On line Pet shop

deckel

Well-Known Member
22 Σεπτεμβρίου 2011
70
0
Ρόδος
και ακομα ψαχνω.... γιατι κανενα απο αυτα δεν εχει την τροφη του σκυλου μου και τον βλεπω να μενει νηστικος!!!
Pet4u

Έχει μεγαλη ποικιλία τροφών

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Εγώ με δύο on line καταστήματα που πήγα να κάνω παραγγελία για τροφή ήταν για μπάτσες.
Έψαχνα για Acana Lamp and Apple 13 κιλά, στην Θεσσαλονίκη δεν είχε κανένας όποτε μπαίνω στο πρώτο να κάνω την παραγγελία και βάζω καταλάθος 4 τεμάχια που μου τα βγάζει διαθέσιμα κάτι δεν μου έκατσε καλά, βάζω 10 τεμάχια και πάλι τα δέχεται για παραγγελία όποτε τους πέρνω τηλ και ρωτάω παιδία έχέτε την τροφή αυτήν διαθέσιμη μου λένε θα σε πάρουμε τηλ σε λίγο να δούμε την αποθήκη.
Με πήραν μετά από 30 λεπτά να μου πουν ότι δεν υπάρχει η τροφή και θα την έχουν σε κανένα 10 ήμερο.
Και στο δεύτερο κάτι ανάλογο έγινε.

Γι'αυτό παραγγελίες μέσω ίντερνετ για τροφή δύσκολο τώρα αν υπήρχαν κάτι εταιρείες όπως έξω που μου την φέρνουν σε 24 ώρες στην πόρτα μου και δεν πετάνε χαρταετό πολύ ευχαριστώς να δοκίμαζα.

Artemists

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2010
82
0
Eirini-Fontas

αυτό εννοείς παραδοσιακή βάση ?
Culpret :: Σκύλος & Γάτα :: Μπωλ Φαγητού & Νερού :: SET-ανοξείδωτων με υψηλή Βάση

έχει και πολυτελείας με ξύλινη βάση (μπορεί να βγαίνει και σε μεγάλο μέγεθος για το "ιπποποταμάκι" σου) να κοίτα... Culpret :: Σκύλος & Γάτα :: Μπωλ Φαγητού & Νερού :: SET-Μπωλ Πολυτελείας με ξύλινη Βάση

...αλλά ίσως να μπορείς να χρησιμοποιήσεις και δικά μας δοχεία αποθήκευσης ή μπολ ή δοχεία φαγητού και να βγάλεις από πάνω το καπάκι ;)

Last edited:

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
Tι on line pet shop και κρεπερί...
Ψωνισε Εθνικουλα στα 15. Σίγουρα κέρδη αβίαστα, αβάδιστα, άβαθα. :D
κατερινα μας πηρες στο λαιμο σου :D

ουτε για να βαλουμε :cuniaoo: δεν εχουμε πια :p:paja1:

Last edited:

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
Ποια τροφη ψαχνεις;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
την τσιμπαου, δεν εχω αυτοκινητο και δεν βρισκω και κανενα online petshop να την εχει!!!!
με μακαρονια θα την βγαλει μου φαινεται :(

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Εγώ ψωνίζω από εδώ Wholesale Pet Supplies, Dog Grooming | PetEdge.com και μ'αρέσει πάρα πολύ. Αν υπήρχε κάτι ανάλογο στην Ελλάδα έστω και λίγο ακροβούτσικα θα ήταν τέλειο.
Για βαριές παραγγελίες έχω τον Τσομπάρη, δεν έχω κανένα παράπονο από το μαγαζί του.

Staffordshire

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2011
350
3
Online κατάστηματα με τροφές κ αξεσουάρ..Διαβάστε!

Εδώ και αρκετό καιρό έψαχνα ένα αξιόπιστο μαγαζί που να πουλάει προϊόντα και τροφές για τους σκύλους, έψαχνα από εδώ μου λέγαν θα το παραγγείλω να στο φέρω, πήγαινα από εκεί μου λέγαν πέρνα μεθαύριο ή οι τιμές ήταν τσιμπημένες..

Σε άλλους που πήγαινε βαριόντουσαν να απαντήσουν και σε υποδέχονταν με μούτρα και άλλοι δεν ήξεραν να σου απαντήσουν για προϊόντα που έψαχνες.. Άλλοι δεν έκοβαν αποδείξεις ενώ οι τιμές τους ήταν τσιμπημένες..

Τέλος πάντων μετά από αρκετό ψάξιμο έπεσα σε 2 μαγαζιά με τροφές και αξεσουάρ.

Στο πρώτο λινκ που θα βάλω είναι από online κατάστημα και έχω πάρει αρκετές φορές διάφορα προϊόντα και αξεσουάρ σε πολύ καλές τιμές, καλύτερες από κάποια άλλα μαγαζιά που τα κοστολογούν το διπλάσιο, έχει μεγάλη γκάμα από τροφές και έχω πάρει αρκετές φορές από εκεί, το καλύτερο από όλα είναι ότι εντός Αθήνας η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ από εξυπηρέτηση είναι άριστη, άριστοι επαγγελματίες, οι παραγγελίες στον χρόνο τους και πάντα με απόδειξη!

Το λινκ είναι αυτό Pet4u

Ένα άλλο μαγαζί επίσης πολύ καλό και αυτοί άριστοι επαγγελματίες και εξυπηρέτηση είναι η αποθήκη κτηνιατρικών ειδών στον Κορυδαλλό, εκεί μπορείτε να βρείτε και τις τροφές Brit και θα βρείτε μερικές προσφορές στις τροφές που έχουν κατά καιρούς. Πάντα και εκεί κόβουν απόδειξη.

