Pet shop που δεν πωλούν ζώα

Afroditi&Silva

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
83
0
Θεσσαλονίκη
ΡΟΔΟΣ:

The Pet Shop | Ζωοτροφές, αξεσουάρ, Κέντρο Υιοθεσίας Αδέσποτων

Description
Το The Pet Shop είναι ένα κατάστημα για κατοικίδια, χωρίς κατοικίδια!
Δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη και όλοι οι άνθρωποί πίσω από αυτό είμαστε ενάντια στην πώληση ζώων και γι αυτό δεν εμπορευόμαστε κανενός είδους ζώο.
Γι αυτό άλλωστε το σύνθημά μας είναι ΑΓΑΠΑΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Στο χώρο μας, που είναι ο πρώτος που λειτουργεί σαν Κέντρο Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων στην Ελλάδα, θα βρείτε φιλοξενούμενα αδέσποτα σκυλάκια και γατάκια από συνεργαζόμενες φιλοζωικές οργανώσεις της Ρόδου για να τα υιοθετήσετε ΔΩΡΕΑΝ, με υποχρέωση βέβαια να τα αγαπάτε και να τα φροντίζετε!

Επισκεφθείτε μας και επιλέξτε από την μεγάλη ποικιλία μας σε: ζωοτροφές (σκύλων, γατών, τρωκτικών, ψαριών, πουλιών), αξεσουάρ, παιχνίδια, είδη υγιεινής, σπιτάκια, κρεβατάκια, αντιπαρασιτικά και πολλά ακόμα!

Σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η υπηρεσία καλλωπισμού.

Στο The Pet Shop τα τετράποδα είναι καλοδεχούμενα τόσο μέσα στο κατάστημα όσο και στον εξωτερικό χώρο με ειδικά διαμορφωμένο ''dog parking'' και σακουλίτσες για τις ανάγκες τους. Εσείς μπορείτε να παρκάρετε άνετα στο ιδιόκτητο parking μας καθώς και να απολαύσετε δωρεάν wi-fi.

Το The Pet Shop είναι και φιλικό προς το περιβάλλον με μοναδική διακόσμηση και ράφια φτιαγμένα από χρησιμοποιημένες παλέτες!

Γνωρίστε μας από κοντά!
The Pet Shop ~ ΑΓΑΠΑΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ακραμίτου 3, Ροδίνι, Ρόδος, 85100
Υπεύθυνη καταστήματος: Κλειάννα Μαλαματίνα

Τηλέφωνο: 22410 21412
e-mail: [email protected],[email protected]
website: www.thepetshop.gr {Soon online}

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Λοιπόν... αφου ΚΑΤΑΦΕΡΑ και βρηκα το θρεντ:
Θέλω να μοιραστώ τη χαρά μου...
Πριν κανα 2μηνο ειδα ότι διπλα από το σπιτι μου θα ανοιξει πετσοπ.... ήμουν ετοιμοπόλεμη για τρελό πόλεμο αν εβλεπα βιτρινες και κλουβια... Και ξαφνικά μπηκε η επωνυμια του μαγαζιου "ABBY'S PET STORE"....
Τις προάλλες ανοιξε και είδα οτι μετέφεραν τροφες, οποτε ετοιμαστηκα, πηρα βαθιες ανάσες και κατεβηκα να κάνω σεφτέ... και να τσεκάρω!
Ο ιδιοκτητης κάθετος στο θέμα των ζώων και της πώλησης αυτών (δυστυχως το εμαθε με ασχημο τρόπο μιας και η abby είναι ενας γπ από πετσοπ). Όπως λέει στο μαγαζί του τα σκυλια ειναι ευπρόσδεκτα να αλωνίζουν μέσα, και πως "τις τετράποδες ψυχές δεν τις πουλάμε, μόνο τις φροντίζουμε". Απολυτα ενημερωμένος για τις τροφές και την ποιότητα αυτών (acana/orijen/earthborn μεταξύ άλλων) όπως επισης και φέρνει και σειρές προιοντων της julius K9....
Παιδιά, θα φαληρίσω με αυτόν διπλα!!!
Ηδη εφερε τη σειρά της trixie με όλες τις λιχουδιές ΚΑΙ με το πολυπόθητο πατέ μας!
Ήδη μπηκε το κρέιτ της Αμπυ διπλα στο ταμείο και σιγά σιγά περιμένουμε τα εγκαίνια και επισημως!
Α και φτιάχνει και σε προστατευμένο χώρο μπροστά στο μαγαζι, pet parking!!!

Και η σελιδα στο φβ
https://www.facebook.com/pages/Abbys-Pet-Store/722058877816250?fref=ts

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Μπράβο στον τύπο !

Αναμέσα σε ποιές οδούς είναι αυτό επί της Κορίνθου?

Όταν έρθω Πάτρα, σίγουρα θα περάσω να πάρω ένα μπιχλιμπίδι να τον στηρίξουμε τον άνθρωπο !

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ηδη τον ρώτησε η Kimigaz και ειπε οτι τώρα να ολοκληρωθει η συμφωνια με την εταιρια μεταφοράς και θα κάνει και αποστολές. Όποιος θέλει κατι από τη σελιδα θα επικοινωνει και θα του το στέλνουν

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Ηδη τον ρώτησε η Kimigaz και ειπε οτι τώρα να ολοκληρωθει η συμφωνια με την εταιρια μεταφοράς και θα κάνει και αποστολές. Όποιος θέλει κατι από τη σελιδα θα επικοινωνει και θα του το στέλνουν
Nαι μπήκα στην σελίδα πριν λίγο και την είδα αυτή την συνομιλία

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
ευτυχώς που το είδα γιατί ο δικός μου ο προμηθευτής έφερε 2 σκυλάκια για πουλημα...του λεω δεν ξανάρχομαι εδω...και μου λεει ξέρεις ειναι απο τοπικές γεννές , για γνωστους πελάτες κλπ...

τα λέγαμε...

ακρωτηρίου κοντά στον δουβρη..

• Like
Reactions: Serge

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
info για το pet4u.gr? το συμπαθουμε? :p
Τον συμπαθουμε γιατι δεν πουλαει ζωα..
Ταπεινη μου αποψη, στηριξτε τα σωστα petshop της γειτονιας σας.
Ακομα κι αν γλιτωσουμε 2-3-...5.. ευρω απο αλυσιδα πολυκαταστηματος, ενα γειτονικο καταστημα σας, δυστυχως και λογω των καιρων, ειναι πιο κοντα στο κλεισιμο του.
Στο οποιο μαγαζακι ειναι πιθανοτερο να δουμε μπωλακια και ταιστρες απέξω παρα στην μεγαλο-αλυσιδα. και αυτο στο υπογραφω.