Τι γνώσεις έχεις για το αντικείμενο, για να κρίνεις τα αρνητικά του ή τα θετικά του;mareco axxxaxaxa , 21 είμαι και μενο με τους γονείς μου και την αδερφή μου , δεν είχα πότε προσωπικά δικό μου σκύλο , τώρα για το σκύλο..βλέπω οτι θα έχει πολύ παίδεμα , εγώ έξω δεν μπορώ να βγω να το πάρω ούτε έχω κάποιο γνωστό , στο eurobreeder έχει παρα πολα αντε να βγάλεις ακρι. Απο την αλη στο cheapet που είδα έχει καλές κριτικές και δίνει και pedigree.Δεν ξέρω απο την μια σκέφτομαι την εύκολη λύση απο την αλη δεν βρίσκω και κατι αρνητικό απο το μαγαζί.
Θα παρακαλέσω πάλι τους συναγωνιστές μου εδώ, να σου παραθέσουν φωτό, από...τους γονείς του κουταβιού, που θα πάρεις από το μαγαζί, του οποίου δεν βρίσκεις αρνητικά. Και όχι μόνο αυτού του μαγαζιού δηλαδή. Και αν μετά και από αυτές τις φωτό, προχωρήσεις σε τέτοια συναλλαγή, ειλικρινά θα ενισχύσεις την άποψή μου, ότι...δεν υπάρχει φως στο τούνελ του συναισθηματισμού και της ανθρωπιάς, στους νέους ανθρώπους.
Σε πιο πρακτικά θέματα...ποιός θα ασχολείται γενικά με τον σκύλο; Τουλάχιστον 2 βόλτες την ημέρα, βρέξει/χιονίσει, κτηνίατρο δυό φορές τον χρόνο, ως ενήλικος σκύλος, για τα απαραίτητα προληπτικά του, εκπαίδευση [και κόστος της βέβαια] αν αυτό χρειαστεί, που είναι πάρα πολύ πιθανό; Μηνιαία έξοδα του σκύλου, που θα είναι αρκετά; Εκτακτα έξοδα [που αν καταλήξεις στο μαγαζί του οποίου δεν βρίσκεις αρνητικά, είναι αρκετά πιθανό, να σας χτυπήσουν αλύπητα την πόρτα], που μπορεί να είναι και κάτι χιλιάδες ευρώ; Αγοράκι είσαι; Οταν εσύ θα λείψεις για στρατό πχ, ποιός θα ασχοληθεί με τον σκύλο; Πως θα κουλαντρίσετε τους τόνους τρίχας, που θα σας πνίξουν και πως θα ανταποκριθείτε στο απαραίτητο πολύ συχνό του χτένισμα; Δεν έχεις ιδέα, τι σημαίνει σκύλος, με τόσο υπόστρωμα!!! Το έχεις σκεφτεί;