μπορει αυτά που ηθελε να δει ηταν αρκετα, μπορει και να μην μας αρέσουν, αλλα για τον κριτη εναι αρκετα, εξάλου η γωνιώσεις φαίνονται στη κίνηση δεν χρειάζεται να τις δεις στο χέρι, καθώς και το ευρος της λεκάνης, οταν βλέπεις το σκύλο να κανει πανω κάτω, κα ισε εκεί χρησιμεύει αυτό, περισότερη εξέταση χρειάζεται σε σκύλο που είναι κατάληλα γκρουμαρισμένος ώστε να κρίβει διάφορα προβλήματα και εκεί χρειάζεται το εμπειρο μάτι, και μη ξεχνάμε ποτέ ότι ο συγκεκριμένος σκύλος σε άλλα χερια ειχε περισσότερες επιτυχίεςΠραγματι...Την εξετασε μονο μεχρι τα πλευρα..!
Πισω γωνιωση ,θεση ουρας ,ευρος λεκανης και αλλα τετοια μαλλον της ηταν αδιαφορα...
οκΣτην είπε
Το ξερω αλλα δυστυχως ή ευτυχως δεν ειμαι σε αλλη χωραΑν έδειχνες σε αλλή χώρα δεν ήταν καν υποχρεωμένος να δώσει γραπτη κριτικη, ούτε και εμενα μου αρεσει αλλα ισχύει
οπου γης και πατρις aja1:
μάλλον δεν πρόκειται για ....συγκλίνουσες (!)απόψεις....:maria:φυσικα ,και με τις αναλογες νοοτροπίες ηθη και εθιμα
Παντα η τομη των παραλλήλων είναι στο απειρομάλλον δεν πρόκειται για ....συγκλίνουσες (!)απόψεις....:maria:
έτσι μπράβο....!Παντα η τομη των παραλλήλων είναι στο απειρο
den ξερω αν με προσεξες... αλλά εγω με αυτό που ειδα χρειάζομαι κατι πιο δυνατό...Και για σένα. Ανθρώπινο είναι
επέτρεψε μου αυτό να το θεωρώ λίγο απόλυτο......, οι όποιες κόντρες ξεκινάνε πάντοτε απο ενα συμφερον μικρό η μεγάλο