O Bruno μου, O Σαρακατσάνος!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
τι κουκλί είναι αυτό?????? να σου ζήσει ο τσοπάνης σου! :)

για πες... πως είναι? από θέμα συμπεριφοράς εννοώ :)

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Φωτο λεμεεε,σε λιγο θα παει φανταρος και η πιο φρεσκια που εχεις κατεβασει ειναι απο τα βαφτισια του :D

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
απλα κουκλος!!!!!!!!!!!!!!!! να τον χαιρεσαι!!!!!! ;) και βγαζε συνεχεια φωτο γιατι ουτε που θα το καταλαβενεις για ποτε θα μεγαλωνει!!!!!!!!!!!!!:D

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
Να μαστε λοιπον! με νεες φωτο υστερα απο παρακληση μελων του φορουμ! πρωτα ομως μερικα λογακια για το σκυλακι μου, και την εως τωρα συμβιωση μαζι του.
γενικα εχω παθει πλακα με το ποσο ανεξαρτητο ζωο ειναι..ειχα κ παλια εναν ποιμενικο, γερμανικο αλλα καμια σχεση! Ο Μπρουνος μου ειναι τελειως διαφορετικο σκυλι. Πολυ εντονη προσωπικοτητα, δυστροπος σε εκνευριστικο σημειο αρκετες φορες, αμα βαλει κατω το κεφαλι και θελει να κανει κατι, δε τον ενδιαφερει τιποτα αλλο!!!Πολυ επιφυλακτικος με τους ξενους, αν και μικρουλης ακομα (ουτε 7 μηνων),και πολυ πολυ ζωηρος..
Δεινος κολυμβητης οπως εδειξα και σε ενα προσφατο ποστ μου. Τωρα το καλοκαιρι ειναι αραχτος κατω απο τα δεντρα ολη μερα, εκτος αμα παμε για κανενα μπανακι το πρωι ή αργα το απογευμα, και το βραδυ περιπολιες στο κτημα.
απο εντολες, λιγα πραγματα, "κατσε" "ελα" "ποιος ειναι αγορι μου" "φαε το φαι σου" και "μηηηη¨"
αυτα ξερει μονο και αυτα φτυσαμε αιμα να τα μαθουμε..
Του αρεσει πολυ να πεζουμε με την μπαλλα του, μονο που αφου την βρει, την περνει στο στομα ερχεται κοντα μου επιδεικτικα αλλα δε την δινει, σε στυλ "ειναι δικια μου"..μολις κανω τον αδιαφορο οτι δε με νοιαζει κ καλα, τοτε ερχεται και την παραδιδει..
Το μονο αρνητικο ειναι το δαγκωμα..πολυ δαγκωμα..παιχνιδιαρικο εννοειται αλλα οταν ενα ζωο 30και κιλα πηδαει πανω σου και δαγκωνει το χερι, ειναι λιγο καπως...Τι κοκκαλα του χω να ξυνεται, τι παιχνιδια, τι ενα γουδι ξυλινο (φαινεται κ στην φωτο), τιποτα, μανια λες και εχει!!τες πα η γιατρος μας ειπε οτι ειναι ακομα κουταβος για αυτο τα κανει αυτα, αμα μεγαλωσει θα σταματησει..
Υψος μη με ρωτατε δε μετρησα ακομα..
Με λιγα λογια ειναι ενα υπεροχο ανεξαρτητο σκυλι, και οσο παμε περναμε και πιο ωραια!!
και οι φωτο...
View attachment 22960View attachment 22961View attachment 22962View attachment 22963View attachment 22964

δε ξερω με τις φωτο τι γινεται, αν μπορει καποιος να τις βαλει σωστα, εγω δε τα καταφερνω

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Δοκιμασε μεσω photobucket.com.κανεις μια εγγραφη εκει,κατεβαζεις εκει οσες φωτο θελεις και κατω απο καθε φωτο εχει καποια λινκ.Επιλεγεις το κατω κατω απο τα λινκ στην καθε φωτο (μια-μια φωτο)με αριστερο κλικ,ερχεσαι στο ποστ εδω και κανεις δεξι κλικ-->επικολληση και εισαι κομπλε. :)

