Pet shop που δεν πωλούν ζώα

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
α ναι σουπερ το petshop ...
και ο ανθρωπος που το εχει φανταστικος!
...και με πολυ καλες τιμες στα αξεσουαρ
ε να ερχόμαστε εκεί τότε, κ ας είμαστε από Γαλάστι, γιατί στην περιοχή μας τα μιρκά πετ σοπ παρόλο που δεν έχουν ζώα μέσα στο μαγαζί, έχουν κατάλογο παραγγελίας...:mad: το ''μενού'' τους.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
α ναι σουπερ το petshop ...
και ο ανθρωπος που το εχει φανταστικος!
...και με πολυ καλες τιμες στα αξεσουαρ
Φαίνονται οι άνθρωποι παιδί μου που το κάνουν από μεράκι και γιατί τους αρέσει... όχι σα μερικούς μερικούς στο κέντρο της Αθήνας που πουλανε ό,τι μπορείς να φανταστείς στιβαγμένα σα τις κότες σε σκηνή από Ελληνική Ταινία και μεταχειρίζονται τα κακόμοιρα τα ζωάκια σα εμπόρευμα. Μέχρι έναν να κουβαλάει ένα υπέροχο νεαρό παπαγάλο ΖΑCKO από το λαιμό (!!!) είδα και το έριμο το ζωντανό να παλεύει...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ pet shop που να μην πουλάει θηλαστικά, ψάρια, πτηνά, ερπετά ακόμα και έντομα. Επαγγελματίες είναι οι άνθρωποι και προτεραιότητα τους είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη τους. Ούτε φιλοζωικά σωματεία είναι, ούτε περιβαντολλοντικές οργανώσεις.
Λάθος. Στην Αγία Παρασκευή υπάρχει κατάστημα πώλησης ειδών για κατοικίδια, οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε, και φάρμακα για ζώα, και δεν πουλάει ούτε πουλούσε ποτέ ζώα. Μάλιστα από ότι έχω καταλάβει είναι αποθήκη, δηλαδή δίνει προιόντα σε pet shop πουλάει και λιανική σε πολύ καλύτερες τιμές από οποιοδήποτε άλλο petshop στην περιοχή.

που ακριβως στην αγια παρασκευη???
εγω βρηκα εντελως τυχαια ενα στους αμπελοκηπους το οποιο φυσικα δεν εχει καθολου ζωα αλλα πολλα πραγματα για γατους και σκυλους κ στο ιδιο μαγαζι μπορεις και να αφησεις για περιποιηση το ζωακι σου,μπανιο κτλ....
ειναι παρα πολυ καλοι αυτοι π το εχουν απλα σαν συνοικιακο μαγαζι μ φανηκαν λιγο ακριβες οι τιμες στα ειδη π ειχε...οχι τοσο για το grooming..

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
που ακριβως στην αγια παρασκευη???
εγω βρηκα εντελως τυχαια ενα στους αμπελοκηπους το οποιο φυσικα δεν εχει καθολου ζωα αλλα πολλα πραγματα για γατους και σκυλους κ στο ιδιο μαγαζι μπορεις και να αφησεις για περιποιηση το ζωακι σου,μπανιο κτλ....
ειναι παρα πολυ καλοι αυτοι π το εχουν απλα σαν συνοικιακο μαγαζι μ φανηκαν λιγο ακριβες οι τιμες στα ειδη π ειχε...οχι τοσο για το grooming..
Που καλέ στους Αμπελόκηπους...???

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
εδω εμεις!!!!! :D:D:D:D
δεν πουλαμε!! - δεν πουλαμε!!!!! για κανενα λογο!!!!
Να φερω τον κοσμο αναποδα.. να σου βρω οποιο αδεσποτο - ημιαιμο καθαροαιμο θες!! σε οτι, χρωμα, ηλικια, μεγεθος..
να σου δωσω τηλ απο εκτροφεις...
Σκυλο γατα δεν πουλαμε για κανενα λογο!!
Ειναι ιδεολογια και σταση ζωης... δεν αλλαξαμε τωρα... ευτυχως λιγη συνειδηση ακομα υπαρχει..

και ακομα ενα στο μετς "σαν το σκυλο με την γατα"
και ακομα ενα στην πλατεια Κολιατσου "pet needs" Aγιας παρασκευης 27.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
ΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
εδω εμεις!!!!! :D:D:D:D
δεν πουλαμε!! - δεν πουλαμε!!!!! για κανενα λογο!!!!
Να φερω τον κοσμο αναποδα.. να σου βρω οποιο αδεσποτο - ημιαιμο καθαροαιμο θες!! σε οτι, χρωμα, ηλικια, μεγεθος..
να σου δωσω τηλ απο εκτροφεις...
Σκυλο γατα δεν πουλαμε για κανενα λογο!!
Ειναι ιδεολογια και σταση ζωης... δεν αλλαξαμε τωρα... ευτυχως λιγη συνειδηση ακομα υπαρχει..

και ακομα ενα στο μετς "σαν το σκυλο με την γατα"
και ακομα ενα στην πλατεια Κολιατσου "pet needs" Aγιας παρασκευης 27.
Που είστε βρέ παιδιά να σας έχουμε υπόψιν ;

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Που στη Αγια Παρασκευη? Ποιο?
Εγω μενω στο Κατω Χαλανδρι και εχω βρει εδω ενα που ειναι πολυ φθηνες οι τροφες και δεν εχει μεσα κλουβια με ζωα. Οταν περασω θα τον ρωτησω αν πουλαει ζωα και αν οχι, θα σας πω.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Το κατάστημα που σας λέω στην Αγ.Παρασκευή είναι 28ης Οκτωβρίου 1, και ανήκει στην κατηγορία κτηνιατρικά είδη,φάρμακα, έχει τα πάντα για pets αλλά όχι ζωάκια.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Ακριβώς, προφανώς δεν είναι γνωστός σε όλους αφού ρωτούσαν που στην Αγία Παρασκευή, έχω τσεκάρει τιμές και είναι και φθηνότερος, τουλάχιστον σε φάρμακα και τροφές.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Καλά βρε κι εσύ. Η Αγ.Παρασκευή είναι μεγάλος δήμος με σίγουρα αρκετά pet shops.
Ο Μαδεμοχωρίτης είναι περισσότερο γνωστός, ως κτηνιατρική φαρμακαποθήκη.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Mα αυτό είναι ουσιαστικα αλλά βρίσκεις οτιδήποτε μπορείς να βρεις και σε ένα petshop .

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά τον τελευταίο καιρό να ανοίξω petshop που να μην πουλάει κανένα είδος ζώων, αλλά οτιδήποτε αφορά τα ζώα. Ακόμα είμαι στην φάση τους ψαξίματος.

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Δυσκολους καιρους διαλεξες να ανοιξεις επιχειριση, και μαλιστα να κανεις διακρισεις για το τι πουλας και τι οχι.
Ξερω ενα πολυ μεγαλο καταστημα στην Ηλιουπολη που δεν πουλουσε ζωα, το "for pets" που εκλεισε. Απο τη μια ο κοσμος δεν εχει λεφτα και κανει οικονομια, απο την αλλη ανοιξε απεναντι του ενα pet city, πως θα τα εβγαζε περα;