στην συσκευασια λεει 2 ποσοτητες.μια αν γυμναζεται κ μια αν δεν γυμναζεται.ποια απο τις δυο δινεις?
http://www.dummies.com/how-to/content/how-to-evaluate-your-dogs-weight.html Επιβεβαίωσε το κανονικός.δινω την ποσοτητα για αθλητικο σκυλι και ειναι κανονικος στα κιλα ,αν του την μειωσω θα ειναι αδυνατος
αν το ανωτατο επιτρεπτο σε ενα ενηλικο αρσενικο Lab ειναι περιπου τα 34 κιλα, το 16 μηνων κουταβι σου (γιατι γυρω στους 18 ενηλικιωνονται) ειναι αρκετα βαρυ νομιζω...εχεις απολυτο δικιο σε αυτο αλλα λαμπραντορ αρσενικο 33 κιλα πιστευω οτι δεν ειναι υπερβολη.
απολυτα σωστο!!παντως ρε παιδια,βλεπω οτι υπαρχει πολυ μαια με τα κιλα στα σκυλια...με ρωτανε συχνα ποσα κιλα ειναι ο δικος μου ,τους λεω 55 κ με περιφανεια μου λενε σσσ εγω ειχα ενα που ηταν 70 κιλα....κ οταν τους ρωταω τι ρατσα ειναι κ μου λενε κατι συκοσκυλα κ κατι ροττυ,πεφτω απο τα συννεφα....υπαρχει η νοοτροπια ,οτι οσο πιο βαρυ ειναι το ζωο,τοσο πιο καλο,αλλα δεν ειναι ετσι.μην πεφτετε στην λουμπα με τις τροφες κ μπουκωνεται τα ζωα με κροκετα....
Τα αγαπάμε τα σκυλιά μας εμείς εδώ Ελλάδα!!!Στο λεω γιατι τα labs εχουν τη ταση να παχαινουν πολυ....και ειναι το πλεον συνηθες να βλεπουμε παχια Labs στην Ελλαδα