Pet shop που δεν πωλούν ζώα

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ pet shop που να μην πουλάει θηλαστικά, ψάρια, πτηνά, ερπετά ακόμα και έντομα. Επαγγελματίες είναι οι άνθρωποι και προτεραιότητα τους είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη τους. Ούτε φιλοζωικά σωματεία είναι, ούτε περιβαντολλοντικές οργανώσεις.
Εάν δεν τα έχουν στο κατάστημα, σου τα φέρνουν κατόπιν παραγγελίας από την ίδια πηγή που θα τα έφερναν εάν τα είχαν στο κατάστημα.

Δεν νομίζω πως είναι σωστό να κάνουμε τέτοιου είδους γενικεύσεις.:)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
:-?

Μα σε ποιες γενικεύσεις αναφέρεσαι?
Επαγγελματίες είναι οι άνθρωποι, έχουν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και άδεια να πουλούν ζώα, υπόκεινται σε ελέγχους, πληρώνουν ΤΕΒΕ, ΙΚΑ για τους υπαλλήλους, ενοίκια, εφορία, το δήμο για να έχουν δικαίωμα να βγάλουν ταμπέλα εκτός καταστήματος και κάνουν τη δουλειά τους. Αυτή είναι η δουλειά τους: Να πουλούν ζώα και τα παρελκόμενα τους.

Που ενιστασαι?

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Eχει δικιο η Ροττιε , οσο και να μην θελησει ο αλλος να πουλησει , αμα του ζητησουν κατι και εχει σιγουρο το χρημα θα το φερει...
Ολα τα αλλα ειναι απλα ουτοπιια!! Το μονο που δεν το κανει αυτο και βαζω το χερι μου στην φωτια ειναι το jUmbo!:D:D:D

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
:-?

Μα σε ποιες γενικεύσεις αναφέρεσαι?
Επαγγελματίες είναι οι άνθρωποι, έχουν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και άδεια να πουλούν ζώα, υπόκεινται σε ελέγχους, πληρώνουν ΤΕΒΕ, ΙΚΑ για τους υπαλλήλους, ενοίκια, εφορία, το δήμο για να έχουν δικαίωμα να βγάλουν ταμπέλα εκτός καταστήματος και κάνουν τη δουλειά τους. Αυτή είναι η δουλειά τους: Να πουλούν ζώα και τα παρελκόμενα τους.

Που ενιστασαι?
Πιστεύω πως κάποιοι από αυτούς τους επαγγελματίες είναι και φιλόζωοι και έχουν σωστές απόψεις περί εμπορίου ζώων και γι αυτό δεν φέρνουν ζώα.
Δεν μ αρέσει να βάζω όλους τους πετσοπαδες στην κατηγορία των σκυλεμπόρων, πτηνομπόρων, κλπ..

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Μα εξ’ ορισμού pet shop= κατάστημα που πουλάει κατοικίδια ζώα (pets) = κατάστημα που κάνει ζωεμπόριο.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Στο μυαλό μας μπορεί να έχουμε οτιδήποτε, αγαπητή φίλη. Είτε συμβαδίζει με την πραγματικότητα, είτε όχι.

gevkarinian

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2006
208
2
Hrakleio Kritis
Μινωος
Το μαγαζι δεν πουλαει σκυλακια , το αντιθετο βεβαια ,εχει αδεσποτα κουταβακια και τα χαριζει . Ειναι γνωστης και εχει ποικιλια τροφων
Επειδή ξέρω το συγκεκριμένο μαγαζί αφήστε το καλύτερα. Μια χαρά σκυλιά φέρνει και απ'έξω, μια χαρά συνεργάζεται με την ζωόφιλη δράση και πέρνει και λεφτά για να τα έχει στα κλουβιά 4-4 5-5(πριν 1 μήνα έβαλε γυάλινες βιτρίνες με τα μισά λεφτά τις ζωόφιλης δράσης, πριν τα είχε στα κλασικά κλουβιά με τα κάγκελα το ένα πάνω στο άλλο). Μην μιλήσουμε και για πόσα σκυλιά έχουν πεθάνει από τύφο εκεί.

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Στο μυαλό μας μπορεί να έχουμε οτιδήποτε, αγαπητή φίλη. Είτε συμβαδίζει με την πραγματικότητα, είτε όχι.
Συμφωνούμε. Εγώ πιστεύω πως υπάρχουν πετ σοπ που δεν πουλούν καθόλου ζώα και εσύ πως εξ ορισμού όλα τα πετ πουλούν έμβια όντα.

