O Bruno μου, O Σαρακατσάνος!

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
με τη θαλασσα μια χαρα τα παμε..τωρα τον εκπαιδευω να μαθει σιγα σιγα τις κοτες σαν μερος του κοπαδιου μιας και μεγαλωσα το κοτετσι και τον θελω να ειναι και εκει φυλακας...

tasoulap

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
189
1
Ano Liosia, Athens, Attikis
Είναι ένας κούκλος!!! Έχω πάρει κι εγώ έναν τσοπανάκο αλλά ημίαιμο. Λες να γίνει έτσι όμορφος και μαλλιαρός όπως ο δικός σου??? :-D
Από τις φωτογραφίες του που είδα όταν ήταν κουτάβι μου φαίνεται οτι ο δικός μου του μοιάζει λιγο πάντως! :)

Να τον χαίρεσαι!!!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
ελπίζω να πετύχει και να μην τον δεις να αρπάζει καμιά κότα και να τρέχει.... :D μέχρι στιγμής πως τα πάει????

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
μια χαρα...δε ξερω αν ειναι εμφυτο ή παιζει, αλλα οταν τον παω και τον αφηνω, τις κυνηγαει μεχρι να μαζευτουν ολες σε ενα μερος, και αμα καμια παει να απομακρυνθει,την πλευριζει και την φερνει στο σωστο μερος..βεβαια ακομα δεν τον αφηνω μονο του γιατι ειναι κουταβι και ισως να τις βλεπει σα παιχνιδια που πηδαν και τρεχουν εδω και εκει, και φοβαμαι μην σβερκωσει καμια χαχα!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
μια χαρά το πάει ο τσοπάνης σου!!!!!! σωστές κινήσεις του, σωστά τις ελέγχει και μια χαρά τις χειρίζεται.... μια ερώτηση όμως.. δε θα τον αφήνεις συχνά μέσα στο κοτέτσι έτσι δεν είναι????? κρίμα δεν είναι οι κοτούλες να τις τρομοκρατεί έτσι ο Bruno???? (δε πιστεύω οτι το απολαμβάνουν και ιδιαίτερα!!!!) χιχιχιχιχιχι

(πέρα από την πλάκα και η δικιά μου τη φύλαξη του κοπάδιού την έβγαλε από πολύ μικρή και αβίαστα! να τη δεις να γυρίζει το κοπάδι θα πάθεις πλάκα!!!!!)

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
κοιτα, ο περιφραγμενος χωρος "κοτετσι", ενωνεται με την κυριως αυλη του σπιτιου με μια πορτα..Βεβαια οι κοτες το βραδυ μπαινουν στο χτισμενο μερος μονες τους, απλα το βραδυ θελω να εχω ανοιχτη την πορτα που ενωνει την αυλη με τον περιφραγμενο χωρο τον κοτοπουλων, για να μπορει να μπαινει και εκει οσκυλος , για τυχον αλεπουδες, νυφιτσες κλπ που λιγουρευονται τις κοτες..

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
το θέμα με τις αλεπούδες το καταλαβαίνω... φυσικοί φύλακες σε ένα κοτέτσι είναι και οι χήνες αλλά και οι φραγκόκοτες! πίστεψε με ειδικά οι χήνες είναι killers! οι δε φραγκόκοτες είναι ο συναγερμός :) οι γονείς τον συναγερμό τον έχουνε τους φύλακες ψάχνουμε... και με ένα σκατζόχοιρο γλυτώνεις και από τα φίδια... (και σοβαρολογώ...)
ο Bruno μια χαρά θα τα παει αρκεί να μη τις δει σαν παιχνίδι και να μην έχεις θέμα με τα κοτοπουλάκια... ειδικά τα μικρά τα βρίσκουν σαν παιχνιδάκια...

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Με τόσα που ακούω, για τη ζωή σας και το πως περνάτε....μου φαίνεται θα πάρω τον τσοπάνη μου και θα την κάνω....

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
φιδια δεν υπαρχουν, επειδη υπαρχουν 7 γατες χαχα! αλλα ναι και ο σκατζοχοιρος κανει τρελλη δουλεια!! και ναι, αφου μεγαλωσει θα του επιτρεψω να ειναι ελευθερος με τις κοτες γυρω του, τωρα ας ειναι αυτες μεσα στο χτιστο και ας τρθγυρναει αυτος στην περιφραξη το βραδυ.
Agathe που θα πας μωρε? γιατι εσεις ασχημα ειστε?

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
παιδιά και οι 2 είστε μια χαρά και περνάτε σουπερ!!!!! τι να πω και εγώ....

ο Bruno θα γίνει ο φόβος και ο τρόμος των τοπικών αλεπούδων!!!!!! αλλά κάνε μου μια χάρη... θέλω βιντεάκι με Bruno και κότες!!!!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
tsaki, δεν είπα ότι στο νησί περνάμε άσχημα....
Αλλά να.....θα ήθελα να βιώσω για ....όσο αντέξω....:)D)....λίγο ή πολύ...δεν ξέρω...τη βουκολική ζωή....

elenib

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
105
0
Σπετσες
Aφου ντε και καλα θελεις να γινεις τσοπανα
σου εχω τη λυση .Ενα χωριο δικο σου (ξερεις εσυ......):p

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
καθομαι και χαζευω τις φωτο του σκυλου και σκεφτομαι ¨"ρε το ατιμο πως μεγαλωσε, σα χτες ακομα τον ειχα στο δωματιο μου και ισα ισα εφταναν τα ποδαρακια του να φτασουν το κρεβατι μου, και τωρα εγινε ενας σκυλαρος και εχει να παρει ακομα"...επειδη δεν εχω ακομα παιδια καμαρωνω το σκυλο...κοιταω τα δοντια του που μεγαλωσαν και χαιρομαι, λεω εγω το καταφερα αυτο, με κοπο και φροντιδα, μεγαλωνει καλα, και ειλικρινα ΧΑΙΡΟΜΑΙ, που καταφερα να τον φτασω στο σημειο που ειναι..
χαζομπαμπας? εννοειται!!! απλα παντα με διακατεχει ενα αγχος "μηπως δεν εκανα κατι καλα, ή κατι που θα μπρουσα να το κανω καλυτερα..."
παντα ειχαμε σκυλια στο σπιτι, αλλα ποτε δεν ειχα ενα ΔΙΚΟ ΜΟΥ, δλδ να επωμιστω εγω ολο το μεγαλωμα και την διατροφη / εκπαιδευση κλπ κλπ. Και βλεπω οτι εχει παρει παρα πολλα στοιχεια απο τη δικια μου προσωπικοτητα..με λιγα λογια ειναι το ΠΑΙΔΙ μου, μεγαλωνει ομορφα, οσο παει και μου μοιαζει,,,και τον ΛΑΤΡΕΥΩ!!!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Και παιδιά να αποκτήσεις πάντα θα τον καμαρώνεις. Απλά θα καμαρώνεις + αριθμός παιδιών=....φορές.:)