THX... εκτροφή μου! (ή έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον)Σωτήρη, ο μικρός σου έχει σπάνια παιδεία κ χαρακτήρα. Ομιλητικότας κ πανέξυπνος (όντως αν ήταν κόρη -κ όχι γιος- θα'χες τρελό πρόβλημα, πολύ τσαούσω θα γινόταν! )
Βρε, να μην έχει τραβήξει ένας φωτογραφία την μούρη του όταν ο κριτής άπλωσε το χέρι για να του δώσει την κονκάρδα του ΒΟΒ!χαζομπαμπάς? :lol:
Σάββατο, BOB Zahira Ri Moby DickΑποτελέσματα για rottweiler έχουμε ??????????????
Βρε, να μην έχει τραβήξει ένας φωτογραφία την μούρη του όταν ο κριτής άπλωσε το χέρι για να του δώσει την κονκάρδα του ΒΟΒ!
Η μυρωδιά για την οποία παραπονιέστε οι περισσότεροι άρχισε να γίνεται αντιληπτή ακριβώς μετά το BOB και πάντα κοντά στον GRDANE!
Εγω σε ευχαριστω για το Dogsitting την ωρα που ημουν στον στιβο!!συγχαρητηρια σε ολους!
χαρηκα που ειδα παλιους γνωστους αλλα και για τις νεες γνωριμιες!
δυστυχως δεν παρατηρησα σχεδον καθολου αλλες φυλες.Χαιρομαι που αυξανονται οι συμμετοχες στην φυλη του Bullmastiff και που ανεβαινει σιγα σιγα το επιπεδο.
απ'ολα τα σκυλια της εκθεσης μου εμειναν η Μονα Λιζα της Frenchie,το Ardhub κουταβι του εκτροφειου Caneguardiano και η Margot της Fransesca Pavessi(BIS III και ΒIS II εκπληκτικο για την φυλη μας!).
συγχαρητηρια και στον Γιαννη Βλαχο με την Lida του!! (μ'αρεσει περισσοτερο ο Chips )
*μεγαλο αρνητικο,ο χωρος διεξαγωγης της εκθεσης.
ε τοτε αυτο ειναι ( αν και νομιζω το αντιστροφο)Υ.Γ.2: Νομίζω πως το Bullterrier στην φωτό είναι Μινιατούρα!
Η ΜοναΛιζα ειναι στο 304- κατω δεξια! ( H ξανθια)FrenchieFan η Μόνα Λίζα είναι στο #304 η κάτω αριστερά ?
Κουκλιά, συγχαρητήρια!!!Η ΜοναΛιζα ειναι στο 304- κατω δεξια! ( H ξανθια)
Αριστερα ειναι η Cinderella!
Ερμης ,Παρις,Ολυμπος.Μήπως κάποιος ξέρει ποιοι Ε.Π. και ποιοι Μολοσσοί της Ηπείρου εμφανίστηκαν
Αυτό πρέπει να είναι το μεγάλο του staff diamonds το Σάββατο διαγωνίστηκε μόνο του...και αμέσως μετά βγήκαν οι μινιατούρες...ε τοτε αυτο ειναι ( αν και νομιζω το αντιστροφο)