απλα συμπληρωνω κ λεω οτι,το στυλ του "εργασιακου" πρεσα,ειναι αυτο το "Στεγνο".αυτο θεωρητικα παντα,ειναι αυτο που δουλευει.λογικο ειναι ενα ζωο τετοιου στυλ να εχει καλυτερη κινηση κ πιο πολλες αντοχες απο τα κοντοχοντρα η με τα πολλα κιλα.δεν μπορει να δουλεψει το ιδιο ενα ζωο 55 κ ενα ζωο 65.για μενα σημασια εχει η αρμονια.πες οτι εισαι παλαιστης,δεν μπορεις να εχεις ενα στηθος κουμουτσα κ κατι ποδαρακια γαζελας,εκτος αν εισαι η ζιζελ κ τοτε φυσικα ειναι δεκτα κ τα δυο!!
μαλλον αυτα που ειδες ηταν τα τραπεζακια των καναριο.αλλα για να μην αδικω κανεναν κ καμια εκτροφη,αυτα τους αρεσουν, αυτα κανουν κ οπως ειπε κ ο μπιλ,οι αμερικανοι εκαναν το θαυμα τους...μεγαλα αυτοκινητα,μεγαλη ζωη ,μεγαλο σπιτι,μεγαλα σκυλια.αυτο βεβαια περναει πιο πολυ στην εκθεση.πολλοι εκτροφεις ,την εκτονωση την εχουν για μια φορα τον χρονο.αντοχες 0,ζωα με πολλα κιλα κ καθολου αρμονια.εκφραζω προσωπικες αποψεις παντα,αλλα κατα βαση ,ειναι κ κοινο πιστευω των καναρινιερι.
παρολα αυτα μην γελιεσαι.οι φωτος σε γελανε.το πραγμα που βλεπεις στις φωτο μου ειναι 55 κιλα κ 70+ εκατοστα.αν θες ομως,στειλε μου ενα βιντεο η μια φωτογραφια του τι θεωρεις υπερβολικο ,για να μιλαμε πιο σωστα.
οπως ειπαμε λοιπον,υπαρχουν γραμμες διαφορες,οχι πολλες.εγω ψηφιζω τις στεγνες.αν μελετησεις το θεμα πρεσα ,θα δεις οτι αυτες οι γραμμες ειναι αυτες που μπορουν να κανουν εργασια ακουραστα.απο τα "κλουβια",που σαφως δεν μας αρεσουν, αλλα αποτελουν μερος της ιστοριας μας,μεχρι την φυλαξη,τα κοπαδια,το κυνηγι.δεν ειναι ευρεως γνωστο,αλλα κ το πρεσα κυνηγαει γουρουνακια.
αν δεις σκυλια του αναβιωτη_κουρτο_,θα δεις ζωα που δεν εχουν σχεση το προτυπο της φσι.θα δεις σκυλια με πολυ ασπρο,ασπρες μασκες,πιο στενα στο στηθος,πιο αρμονικα κ φυσικα με πολυ ταπεραμεντο.υπαρχουν διαφορες αναμεσα στα δυο,αλλα κατα βαση,ειναι,ας πουμε τα ιδια.
ντογκο κ πρεσα λοιπον....κοιτα αμσταφ κ πιτμπουλ.