Samoyed

3 Φεβρουαρίου 2014
13
0
Piraeus
Γιας σας , είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το σαμογεντ , έψαξα στο internet για ελληνικό εκτροφείο η έστω κάποιο έμπιστο μαγαζί αλα μάταια , είδα και δυο θέματα απο το forum οπου στο ένα έλεγε να επικοινωνήσω με το κοε ( τους έχω στείλει email εδω και 5 μέρες χωρίς κάποια απάντηση και 3 φορές που πήρα τηλέφωνο δεν το σήκωναν . το δεύτερο είναι οτι κάποιο αλο μέλος είχε δώσει link απο το cheapet.Τέλος , υπάρχει κάποιος στο forum που να εχει αγοράσει η να μου δώσει παραπάνω πληροφορίες . Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα :D:rolleyes:

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Απο τα λιγα που θυμαμαι ειναι οτι ενα μελος εδω που ηθελε σαμογιεντ βγηκε στο εξωτερικο να παρει(σκοπια) , οποτε για αρχισε να κοιτας τα εκτροφεια του εξωτερικου . Εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις το eurobreeder σαν μπουσουλα και να αρχιζεις να απορριπτεις . Κατι αλλο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να δεις σε ενα μεγαλο dogshow παγκοσμιας εμβελειας ποια σκυλια κατεβηκαν και διακριθηκαν τα τελευταια 2-3 χρονια και αντιστοιχα να δεις τα εκτροφεια απο οπου προερχονται

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Εγω πιστευω πως θα βρεις καλυτερα ποιοτικα κουταβια σε ανατολικες χωρες,οπως το ιδιο συμβαινει και με τα σιβηρικα χασκυ.Τουλαχιστον οι περισσοτεροι που γνωριζω ειναι απο εκει.

Οπως ειπε και ο Σιρκος,για να εχεις εναν μπουσουλα,ψαξε και στο facebook,δες στο προφιλ εκτοφεων ποιους φιλους εχουν,και αρχισε να κανεις add οσους βλεπεις με φωτογραφιες με samoyed :p

Φυσικα εξαρταται απο τους σκοπους που εχεις εσυ(πετ ή σοου),και απο τα χρηματα που μπορεις να διαθεσεις.

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
To πρώτο site που παραθέτεις λέγεται cheap pet -- εσύ πώς το κόβεις, καλή επιλογή;;;
Το δεύτερο δεν εκτρέφει καν samoyed!

Μήπως καλύτερα ένα λούτρινο για αρχή...;

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
edit: βλέπω τώρα ότι το δεύτερο εκτροφείο λέει ότι 'they are carefully breeding and showing rottweiler, belgian shepherd malinois, japanese spitz' -- τα πάντα/όλα ένα πράγμα! -- και στις γέννες έχουν και german shepherd (σκέτο) και samoyed. super market το κόβω...

3 Φεβρουαρίου 2014
13
0
Piraeus
επειδή δεν έχω ξανά ασχοληθεί με την απόκτηση σκύλου και το τελευταίο καιρό έχω χαλάσει άπειρες ώρες ψάχνοντας,ρωτώντας για τα πάντα , όσο περίεργο και να ακούγετε έχω ερωτευτεί αυτή τη ράτσα παρα την απόλυτη περιποίηση που χρειάζεται το τρίχωμα του και την αντιμετώπιση κατά τις ζέστης. Επειδή όπως δείχνουν του πράγματα εκτροφείο στην Ελλάδα για να το επισκεφτώ απο κοντά δεν υπάρχει , στο εξωτερικό + αποστολή θα βγει κανα 900+ ευρο στην καλύτερη .. ουφ είμαι τέρμα μπερδεμένος

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Δεν νομιζω οτι σωστος εκτροφεας θα σου στειλει κουταβι.. Θα πρεπει να πας εσυ να το παρεις. Και να υπολογιζεις γυρω στο 1000ρικο

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Ολα παιζουν. Αλλοι τα στελνουν, αλλοι οχι, καποιοι, αναλογως απόστασης, ερχονται οι ιδιοι και τα φερνουν. Δεν εχει παντα να κανει με την αξια του εκτροφεα η μεταφορα.

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Ολα παιζουν. Αλλοι τα στελνουν, αλλοι οχι, καποιοι, αναλογως απόστασης, ερχονται οι ιδιοι και τα φερνουν. Δεν εχει παντα να κανει με την αξια του εκτροφεα η μεταφορα.
Εγω με οσα αξιολογα εκτροφεια επικοινωνησα μου ελεγαν απο την αρχη ''we dont ship puppies'' . Συμφωνω βεβαια με αυτο που λες, απλα οι περισσοτεροι θελουν να γνωρισουν πρωτα που θα παει το κουταβι τους.

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Deepterrorcookie [που το βρήκες βρε παιδάκι μου; :D ], μένεις μόνος/η;
Είχες ποτέ στο παρελθόν σκύλο;

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Εγω με οσα αξιολογα εκτροφεια επικοινωνησα μου ελεγαν απο την αρχη ''we dont ship puppies'' . Συμφωνω βεβαια με αυτο που λες, απλα οι περισσοτεροι θελουν να γνωρισουν πρωτα που θα παει το κουταβι τους.
Πολλά εκτροφεία στέλνουν τα κουτάβια εδώ με cargo και δεν υπήρχε ποτέ (τουλάχιστον με μένα) κανένα πρόβλημα.

3 Φεβρουαρίου 2014
13
0
Piraeus
mareco axxxaxaxa , 21 είμαι και μενο με τους γονείς μου και την αδερφή μου , δεν είχα πότε προσωπικά δικό μου σκύλο , τώρα για το σκύλο..βλέπω οτι θα έχει πολύ παίδεμα , εγώ έξω δεν μπορώ να βγω να το πάρω ούτε έχω κάποιο γνωστό , στο eurobreeder έχει παρα πολα αντε να βγάλεις ακρι. Απο την αλη στο cheapet που είδα έχει καλές κριτικές και δίνει και pedigree.Δεν ξέρω απο την μια σκέφτομαι την εύκολη λύση απο την αλη δεν βρίσκω και κατι αρνητικό απο το μαγαζί.