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
τις ξαναβαζω λοιπον, μαζι με το κειμενο...
Να μαστε λοιπον! με νεες φωτο υστερα απο παρακληση μελων του φορουμ! πρωτα ομως μερικα λογακια για το σκυλακι μου, και την εως τωρα συμβιωση μαζι του.
γενικα εχω παθει πλακα με το ποσο ανεξαρτητο ζωο ειναι..ειχα κ παλια εναν ποιμενικο, γερμανικο αλλα καμια σχεση! Ο Μπρουνος μου ειναι τελειως διαφορετικο σκυλι. Πολυ εντονη προσωπικοτητα, δυστροπος σε εκνευριστικο σημειο αρκετες φορες, αμα βαλει κατω το κεφαλι και θελει να κανει κατι, δε τον ενδιαφερει τιποτα αλλο!!!Πολυ επιφυλακτικος με τους ξενους, αν και μικρουλης ακομα (ουτε 7 μηνων),και πολυ πολυ ζωηρος..
Δεινος κολυμβητης οπως εδειξα και σε ενα προσφατο ποστ μου. Τωρα το καλοκαιρι ειναι αραχτος κατω απο τα δεντρα ολη μερα, εκτος αμα παμε για κανενα μπανακι το πρωι ή αργα το απογευμα, και το βραδυ περιπολιες στο κτημα.
απο εντολες, λιγα πραγματα, "κατσε" "ελα" "ποιος ειναι αγορι μου" "φαε το φαι σου" και "μηηηη¨"
αυτα ξερει μονο και αυτα φτυσαμε αιμα να τα μαθουμε..
Του αρεσει πολυ να πεζουμε με την μπαλλα του, μονο που αφου την βρει, την περνει στο στομα ερχεται κοντα μου επιδεικτικα αλλα δε την δινει, σε στυλ "ειναι δικια μου"..μολις κανω τον αδιαφορο οτι δε με νοιαζει κ καλα, τοτε ερχεται και την παραδιδει..
Το μονο αρνητικο ειναι το δαγκωμα..πολυ δαγκωμα..παιχνιδιαρικο εννοειται αλλα οταν ενα ζωο 30και κιλα πηδαει πανω σου και δαγκωνει το χερι, ειναι λιγο καπως...Τι κοκκαλα του χω να ξυνεται, τι παιχνιδια, τι ενα γουδι ξυλινο (φαινεται κ στην φωτο), τιποτα, μανια λες και εχει!!τες πα η γιατρος μας ειπε οτι ειναι ακομα κουταβος για αυτο τα κανει αυτα, αμα μεγαλωσει θα σταματησει..
Υψος μη με ρωτατε δε μετρησα ακομα..
Με λιγα λογια ειναι ενα υπεροχο ανεξαρτητο σκυλι, και οσο παμε περναμε και πιο ωραια!!
και οι φωτο...
DSC01957..jpgDSC01963..jpgDSC01961..jpgDSC01960..jpgDSC01951..jpg

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Είναι πολύ όμορφος ο bruno!!!
Μια παρόμοια εμπειρία που έχω με τον μικρό και το δάγκωμα, εμένα και τον αντρα μου δεν μας δαγκώνει πια γιατί του δείξαμε ότι δεν μας αρέσει. Φωνές ότι πονάμε, έντονο "μη", αδιαφορία και τέτοια. Τους υπόλοιπους τους δαγκώνει με το καλημέρα σας για να δει αν τον παίρνει. Ο εκπαιδευτής λοιπόν που τον πρωτογνώρισε πρόσφατα με το που άρχισε να τον δαγκώνει κουταβίσια του έκανε μια εντονη κραυγή πόνου, ο μικρός συνέχισε και μετά του γρύλισε, και στο τέλος τον ψιλοδάγκωσε στη μύτη..Δεν τον ακούμπησε από κει και πέρα ξανά παρά μόνο για γλύψιμο και χάδια..βέβαια δεν σου προτείνω να αρχίσεις να δαγκώνεις :p απλά σου λέω την εμπειρία μου ;)!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τι όμορφος που είναι! Και στη φάτσα μου φαίνεται ότι μοιάζει πολύ με το Φοίβο του mAthosalas, έτσι δεν είναι?

Χμμμ, για το δάγκωμα κάτι πρέπει να κάνεις από την στιγμή που σας ενοχλει...

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Τι όμορφος που είναι! Και στη φάτσα μου φαίνεται ότι μοιάζει πολύ με το Φοίβο του mAthosalas, έτσι δεν είναι?

Αυτο ακριβως σκεφτηκα κ γω!Η φατσα μοιαζει εκπληκτικα με του Φοιβου!
Κουκλος κ ο Bruno!

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Να σου ζησει φιλε.Υπεροχος ο μικρος!!! :)

...στη φάτσα μου φαίνεται ότι μοιάζει πολύ με το Φοίβο του mAthosalas, έτσι δεν είναι?
Το πρωτο που σκεφτηκα μολις ειδα τις φωτο!!!!!Ρε λεω κοιτα ομοιοτητα τα φατσονια!!!:eek::)

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος

κοιτα, δεν ειναι οτι με ενοχλει, απλα δεν ειναι κ η καλυτερη μου..χεχε
καλα σημερα τι εκανε το τερας και εντυπωσιαστηκα...
σημερα κλαδεψα ενα πλατανο που εχω στην αυλη και εκοψα μερικα κλαδια που ειχαν φτασει μεχρι κατω και εμποδιζαν...και το απογευμα πηγε ο κυριος τα πηρε ενα ενα και τα μαζεψε σε ενα μερος και αραξε πανω και κοιμηθηκε, εφτιαξε το κρεβατακι του δλδ...
καλα, mAthosalas τελεια η φωτο!!! θενξ θενξ!
και οντως μοιαζουν πολυ! τα ατιμα!