Κάνατε λόγο για θρεπτικά συστατικά.paps said:Επίσης στους 90 βαθμούς γίνεται η διεργασία για τον ίδιο λόγο που λένε ... μην ζεστένετε το γάλα πολύ - προτιμότερο καθόλου ή να το πίνετε σε θερμοκρασία δωματίου - για να μην χάνει τα θρεπτικά συστατικά.
Κοτόπουλο, ψάρι, γλυκοπατάτα καρότα, σπανάκι μπιζέλια, ντομάτες, μήλα κτλ. πως διατηρούν τα θρεπτικά τους συστατικά αναλλοίωτα σε μια επεξεργασμένη κονσερβοποιημένη τροφή η οποία έχει διάρκεια πάνω από χρόνο?
Οι τοκοφερόλες το κιτρικό οξύ και το εκχύλισμα ροσμαρί χρησιμοποιούνται για να αποτρέψουν τη βιολογική & μικροβιακή καταστροφή των τροφίμων και την οξείδωση κάποιων βιταμινών όπως η Α. Με τα υπόλοιπα θρεπτικά συστατικά τι συμβαίνει?,
Για παράδειγμα, ένα φρέσκο μήλο έχει την ίδια θρεπτική αξία σε σχέση με τον επεξεργασμένο, αποξηραμένο πολτό του διατηρημένο σε τοκοφερόλες και κιτρικό οξύ μετά από ένα χρόνο?