On line Pet shop

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
ρε παιδια εχω μια απορια θα μπορουσατε να αγορασετε σκυλακι απο το ιντερνετ???για αλλα προιοντα συμφωνω εξαλλου εχω αγορασει καλαθακι κ κατι παιχνιδακια για την Λιλυ!!!
Δε καταλαβαίνω τι θες να πεις?
Φυσικά υπάρχουν πολλά online μαγαζιά που πουλάνε σκυλιά!!
Εδώ μέσα βέβαια Κανένας δε θα αγόραζε από pet shop....θα μιλήσω για εμένα ότι απόφευγω να ψωνιζω σε μαγαζιά που πουλάνε ζώα!
Και αυτό λέμε και παραπάνω για το μαγαζί αυτό...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
ΤΟ ΞΕΡΩ!

δεν έχω λόγο να παραπληροφορώ!!!

υγ. Μένω αρκετά κοντά!
Παρόλο που η συζήτηση έχει προχωρήσει ήδη λίγο παραπέρα...η πολιτικώς ορθή απάντηση έπρεπε να είναι: Το ξέρω γιατί μένω αρκετά κοντά και περνάω και το βλέπω :wink:

Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί λόγοι παραπληροφόρησης και δυσφήμισης, στο ιντερνετ.

feniadimi

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
105
1
Θεσσαλονικη
Δε καταλαβαίνω τι θες να πεις?
Φυσικά υπάρχουν πολλά online μαγαζιά που πουλάνε σκυλιά!!
Εδώ μέσα βέβαια Κανένας δε θα αγόραζε από pet shop....θα μιλήσω για εμένα ότι απόφευγω να ψωνιζω σε μαγαζιά που πουλάνε ζώα!
Και αυτό λέμε και παραπάνω για το μαγαζί αυτό...
Φανη στις πρωτες σελιδες αναφερουν οτι υπαρχουν pet shop μεσω ιντερνετ τα οποια εμπορευονται ζωακια καθαροαιμα κ στα στελνουν κ μου δημιουργηθηκε η απορια πως μπορεις να αγορασεις ενα ζωακι μεσω ιντερνετ???????ποιος θα το εκανε αυτο?????

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Φανη στις πρωτες σελιδες αναφερουν οτι υπαρχουν pet shop μεσω ιντερνετ τα οποια εμπορευονται ζωακια καθαροαιμα κ στα στελνουν κ μου δημιουργηθηκε η απορια πως μπορεις να αγορασεις ενα ζωακι μεσω ιντερνετ???????ποιος θα το εκανε αυτο?????
Θα εκπλαγείς, αλλά δυστυχώς πολύς κόσμος... :(

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Δε το είδα αυτό το ποστ σου γι'αυτό και δε κατάλαβα:)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Νομίζω ότι πούλαγε...πέρασα προχθές απ΄έξω και δε είδα τις βιτρίνες όυτε το πανό που κρεμόταν και έλεγε καθαρόαιμα 350 ευρώ!!
Είχα πάει παλιά και μόλις είδα ότι είχαν ζωάκια δε πήγα πάλι...απλά το τελευταίο καίρο έβλεπα μεγάλη αναφορά σε αυτό και προχθές που πέρναγα τυχαία το κοίταξα!!
Λέγετε petword νομίζω...το μαγαζί!!
Αλλά πρόσφατα έχουν πάει από το φορυμ παιδιά και πήραν γρέιτ(νομάζω)άμα είναι θα μας πούμε που πήγαν από κοντά!
Αυτό είναι. Το καλοκαίρι αποσύρει τα σκυλάκια από την βιτρίνα και το κατάστημα λόγω ζέστης και έτσι μπορεί κάποιος να μην καταλάβει αν πουλάει ζώα (και δεν ρωτήσει φυσικά όπως ο γράφων το ποστ αυτό)...

feniadimi

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
105
1
Θεσσαλονικη
Θα εκπλαγείς, αλλά δυστυχώς πολύς κόσμος... :(
Ελεος!!!!!!Μα δεν σκεφτονται τις απατες,τις συνθηκες διαβιωσης του ζωου??Εμεις το πηραμε απο φιλικη οικογενεια μας χαριστηκε αλλα κ παλι ο συντροφος μου την ειχε γνωρισει απο την πρωτη της εβδομαδα :rolleyes:!!

