παλι εδω...μετα απο 3 μηνες που δινω την οριτζεν παρατηρω οτι μολις παω να αυξησω λιγο την ποσοτητα της τροφης κανει μαλακα κοπρανα ακομα και διαροια.Η πρωτη τροφη που του πηρα οταν μου τον φερανε ηταν φλαταζορ παπυ και παρολο που ειναι μια απλα καλη τροφη τα κοπρανα ηταν παντα σφικτα φειγμα του οτι την αφομειωνε πληρως.Υπαρχει κανεις με παρομοια εμπειρια με την οριτζεν και ποια τροφη θεωρητε καλητερη για λαμπραντορ ?(να δω κι εγω αν καταλληξω καπου επιτελους!!!)υ.γ. Ο μοργκαν ειναι 16 μηνων.[/QUO
Η καλύτερη τροφή είναι το κρέας.Ωμό ακόμα καλύτερα.
Δεν υπάρχει τροφή ειδική για ράτσα σκύλων.Αυτό είναι μάρκετινγκ.Επιστημονικά δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο.
Έχεις την καλοσύνη να μου εξηγήσεις πιό είναι το απόλυτο σε αυτά που γράφω?το να εισαι απολυτος δεν βοηθαει κανεναν .ουτε εσενα.δεν υπαρχει καλυτερη η χειροτερη τροφη.υπαρχει το τι καθεται στο ζωο μας πιο καλα.
καταρχην εχεις κανει εντιτ....αλλα κ παλι,λες οτι η καλυτερη τροφη ειναι το κρεας κ ακομη καλυτερα ωμο...τι να σου εξηγησω δλδ?το που εισαι απολυτος?νταξι δεν λες οτι κοβεις κ κεφαλια για να το υποστηριξεις αλλα νομιζω μεγαλα παιδια ειμαστε...να καταλαβαινομαστε...το οτι επιστημονικα δεν αναφερεται ηταν το προσθετο σου ετσι?για να φαινεσαι λιγοτερο απολυτος...παλι εδω...μετα απο 3 μηνες που δινω την οριτζεν παρατηρω οτι μολις παω να αυξησω λιγο την ποσοτητα της τροφης κανει μαλακα κοπρανα ακομα και διαροια.Η πρωτη τροφη που του πηρα οταν μου τον φερανε ηταν φλαταζορ παπυ και παρολο που ειναι μια απλα καλη τροφη τα κοπρανα ηταν παντα σφικτα φειγμα του οτι την αφομειωνε πληρως.Υπαρχει κανεις με παρομοια εμπειρια με την οριτζεν και ποια τροφη θεωρητε καλητερη για λαμπραντορ ?(να δω κι εγω αν καταλληξω καπου επιτελους!!!)υ.γ. Ο μοργκαν ειναι 16 μηνων.[/QUO
Η καλύτερη τροφή είναι το κρέας.Ωμό ακόμα καλύτερα.
Δεν υπάρχει τροφή ειδική για ράτσα σκύλων.Αυτό είναι μάρκετινγκ.Επιστημονικά δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο.
Συγνώμη, αλλά αυτή είναι η εξηγησή σου που αποδεικνύει ότι είμαι απόλυτος?καταρχην εχεις κανει εντιτ....αλλα κ παλι,λες οτι η καλυτερη τροφη ειναι το κρεας κ ακομη καλυτερα ωμο...τι να σου εξηγησω δλδ?το που εισαι απολυτος?νταξι δεν λες οτι κοβεις κ κεφαλια για να το υποστηριξεις αλλα νομιζω μεγαλα παιδια ειμαστε...να καταλαβαινομαστε...το οτι επιστημονικα δεν αναφερεται ηταν το προσθετο σου ετσι?για να φαινεσαι λιγοτερο απολυτος...
Κατ'αρχήν δεν πετάχτηκα.Απάντησα στην ερώτηση " ποια τροφη θεωρητε καλητερη για λαμπραντορ ?ε σιγουρα δουλευομαστε φιλαρακο...αντε να στο εξηγησω...εχουμε κουβεντα για ξηρα τροφη κ ξαφνικα πετιεσαι κ λες οτι η καλυτερη τροφη ειναι κρεας κ μαλιστα ωμο...αν δεν ειναι αυτο απολυτο τοτε ποιο ειναι?δεν αφησες κανενα περιθωριο σε κατι αλλο.για αυτο κ ειπα,οτι δεν ειναι καλο να εισαι απολυτος ουτε για σενα ουτε για το ζωο.