Ahh, να τα πει ο ιδιος!! Εγω μονο τοσα λεεω:FrenchieFan συγχαρητήρια και σήμερα λοιπόν! Άλλα αποτελέσματα από σήμερα? Άλλες φυλές? Τα dogo argentino για παράδειγμα?
Ο ιδιοκτητης του ΒΟΒ στα Dogo ειναι μελος εδω!
Ahh, να τα πει ο ιδιος!! Εγω μονο τοσα λεεω:FrenchieFan συγχαρητήρια και σήμερα λοιπόν! Άλλα αποτελέσματα από σήμερα? Άλλες φυλές? Τα dogo argentino για παράδειγμα?
Για πέστε κανα κουτσομπολιό, ρε παιδιά, μιάς και εγώ δεν αντιλήφθηκα κάτι (για χτες μιλάω, που ήμασταν εκεί)......γιατί χτες πολλά παράπονα για τους κριτές άκουσα
Παρότι ένα κοινό γνωστό μας τον συνάντησα και μιλούσαμε σε τουλάχιστον 10 διαφορετικές χρονικές στιγμές......johnK κρίμα που δε σε γνώρισα απο κοντά αφου ήσουν κι εσύ εκει χτες.
η αληθεια ειναι οτι τινει να γινει θεσμος στις εκθεσεις να υπαρχει ενας κριτης που εχει ..........δισεγγονα.Εγώ παιδιά δεν έχω προσωπική άποψη, καθώς ούτε σκυλιά μπορώ να κρίνω ώστε να δω αν είχε δίκιο ο κριτής, αλλα ούτε και τις κρίσεις άκουσα. Αν είχα προσωπική άποψη δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να την πω, αφού έτσι κι αλλιώς εγώ ημίαιμο έχω
Απλά πολλά άτομα άκουσα να σχολιάζουν αρνητικά μερικούς κριτές και ειδικά μια κυρία (δεν θυμάμαι καθόλου όνομα, αλλα έκρινε και στους "τελικούς") και το πιο χαρακτηριστικό που θυμάμαι είναι από τη κρίση στην ομάδα 5, όπου βγήκε πρώτο ένα american akita και δεύτερο ένα χάσκι το οποίο χάσκι έχει πάρα πολλούς τίτλους και στο εξωτερικό. (δεν θυμάμαι ποιος κριτής ήταν εκεί)
Συγγνώμη για τις ασάφειες, είναι που δεν τα ξέρω καλά τα των εκθέσεων, μπορεί να λέω μπαρούφες, είναι η εντυπωση που μου δημιουργήθηκε απο τους σχολιασμους που άκουσα.
χμμμμμ τι να πω,ίσως σε είδα κάποια στιγμή και δεν συστηθήκαμε. περιφερόμουν και αρκετά μόνη μου ενοχλώντας τα σκυλιά του κόσμουΠαρότι ένα κοινό γνωστό μας τον συνάντησα και μιλούσαμε σε τουλάχιστον 10 διαφορετικές χρονικές στιγμές...
je comprends bien que vous qimiez les chiens , je vous remercie d'apprecier les miens, mais , vous devez comprendre que la preparation d'un bichon maltais demande beauaoup de temps et de patience. Je suis venue en Grece pour presenter mes chisns, parce que j'aime beaucoup votre pays. Mais , avant de vous aventurer a toucher un chien et ce quelque soit la race, adressez vous d'abord au proprietaire surtout si les chiens sont prets a etre presentes dans le ring. Apres le ring, j'ai permis aux personnes qui me l'ont demande de toucher et meme de les prendre dans les bras.χμμμμμ τι να πω,ίσως σε είδα κάποια στιγμή και δεν συστηθήκαμε. περιφερόμουν και αρκετά μόνη μου ενοχλώντας τα σκυλιά του κόσμου
ειδικά το ένα απο τα 2 μαλτεζ το ΚΑΤΣΙΑΣΑ το καημένο! Και να φανταστείς δε μου αρέσουν τα μαλτεζ αλλα είχα παθει αμοκ με το πόσο απαλό ήταν το τρίχωμα και με γέμιζε με φιλάκια το σκασμένο! Δε μπορούσα να ξεκολλήσω μέχρι που είδα βλέμμα απελπισίας στην κυρία που τα είχε η οποία ήταν ευγενέστατη και δε μου είπε κουβέντα αλλα έβλεπα ότι την ενοχλούσα λίγο, μάλλον του χάλαγα τις μαλλούρες!