Κορυδαλλός

Γρηγορίου Λαμπράκη 99

Τηλ : 210
4949440, 210 4949441

http://www.ktiniatriki.gr/gr/profile.asp

Τα 2 λινκ δεν τα έβαλα για διαφήμιση ούτε έχω κάποιο κέρδος που τα έβαλα, τα βάζω στην περίπτωση που κάποιοι ψάχνουν αξιόπιστα μαγαζιά και έχουν ταλαιπωρηθεί ψάχνωντας γιατί υπάρχουν λαμόγια έξω. Όποιος θέλει συμπληρώνει στο ποστ με καταστήματα να ξέρουμε.

Να μην ξεχάσω να γράψω ότι κανένα από τα δύο μαγαζιά δεν πουλάει μικρά ζωάκια..!!!

nikospap

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
62
0
Εδώ και αρκετό καιρό έψαχνα ένα αξιόπιστο μαγαζί που να πουλάει προϊόντα και τροφές για τους σκύλους, έψαχνα από εδώ μου λέγαν θα το παραγγείλω να στο φέρω, πήγαινα από εκεί μου λέγαν πέρνα μεθαύριο ή οι τιμές ήταν τσιμπημένες..

Σε άλλους που πήγαινε βαριόντουσαν να απαντήσουν και σε υποδέχονταν με μούτρα και άλλοι δεν ήξεραν να σου απαντήσουν για προϊόντα που έψαχνες.. Άλλοι δεν έκοβαν αποδείξεις ενώ οι τιμές τους ήταν τσιμπημένες..

Τέλος πάντων μετά από αρκετό ψάξιμο έπεσα σε 2 μαγαζιά με τροφές και αξεσουάρ.

Στο πρώτο λινκ που θα βάλω είναι από online κατάστημα και έχω πάρει αρκετές φορές διάφορα προϊόντα και αξεσουάρ σε πολύ καλές τιμές, καλύτερες από κάποια άλλα μαγαζιά που τα κοστολογούν το διπλάσιο, έχει μεγάλη γκάμα από τροφές και έχω πάρει αρκετές φορές από εκεί, το καλύτερο από όλα είναι ότι εντός Αθήνας η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ από εξυπηρέτηση είναι άριστη, άριστοι επαγγελματίες, οι παραγγελίες στον χρόνο τους και πάντα με απόδειξη!

Το λινκ είναι αυτό Pet4u

Ένα άλλο μαγαζί επίσης πολύ καλό και αυτοί άριστοι επαγγελματίες και εξυπηρέτηση είναι η αποθήκη κτηνιατρικών ειδών στον Κορυδαλλό, εκεί μπορείτε να βρείτε και τις τροφές Brit και θα βρείτε μερικές προσφορές στις τροφές που έχουν κατά καιρούς. Πάντα και εκεί κόβουν απόδειξη.

Κορυδαλλός

Γρηγορίου Λαμπράκη 99

Τηλ : 210
4949440, 210 4949441

http://www.ktiniatriki.gr/gr/profile.asp

Τα 2 λινκ δεν τα έβαλα για διαφήμιση ούτε έχω κάποιο κέρδος που τα έβαλα, τα βάζω στην περίπτωση που κάποιοι ψάχνουν αξιόπιστα μαγαζιά και έχουν ταλαιπωρηθεί ψάχνωντας γιατί υπάρχουν λαμόγια έξω. Όποιος θέλει συμπληρώνει στο ποστ με καταστήματα να ξέρουμε.

Να μην ξεχάσω να γράψω ότι κανένα από τα δύο μαγαζιά δεν πουλάει μικρά ζωάκια..!!!
To pet4u πουλάει ζώα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Δηλαδή...πονηρός ο μάγκας;

Σου λέει...κάτσε... καλύτερα στο internet να μην δείχνω ότι πουλάω ζώα, για να τραβήξω πελατάκια και έχω και την βιτρίνα για την γειτονιά και τους περαστικούς...

Μάλιστα...

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Νομίζω ότι πούλαγε...πέρασα προχθές απ΄έξω και δε είδα τις βιτρίνες όυτε το πανό που κρεμόταν και έλεγε καθαρόαιμα 350 ευρώ!!
Είχα πάει παλιά και μόλις είδα ότι είχαν ζωάκια δε πήγα πάλι...απλά το τελευταίο καίρο έβλεπα μεγάλη αναφορά σε αυτό και προχθές που πέρναγα τυχαία το κοίταξα!!
Λέγετε petword νομίζω...το μαγαζί!!
Αλλά πρόσφατα έχουν πάει από το φορυμ παιδιά και πήραν γρέιτ(νομάζω)άμα είναι θα μας πούμε που πήγαν από κοντά!

Last edited:

feniadimi

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
105
1
Θεσσαλονικη
ρε παιδια εχω μια απορια θα μπορουσατε να αγορασετε σκυλακι απο το ιντερνετ???για αλλα προιοντα συμφωνω εξαλλου εχω αγορασει καλαθακι κ κατι παιχνιδακια για την Λιλυ!!!

feniadimi

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
105
1
Θεσσαλονικη
To pet4u πουλάει ζώα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

Ειμαι απο Θεσσαλονικη αγορασα διαφορα πραγματακια απο αυτο το pet4u ειχε καλες τιμουλες κ στο τηλεφωνο το πρωτο πραγμα που ρωτησα ηταν αν πουλανε ζωακια κ η υπαλληλος με διαβεβαιωσε οχι βεβαια ειμαστε εναντια σε αυτο!!!!:mad:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν