O Bruno μου, O Σαρακατσάνος!

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
Υπάρχει η πιθανότητα ή απλά να θέλει να ασχοληθείς μαζί του....
ή να θέλει να σε "κόψει" ενστικτώδης κίνηση ελέγχου, που μπορεί να εξελιχθεί σε μεγαλύτερη κυριαρχικότητα...
ότι από τα δύο και να είναι....κόψ'του το....
και εγω κατι τετοια ψιλιαζομαι,,οτι παει να το παιξει αρχηγος...πως θα του το κοψω ομως δε ξερω.Με την αλυσιδα μια χαρα, διπλα μου, κανενα προβλημα..οταν ειναι ελευθερος τα κανει τα κολπακια αυτα..γενικα παντως εχει κυριαρχικες τασεις, μαλλον λογω της φυλης, περισσοτερο απο αλλα σκυλια.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
εννοείται οτι είναι κυριαρχικός!!!!! Ε.Π είναι!!!
γνώμη μου βόλτα μόνο με λουρί και όταν είναι ελεύθερος και σου το παίζει μπροστάρης, διόρθωση και εντολή "δίπλα". συνέχεια όμως!

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
Bολτα εννοειται μονο με λουρι, οταν ειναι στην αυλη ομως ειναι ελευθερος και αλωνιζει. Τα αλλα δυο σκυλακια που εχω (κανισακια)τα εχει βαλει ηδη στη θεση τους, οποτε σκεφτομαι οτι ισως αυτο να τον κανει να αισθανεται πιο μαγκας απο οτι θα επρεπε.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
όπως το βλέπω το γεγονός οτι έχει κυριαρχήσει στα 2 μικράκια παίζει ρόλο... τώρα ίσως δοκιμάζει τα όρια του σε σένα... σε καμία περίπτωση όμως εσύ δε είσαι κοπάδι του αλλά ο αλφα και αυτό πρέπει να το καταλάβει! για το λόγο αυτό σου λέω διόρθωση! σε καμία περίπτωση δε λέω να έχει λουρί οταν είναι στο κτήμα όταν όμως είναι κοντά σου και τον βλέπεις να μπλέκεται στα πόδια σου και να σε "οδηγεί" σταματάς και εντολή δίπλα αμέσως!

ίσως αν σε βοηθούσε και ήταν ασφαλές φυσικά να του είχες ένα πολύ κοντό λουρί και να τον τραβάς από κει όταν το παίζει "οδηγός" για κάποιο διάστημα ... με επιφύλαξη όμως γιατί δε ξέρω ούτε το κτήμα αλλά και πόσο ασφαλές θα ήταν για τον μικρό (μη πιαστεί πουθενά σκέφτομαι) ΄

αυτό ήταν μια πρόταση ενός εκπαιδευτή που είχαμε συμβουλευτεί όταν η μικρή δοκίμαζε τα όρια του πατέρα μου... εμείς δεν το κάναμε όμως λόγω της επικινδυνότητας του λουριού μέσα στο δάσος που πάνε.

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Bολτα εννοειται μονο με λουρι, οταν ειναι στην αυλη ομως ειναι ελευθερος και αλωνιζει. Τα αλλα δυο σκυλακια που εχω (κανισακια)τα εχει βαλει ηδη στη θεση τους, οποτε σκεφτομαι οτι ισως αυτο να τον κανει να αισθανεται πιο μαγκας απο οτι θα επρεπε.
Eσυ πρεπει να του δειξεις την σωστη ιεραρχια στην αγελη σας....Δεν σε "παιρνει"για δευτερη θεση,οπότε φροντισε να καπαρωσεις απαξ την πρωτη. Και ο σεβασμος του να σου ειναι δεδομενος,χωρις φοβιες και αντιδρασεις

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
περιεργα πραματα συμβαινουν...μολις γυρισαμε απο βολτουλα στο δασακι λιγο πιο πανω απο δω...στο πηγαινε ελα, κυριος...υπακουος, ολα μια χαρα.Εκει, οταν αραξαμε , παλι πολυ σωστος, επαιξε ετρεξε, δεν απομακρυνοταν, οταν τον φωναζα ερχοταν με τη μια, καμια ενδειξη κυριαρχιας..Οποτε φανταζομαι οπως αναφερθηκε και πιο πανω, ισως το κανει για να ασχοληθω μαζι του...
Ασχετο, αλλα με το μοζιλα κολαει η σελιδα, δεν "γεμιζει" η μπαρα δλδ για να κατεβω να δω τα τελευταια ποστ\
Επισης, οταν κανω κλικ στο "εισαγετε εικονα γιατι δε μυ βγαζει επιλογη να ανεβασω απο τον υπολογιστη και εχει μονο απο url?

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος

μερικες φωτο απο την εξορμηση μας

επιτελους βρηκα τροπο να τις ανεβαζω! thanx mAthosalas!

και τωρα που το καταφερα, και μια φωτο των γονιων του Bruno!

μπροστα η μανα, απο την οποια πηραμε τα χρωματα, πισω ο μπαμπας απο τον οποιο πηραμε τον τσαμπουκα και την ομορφια!

Last edited:

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
μπανακι πρωινο προχτες ο μαγκας! το χαρηκε παρα πολυ ως συνηθως. Δεν ειχε κ τρελλο ηλιο οποτε ουτε η αμμος εκαιγε ουτε ζεστη πολυ ειχε, μια χαρα...
εδω περιμενει να φυγουμε..

και εδω κανει τα μπανια του!

απλα νομιζω οτι εχει χασει λιγο βαρος..αν και η γιατρος ειπε οτι ειναι λογικο μιας και ειναι καλοκαιρι και δεν τρωει πολυ και να μην ανυσηχω!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Να σου...πω.....
Δεν το λες και...μπάνιο....Μάλλον...τσαλαβουτάει.....

στα...ρηχά....:D:D

Κούκλος είναι πάντως....
Και για το βάρος μην ανησυχείς...
Και ο Άρης μου....δεν καλοτρώει....ζέστες βλέπεις...

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Φφφ....τελικά...μόνο εμείς....τσαλαβουτάμε.....γ@μώτο.....
(αν και σήμερα στην πρωινή μας βόλτα....όλο και πιο μέσα έμπαινε...αλλά ήμουν με το κοντό λουρί....Οπότε ή έπρεπε να τον αμολήσω, που δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση ή να βούταγα μαζί του με τα ρούχα....Χμμ...μαγιώ από αύριο, μπας και κολυμπήσει κι ο δικός μου....:D:D)

Και πάλι να σου πω....ότι είναι κούκλος....
Να τον χαίρεσαι....

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
ευχαριστω για τα καλα σας λογια! η αληθεια ειναι οτι πλεον, με το που κατεβει απ το αμαξι (μεσα στο οποιο δε την παλευει καθολου) τρεχει στη θαλασσα μονος του, μεχρι μεσα, κολυμπαει κανα 2 λεπτα και μετα βγαινει κ αρχιζει το παιχνιδι...σκαψιμο στην αμμο, τρεξιμο δεξια αριστερα, και που και που ξαναμπαινει μεσα, αμα ειμαι κ εγω..

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
είναι πανέμορφος! ειλικρινά τον χαζεύω! :)

@Αγάθη μάλλον πρέπει να δούμε και από σας φωτο με τις θαλασσινές σας περιπέτεις! :p

elenib

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
105
0
Σπετσες
O μικρος οσο μεγαλωνει ομορφαινει και εξελισσεται
σε δεινο κολυμβητη.Να τον χαιρεσαι.
(Η δικια μου παλι......τη θαλασσα απο μακρια και αγαπημενη.