ειχα κ εγω εντονο θεμα με τη μικρη. Οχι πως εχει λυθει το ζητημα αλλα θα πω εγω τι εκανα μετα απο αποπειρες διαφορες:
1) εκοψα λιχουδιες εκπαιδευσης για τρεις μερες
2) εβαζα την ξηρα στο μπολ μονο για 15 λεπτα κ μετα τελος
3) δεν εφαγε για μιαμιση μερα. κοντεψα να πεθανω αλλα μετααααααααααααα,λυγισεεεεεεεεε...εφαγε μεχρι κ το μπολ(χαριτωμενια, εννοειται πως οχι το μπολ)
οσο εβαζα ξηρα με κιμα γιαουτρι κλπ. εγλειφε η ξεχωριζε αυτο που ηθελε κ φτου την ξηρα και τα δικα μου νευρα σερπατινες. Ειδε οτι με το να μην φαει μια φορα, εγω μετα της εβαζα διαφορα στο μπολ κ σου λεει, τωρα θα της δειξω αυτης.Αλλα, τελικα νικησα εγω,χεχεχε! πεινασε δυο μερες σχεδον κ εκτοτε οκ. Καλα, οχι οτι τρωει τωρα αλλα τρωει εστω. Ειδικα ενα μηνα τωρα με τη ζεστη, το παει: μια μερα σχεδον ολο, μια μερα καθολου, μια μιση μεριδα. μια μερα ολο, κ.ο.κ.
πριν αλλαξεις τροφη, δες κ αυτο εαν ειναι το σκυλι σε θεση να το κανεις( αν δλδ ειναι υγειες κ σε παιρνει να πεινασει κανα 2ημερο)
Υγ: για την οριτζεν ακουσα οτι εχει πολυ καλα ποιοτικα συστατικα αλλα λογω αυξημενης πρωτεινης αν θυμαμαι καλα, απευθυνεται κ καλα σε πολυ δραστηρια σκυλια. τωρα βεβαια, μπορει κ να ναι ραδιο αρβυλα αυτο , δεν ξερω.