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Επειδή ξέρω το συγκεκριμένο μαγαζί αφήστε το καλύτερα. Μια χαρά σκυλιά φέρνει και απ'έξω, μια χαρά συνεργάζεται με την ζωόφιλη δράση και πέρνει και λεφτά για να τα έχει στα κλουβιά 4-4 5-5(πριν 1 μήνα έβαλε γυάλινες βιτρίνες με τα μισά λεφτά τις ζωόφιλης δράσης, πριν τα είχε στα κλασικά κλουβιά με τα κάγκελα το ένα πάνω στο άλλο). Μην μιλήσουμε και για πόσα σκυλιά έχουν πεθάνει από τύφο εκεί.
Καλημερα,δεν το ξερα και ντρεπομαι που το ανεφερα, ε το μ@λ@κ@ ...αλλη εντυπωση ειχα παρει...Τον ειχα ρωτησει για μποξερ και μου ειπε οτι δεν φερνει και το εκτημησα αλλα .....
Πιστευω να λεμε το ιδιο αυτο που ειναι χαμηλα κοντα στο ταλος ......
οφ τοπικ ...
Κανενα αξιοπρεπες και με αρκετα ειδη ξερεις εδω στο Ηρακλειο;;;

gevkarinian

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2006
208
2
Hrakleio Kritis
Ναι για τον ίδιο μιλάμε.
Δυστυχώς δεν ξέρω κανέναν καλό στο Ηράκλειο. Δεν νομίζω να υπάρχει.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Απ'ότι καταλαβαίνω μόνο στο Jumbo δεν πουλάνε ζωάκια!
Είναι και στη Γλυφάδα ένα μαγαζί που δεν είχε ούτε ένα ζωάκι μέσα (είχε τροφές/αξεσουάρ για σκύλους/γάτες και πουλάκια) στην Γούναρη (δεν θυμάμαι το όνομα του μαγαζιού). Όμως δεν ξέρω τι μπορεί να είχε στο δεύτερο όροφο του καταστήματος.
Όποιος θέλει να το ελέγξει, ας μου στείλει ένα μήνυμα για να του πω ακριβώς που είναι.

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Μιας και ξεθάφτηκε το θέμα...
Εγώ ξέρω 3 pet shop στη Νέα Σμύρνη, που δεν πουλάνε ζώα... αλλά προϊόντα για ζώα.
Μάλιστα είναι κι άνθρωποι που συστήνουν την απόκτηση σκύλου από τις φιλοζωικές!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Όπως έχω ήδη πει είμαι κατά της αγοράς ζώων από pet shop και των ανίδεων ατόμων που εργάζονται σε αυτά...!!
Εντούτοις ανακάλυψα ένα pet shop στον Αγ. Στέφανο το οποίο δεν έχει ούτε κλουβιά, όυτε γυάλες, ούτε τίποτα τέτοιο. Έχει προϊόντα όλων των γνωστών εταιρειών για σκυλάκια και γατάκια (αλλά και για άλλα ζωάκια), προωθεί την υιοθεσία αδέποτων και έχει και πράγματα που ίσως να μην μπορείς να βρεις αλλού. Να φανταστείτε ότι στη σελίδα που έχουν στο fb έχουν φωτό από τους τακτικούς τετράποδους πελάτες!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Πες το μας λοιπόν κι εμάς. Προσωπικά με ενδιαφέρει ιδιαιτέρως και επειγόντως η συγκεκριμένη περιοχή.
Λες ένα ωραίο, μεγάλο, γωνιακό που είναι απέναντι στο carefour; Νομίζω είναι σχετικά καινούργιο ε;

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Πες το μας λοιπόν κι εμάς. Προσωπικά με ενδιαφέρει ιδιαιτέρως και επειγόντως η συγκεκριμένη περιοχή.
Λες ένα ωραίο, μεγάλο, γωνιακό που είναι απέναντι στο carefour; Νομίζω είναι σχετικά καινούργιο ε;
Αυτό ακριβώς λέω...!!!! Και είναι πολύ εξυπηρετικοί σε όλα τα θέματα. Πρέπει να πω δε (θα το έχεις δει άλλωστε) πως δε μοιάζει καθόλου με κλασσικό pet shop,εεεεε? Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω από πότε είναι εκεί, αλλά το είχε κόψει το μάτι μου πριν αποκτήσω τη μικρή μου!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Δεν έχεις κανένα τηλέφωνο; δ/νσή τους μήπως θυμάσαι; επωνυμία;
Κάτι; :D
Εκτός που καλό είναι να τα βάλουμε γενικώς -αυτός είναι άλλωστε ο σκοπός του thread- θέλω κι εγώ να επικοινωνήσω μαζί τους.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Δεν έχεις κανένα τηλέφωνο; δ/νσή τους μήπως θυμάσαι; επωνυμία;
Κάτι; :D
Εκτός που καλό είναι να τα βάλουμε γενικώς -αυτός είναι άλλωστε ο σκοπός του thread- θέλω κι εγώ να επικοινωνήσω μαζί τους.
Αυτό θα σε βοηθήσει.... :D
http://www.petspot.gr/petspot/Welcome.html