Pet4uκαι ακομα ψαχνω.... γιατι κανενα απο αυτα δεν εχει την τροφη του σκυλου μου και τον βλεπω να μενει νηστικος!!!
Έχει μεγαλη ποικιλία τροφών
Pet4uκαι ακομα ψαχνω.... γιατι κανενα απο αυτα δεν εχει την τροφη του σκυλου μου και τον βλεπω να μενει νηστικος!!!
κατερινα μας πηρες στο λαιμο σουTι on line pet shop και κρεπερί...
Ψωνισε Εθνικουλα στα 15. Σίγουρα κέρδη αβίαστα, αβάδιστα, άβαθα.
την τσιμπαου, δεν εχω αυτοκινητο και δεν βρισκω και κανενα online petshop να την εχει!!!!Ποια τροφη ψαχνεις;
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
ωχ την εχει!!!! ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To pet4u πουλάει ζώα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εδώ και αρκετό καιρό έψαχνα ένα αξιόπιστο μαγαζί που να πουλάει προϊόντα και τροφές για τους σκύλους, έψαχνα από εδώ μου λέγαν θα το παραγγείλω να στο φέρω, πήγαινα από εκεί μου λέγαν πέρνα μεθαύριο ή οι τιμές ήταν τσιμπημένες..
Σε άλλους που πήγαινε βαριόντουσαν να απαντήσουν και σε υποδέχονταν με μούτρα και άλλοι δεν ήξεραν να σου απαντήσουν για προϊόντα που έψαχνες.. Άλλοι δεν έκοβαν αποδείξεις ενώ οι τιμές τους ήταν τσιμπημένες..
Τέλος πάντων μετά από αρκετό ψάξιμο έπεσα σε 2 μαγαζιά με τροφές και αξεσουάρ.
Στο πρώτο λινκ που θα βάλω είναι από online κατάστημα και έχω πάρει αρκετές φορές διάφορα προϊόντα και αξεσουάρ σε πολύ καλές τιμές, καλύτερες από κάποια άλλα μαγαζιά που τα κοστολογούν το διπλάσιο, έχει μεγάλη γκάμα από τροφές και έχω πάρει αρκετές φορές από εκεί, το καλύτερο από όλα είναι ότι εντός Αθήνας η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ από εξυπηρέτηση είναι άριστη, άριστοι επαγγελματίες, οι παραγγελίες στον χρόνο τους και πάντα με απόδειξη!
Το λινκ είναι αυτό Pet4u
Ένα άλλο μαγαζί επίσης πολύ καλό και αυτοί άριστοι επαγγελματίες και εξυπηρέτηση είναι η αποθήκη κτηνιατρικών ειδών στον Κορυδαλλό, εκεί μπορείτε να βρείτε και τις τροφές Brit και θα βρείτε μερικές προσφορές στις τροφές που έχουν κατά καιρούς. Πάντα και εκεί κόβουν απόδειξη.
Κορυδαλλός
Γρηγορίου Λαμπράκη 99
Τηλ : 210 4949440, 210 4949441
http://www.ktiniatriki.gr/gr/profile.asp
Τα 2 λινκ δεν τα έβαλα για διαφήμιση ούτε έχω κάποιο κέρδος που τα έβαλα, τα βάζω στην περίπτωση που κάποιοι ψάχνουν αξιόπιστα μαγαζιά και έχουν ταλαιπωρηθεί ψάχνωντας γιατί υπάρχουν λαμόγια έξω. Όποιος θέλει συμπληρώνει στο ποστ με καταστήματα να ξέρουμε.
Να μην ξεχάσω να γράψω ότι κανένα από τα δύο μαγαζιά δεν πουλάει μικρά ζωάκια..!!!
ΤΟ ΞΕΡΩ!Πως το ξέρεις;
To pet4u πουλάει ζώα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!