Staffordshire

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2011
350
3
Τι λετε μωρε που πουλαει ζωακια; Εισαστε σιγουροι; Μια φωτο απο το μαγαζι κατι;

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Εγώ πήγα πριν 2 εβδομάδες να πάρω Crate και δεν είδα ούτε ζώα αλλά ούτε κλουβιά ζώων.
Στην βιτρίνα του καταστήματος έχει ράφια με μαξιλάρια και διάφορα άλλα.
Για να είμαι ειλικρινής βέβαια δεν ρώτησα ''πουλάτε ζώα'' ? αλλά ζώα δεν είδα

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
@feniadimi,
δυστυχώς πολλοί δεν έχουν ιδέα, για τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων στα πετ σοπς, όπως και από που προέρχονται ( βλέπε puppy mills)

Παρ'όλα αυτά, οι ιδιώτες οι ψευτοεκτροφείς και οι φιλικές οικογένειες είναι εξίσου κακή επιλογή.
Είναι αυτοί που ευθύνονται για τον υπερπλυθησμό των αδεσπότων ζώων, όπως και για την διαιώνιση κληρονομικών παθήσεων στις φυλές, αφού ζευγαρώνουν σκύλους χωρίς τις απαραίτητες εξετάσεις υγείας.
Εκτός αυτού αναπαράγουν σκύλους χωρ'ις πιστοποιητικό καθαροαιμίας, και που μορφολογικά δεν έχουν κριθεί για να γνωρίζουν αν πρέπει να μπουν στην αναπαραγωγή.

Ας μην αναλωθούμε περαιτέρω στο παρόν νήμα όμως, διάβασε αυτά τα νήματα για τους ιδιώτες ( byb, ή αλλιώς back yard breeders θα δεις να αναφέρονται) και αν έχεις απορίες το συζητάμε στα ανάλογα threads:

http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/γιατι.δεν.ζευγαρώνουμε.τα.σκυλιά-273/

http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/αγαπητέ.εκτροφέα.της.πίσω.αυλής-13271/

http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/εμπειρίες.από.pet.shops.bybs-4953/

Εδώ μπορείς να διαβάσεις τι είναι σωστός εκτροφέας ( ο οποίος είναι μονόδρομος για απόκτηση καθαρόαιμου σκύλου) :
http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/πώς.διαλέγω.εκτροφέα%3B-370/

:)

Last edited:

rinio

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2008
95
0
Καλησπερα !! To Pet4u φυσικα και πουλαει ζωα. Εχει 2 καταστηματα, ενα στην Ν Χαλκηδονα και ενα στο Μενιδι. ΠΟυλαει ακομα και ζωα απο ιδιωτικες γεννες. Για να βρειτε το φυσικο καταστημα μην ψαχνετε με την επωνυμια Pet4u αλλα λεγεται Pet World. Εαν σας ενδιαφερουν τηλεφωνα και διευθυνσεις πειτε μου να σας τα δωσω!!Κανοντας μια βολτα απεξω θα δειτε τουλαχιστον 10 κουταβια σε κλουβια καθως και τεραστια πανο που αναφερουν Καθαροαιμα κουταβια απο 300 ευρω!!!
Ειναι πολυ πονηρος ο φιλος μας ο Pet4u. Νομιζει πως απλα αλλοζοντας ονομα θα ξεγελασει τους φιλοζωους που δεν στηριζουν οσα Pet Shop πουλανε ζωα!!!!

feniadimi

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
105
1
Θεσσαλονικη
Διαβασα ολα οσα εστειλες κ απο εδω κ περα οσους γνωστους κ φιλους εχω που θελουν ζωο απο πετ σοπ θα τους παραπεμψω στην σελιδα αυτη!!

Staffordshire

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2011
350
3
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια κύριοι και κυρίες, όποιος δεν έχει αποδείξεις καλύτερα να μην μιλάει και μην επιβαρύνει την θέση του. Ο καθένας μπορεί να πει χίλια δύο για τον άλλο αλλά όταν δεν υπάρχουν αποδείξεις πλέον εκεί παίζουν άλλα θέματα.

Επικοινώνησα με το μαγαζί pet4u, σήμερα μου αποστείλανε e-mail και μπορείτε να το διαβάσετε και εσείς :

Καλησπέρα σας,

Καταρχήν ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Σε ότι αφορά στις διευκρινίσεις που ζητάτε τα δύο καταστήματα που έχουμε είναι η καλύτερη απόδειξη. Σίγουρα όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κάνει έναν κόπο και να διαπιστώσει ο ίδιος τί πραγματικά συμβαίνεικαι εάν πωλούνται ζώα από τα καταστήματά μας. Εάν θέλετε να προχωρήσουμε ένα βήμα παρακάτω αυτό που εμείς γνωρίζουμε είναι ότι το πραγματικό πρόβλημα εστιάζεται στο γεγονός ότι οι τιμές αλλά και η ποικιλία των προϊόντων που διαθέτουμε στα καταστήματα μας και στο site μας έχουν ενοχλήσει πολλούς από τους ανταγωνιστές μας.

Και πάλι σας ευχαριστούμε θερμά.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του PET4U

Αυτή είναι η απάντηση του μαγαζιού. Ο καθένας βγάζεις τα συμπεράσματα του και χωρίς αποδείξεις για κάτι ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει.

