσον τα κουτάβια πολούνται τσιπαρισμένα-και βασει νόμου πλέον- και το μικροτσιπ είναι μεσα στην τιμή αυτή. Σε παραλαβή εκτροφικού κουταβιού, από εκτροφείο εδω στην Ελλάδα, που ημουν παρούσα, ο εκτροφέας έκανε δώρο και κάμποσα πραγματα από την προίκα του κουταβιου.
για εκτροφειο εξωτερικου μιλαμε ? (επειδη εφαγα ενα μπερδεμα)Σύμφωνα και με την δική μου πρόσφατη εμπειρία, και προσπαθώντας να απαντήσω στις διαδικαστικές απορίες του φιλου μας, η τιμή ενός εκτροφικού κουταβιού διαμορφώνεται από τον εκτροφέα ανάλογα με τις απαιτήσεις του ενδιαφερόμενου. Σε κανένα εκτροφείο δεν υπάρχει αναρτημένος τιμοκατάλογος στην είσοδο. Στην τιμή που έχει συμφωνηθεί περιλαμβάνεται το chip, pedigree, passport, το βιβλιάριο υγείας και οδηγίες για το κουτάβι (διατροφή, προίκα …). Τα μεταφορικά είναι ξεχωριστά και ασφαλώς δεν αφορούν τον εκτροφέα.
Υπάρχουν δύο τρόποι αεροπορικής μεταφοράς. Αν το κουτάβι συνοδεύεται και είναι πάνω από 8 κιλά μαζί με το kennel στην καμπίνα των αποσκευών, αν είναι λιγότερο από 8 κιλά στην καμπίνα των επιβατών.
Αν το κουτάβι δεν συνοδεύεται τότε το στέλνει ο εκτροφέας cargo, και μόνο στην περίπτωση που αναλαμβάνει κάτι τέτοιο. Δεν το κάνουν όλοι, αλλά απαιτούν προσωπική παραλαβή από τον ενδιαφερόμενο. Έτσι ελέγχουν και τον υποψήφιο αγοραστή. Σε κάθε περίπτωση όπως βλέπεις απαιτείται προσωπική επικοινωνία με τον εκτροφέα.
[FONT=&]Ήμουν λίγο φλύαρος αλλά πιστεύω να σε διαφώτισα.[/FONT]
Μιλάω για επίσημα εκτροφεία εξωτερικού. Άλλο η απόδειξη άλλο η τιμή. Οι τιμές καθορίζονται απο διάφορους παράγοντες. Υπάρχει πάντα η τιμή εκίνησης για pet for home, και οι τιμές ανεβαίνουν ανάλογα με τις απαιτήσεις του ενδιαφερόμενου. Ο επίσημος εκτροφέας είναι υποχρεομένος να δίνει απόδειξη.για εκτροφειο εξωτερικου μιλαμε ? (επειδη εφαγα ενα μπερδεμα)
δηλαδη αποδειξη κατι δεν παιζει ?
αυτη η συμφωνια τι εννοεις οτι ο καθε εκτροφεας σε εμενα τον ασχετο το πουλαει και 200 ευρω παραπανω, και στον ψαγμενο π.χ 200 πιο κατω ?
σορι αν σε κουραζω καταρχην..Μιλάω για επίσημα εκτροφεία εξωτερικού. Άλλο η απόδειξη άλλο η τιμή. Οι τιμές καθορίζονται απο διάφορους παράγοντες. Υπάρχει πάντα η τιμή εκίνησης για pet for home, και οι τιμές ανεβαίνουν ανάλογα με τις απαιτήσεις του ενδιαφερόμενου. Ο επίσημος εκτροφέας είναι υποχρεομένος να δίνει απόδειξη.
Για να μη παρεξηγηθώ, έχουμε σκυλιά στην οικογένεια τα τελευταία 25 χρόνια. Το πρώτο μας σκυλι ήταν απο καταφύγιο, και τα δύο τελευταία εκτροφικά εκθεσιακά. Πιστεύω οτι τα καλύτερα σκυλιά δεν βρίσκονται στις εκθέσεις, αλλά μεσα στα σπίτια και στις καρδιές των ανθρώπων που τα νοιάζονται. Αυτό πιστεύω. Σχετικά με την ερώτηση σου αλλη τιμή έχει ένα pet for home, άλλη ένα show quality, παίζουν ρόλο σε διάφορες φυλές και οι χρωματισμοί, οπως και συγκεκριμένα σχέδια στο χρώμα.σορι αν σε κουραζω καταρχην..
τι εννοεις αναλογα με τις απαιτησεις.. αν εχεις προσωπικη εμπειρια και θελεις να πεις.. π.χ τι θα μπορουσες να ζητησεις για να ανεβει η τιμη.. καθαρα πληροφοριακα ρωταω
εννοεις καποια μορφολογικα ? ματια πχ η χρωμα και τετοια ? η σε εργασιακη φυλη κατι αλλο..
(δωσε μερικα παραδειγματα θενξ προκαταβολικα)
(τιμη εκκινησης εχω δει μονο σε πλειστηριασμο αλλα ενιγουει)