Staffordshire

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2011
350
3
Για να βρειτε το φυσικο καταστημα μην ψαχνετε με την επωνυμια Pet4u αλλα λεγεται Pet World.
Με το που μπεις στο σαιτ γράφει αμέσως με μεγάλα γράμματα κεφαλαία η κάρτα Pet World στην κεντρική οθόνη και ορίστε και η κάρτα από το λινκ Pet shops Αχαρναί

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Απ' όσο ξέρω, τα μέλη που δήλωσαν ότι έχουν δει με τα μάτια τους, ότι το κατάστημα πουλάει ζώα, απέχουν μακράν απ' το να είναι ανταγωνιστές του.

nikospap

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
62
0
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια κύριοι και κυρίες, όποιος δεν έχει αποδείξεις καλύτερα να μην μιλάει και μην επιβαρύνει την θέση του. Ο καθένας μπορεί να πει χίλια δύο για τον άλλο αλλά όταν δεν υπάρχουν αποδείξεις πλέον εκεί παίζουν άλλα θέματα.

Επικοινώνησα με το μαγαζί pet4u, σήμερα μου αποστείλανε e-mail και μπορείτε να το διαβάσετε και εσείς :

Καλησπέρα σας,

Καταρχήν ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Σε ότι αφορά στις διευκρινίσεις που ζητάτε τα δύο καταστήματα που έχουμε είναι η καλύτερη απόδειξη. Σίγουρα όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κάνει έναν κόπο και να διαπιστώσει ο ίδιος τί πραγματικά συμβαίνεικαι εάν πωλούνται ζώα από τα καταστήματά μας. Εάν θέλετε να προχωρήσουμε ένα βήμα παρακάτω αυτό που εμείς γνωρίζουμε είναι ότι το πραγματικό πρόβλημα εστιάζεται στο γεγονός ότι οι τιμές αλλά και η ποικιλία των προϊόντων που διαθέτουμε στα καταστήματα μας και στο site μας έχουν ενοχλήσει πολλούς από τους ανταγωνιστές μας.

Και πάλι σας ευχαριστούμε θερμά.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του PET4U

Αυτή είναι η απάντηση του μαγαζιού. Ο καθένας βγάζεις τα συμπεράσματα του και χωρίς αποδείξεις για κάτι ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει.

αν σου βγάλω φωτό κ στην στείλω θα βελτιωθεί λίγο η θέση μας γτ πρέπει να είναι πολύ επιβαρυμένη......?
Δεν αντιλέγω στο ότι έχει μεγάλη ποικιλία κ σε τροφές κ σε αξεσουάρ αν κ οι τιμές δεν είναι και οι καλύτερες ...

rinio

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2008
95
0
Οκ οκ.. Φωτογραφιες θα ανεβουν πολυ συντομα. Οπως επισης θα ψαξω να βρω και το φυλλαδιο του που γραφει με τεραστια γραμματα ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΑΠΟ 300 ΕΥΡΩ!! Προσωπικα δεν με ενδιαφερει εαν εχει ποικιλια και φθηνες τιμες, με ενοχλει το ψεμα!

feniadimi

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
105
1
Θεσσαλονικη
Οκ οκ.. Φωτογραφιες θα ανεβουν πολυ συντομα. Οπως επισης θα ψαξω να βρω και το φυλλαδιο του που γραφει με τεραστια γραμματα ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΑΠΟ 300 ΕΥΡΩ!! Προσωπικα δεν με ενδιαφερει εαν εχει ποικιλια και φθηνες τιμες, με ενοχλει το ψεμα!
Συμφωνω απολυτα!!!Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχαμε πριν 2 βδομαδες για να αγορασω πραγματα απο εκει ρωτησα πρωτα πουλατε ζωακια??Μαλλον την ψηλιαστηκαν γιατι ρωταω κ μου απαντησαν οχι βεβαια ειναι εναντια στην φιλοσοφια μας!!!!!!ΕΛΕΟΣ:mad:

Staffordshire

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2011
350
3
Εδω θα ειμαστε ολοι και θα περιμενουμε τις φωτο μας..δεν ξερω αν καποιος εχει λογο να πει ψεμματα η οχι.. εγω ξερω οτι χωρις αποδειξης και του τυπου θα φερω φωτογραφιες αυτα δεν στεκουν..οταν τις δουμε θα πουμε περαιτερω πραγματα..

Staffordshire

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2011
350
3
Απ' όσο ξέρω, τα μέλη που δήλωσαν ότι έχουν δει με τα μάτια τους, ότι το κατάστημα πουλάει ζώα, απέχουν μακράν απ' το να είναι ανταγωνιστές του.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ.. για πλακα μας το λες; Αληθεια και τι σε κανει να πιστευεις οτι ειναι αυτα αληθεια; Εγω μπορω να πω χιλια δυο για εσενα τωρα επισης χωρις αποδειξεις οπως και εσυ το ιδιο.. Οσο αν ειναι ανταγωνιστες η οχι παλι δεν το ξερεις.. Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια.. Εδω θα εισαι να περιμενουμε τις φωτο..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν