O πρώτος καυγάς

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
Γνώριμο το σκηνικό :p Σε εμάς φαίνεται να πιάνει άλλο "κόλπο", το body block, δηλαδή μπλοκάρισμα με το σώμα μου. Αρκεί βέβαια να δω πρώτα εγώ το σκύλο και να έχει μια απόσταση πχ 5 μέτρων. Τη βάζω στο κάτσε και μπαίνω μπροστά της, το πρόσωπό μου και το μπροστινό μέρος του κορμού να βλέπουν εκείνη με την πλάτη στο δρόμο και στο σκύλο που έρχεται (φυσικά καθόμαστε από την απέναντι πλευρά του δρόμου). Δεν κοιτάω καθόλου προς τον άλλο σκύλο, όλη μου η προσοχή είναι στραμμένη στο κεφάλι και το σώμα της. Τη στιγμή που πάει ή να σηκωθεί ή να φύγει, κατευθείαν κάνω βήμα για να ανακόψω την κίνησή της, ενώ ταυτόχρονα γέρνω λίγο προς τα μπροστά. Εκείνη επανέρχεται στο κάτσε και σταματάει την κίνηση, κι εγώ ισιώνω κορμό και κάνω βήμα πίσω. Αυτός ο χορός μέχρι να φύγει ο σκύλος. Στην ουσία καταλαμβάνω το χώρο που πάει να πιάσει. Μετά και αφού έχουμε επιζήσει όλοι, επιβράβευση και φεύγουμε. Μέχρι στιγμής δουλεύει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Mareco τσομπανος ειναι;
Ποιός ξέρει;

Θα προτιμουσες να ειχες βαρετο σκυλο;
Πολυυυυυύ μεγάλη κουβέντα! Απ'το να μην είναι βαρετός, μέχρι τον χαμό που ζούμε, μεσολαβεί το χάος! Η αλήθεια είναι...ότι σήμερα που μιλάμε, τον καμαρώνω πλέον. Ακριβώς γιατί είναι αυτός που είναι. Και τολμώ να πω, ότι δεν θα τον ήθελα διαφορετικό. Τον συνήθισα κιόλας. Προσαρμόστηκα. Περνάμε πολύ δύσκολα όμως. Και αν η ζωή μου, δεν ήταν όπως είναι, θα είχα τεράστιο πρόβλημα.

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Οταν το ειδα μια σταλια 45 ημερων να με γραφει και να τρεχει να κανει χαζοτσαμπουκα στο σκυλο της οικογενειας που το φιλοξενουσε για να φαει το φαι του, το ερωτευτηκα.:)
Και καλα εκανες η φυσικη επιθετικοτητα ειναι δωρο, το θεμα ειναι να μαθετε μαζι να να την ελεγχετε..
Και τολμώ να πω, ότι δεν θα τον ήθελα διαφορετικό
Μα δεν θα ηταν ο εαυτος του τοτε.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Μα δεν θα ηταν ο εαυτος του τοτε.
Σύμφωνοι αλλά...αν ψάχνεις έναν τέτοιο χαρακτήρα, τον ψάχνεις εκεί που ξέρεις ότι θα τον βρεις στα σίγουρα και είσαι τουλάχιστον ψυχολογικά, προετοιμασμένος.
Αν δεν πας γυρεύοντας και σου τύχει, είναι πολύ μεγάλη συζήτηση το αν θέλεις και αν μπορείς, να συμπορευτείς. Ο δικός μου, είναι σχετικά τυχερός. Οπως και της medusas. Κάποιο άλλο, ίσως να κατέληγε πάλι αδέσποτο, ή στην καλύτερη, παρατημένο σε καμιά ταράτσα.

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Εγω που τον ηθελα μελαχρινο σκετο λετε να εχω θεμα;:D παντως ολα αυτα που λετε οταν βλεπει αλλο σκυλο οτι ψηλωνει σηκωνει ουρα κ την κουναει ενω δεν να τρεξει ή να τραβιξει το κανει κ εμενα.. κ αυτο γτ κ εμενα παει εντελως ατσουμπαλα στους αλλους σκυλους για παιχνιδι. Εμεις βεβαια τουλαχιστον μεχρι τωρα δεν εχουμε γρυλισμα ουτε καν γαβγισμα. Αυτο λοιπον που εκανα ηταν: οταν το σκυλι που ερχοταν το ηξερα (εβαζα επιτηδες δλδ φιλο-φιλη) το τσεκαριζε ο δικος μου εκανε ολα αυτα που σας λεω φταναμε καπως κοντα αλλα να ΜΗΝ τραβιξει.. ελεγα ξαφνικα "πηγαινε" τον αφηνα κ γινοταν της ποπης παιχνιδια χαμος.. παρατηρησα λοιπον σιγα σιγα οτι το ψηλοεμαθε οποτε οταν δεν ελεγα πηγαινε, δεν θα εκανε το αποτομο με το λουρι..(το οποιο εμενα μπορει να μ βγαλει χερι ετσι μολις πηγε 50 κιλα κ ειναι ακομα 15 μηνων) αντε δλδ καθως απομακρυνομασταν να γυρνουσε λιγο πισω και να ψευτοεκλαιγε κ τελος.... Δεν ξερω το λεω μπας κ βοηθησει κ αυτο..

Επισης!! Νομιζω πολυ σημαντικη η ερωτηση τ @Yorkaddict . Αν οντως εκεινη την στιγμη αφηνονταν ελευθερα.....τι θα γινοταν.... Εχετε δει το βιντεο που γαβγιζουν αγρια, σκυλια σε μια καγκελοπορτα η οποια σιγα σιγα ανοιγει κ μολις ανοιξει εντελως αυτα φευγουν;:ROFLMAO::ROFLMAO: το χω δει λαιβ αρκετες φορες κιολας!!

Θεωρεις οτι αν αφαιθουν απ την αρχη ελευθερα καπου ο δικος σ πχ κ αλλο ενα ατσουμπαλο:LOL:, θα κανουν αγριαδες;; Ή η ολη μαγκια γινεται μονο εκ του ασφαλους απ τ λουρι;

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Θεωρεις οτι αν αφαιθουν απ την αρχη ελευθερα καπου ο δικος σ πχ κ αλλο ενα ατσουμπαλο:LOL:, θα κανουν αγριαδες;; Ή η ολη μαγκια γινεται μονο εκ του ασφαλους απ τ λουρι;
εμενα τις αγριαδες, να φτασει σε αρπαγμα το εχει κανει και ελευθερος σε παρκο και σε λουρι. Οποτε μαλλον δεν τον απασχολει το λουρι.

Σχετικα με διαφορα (δε μπορω να κανω quote τα παντα) που γραφτηκαν παραπανω.

Γενικα το γκρεμλιν δε το βλεπω να εχει τασεις επιθετικοτητας ουτε τοσο κυριαρχικο ας το πουμε. Πολυ ξεροκεφαλο το βλεπω και μεσα στη κ@υλα της ηλικιας και πολυ μα πολυ ενεργητικο, το οποιο οντως με κουραζει ωρες ωρες αλλα εχω τη πολυτελεια χρονου να το αντιμετωπιζω.
Επισης ενταξει του εχω αδυναμια τρελη αλλα μπορω να πω οτι καθε του κροκετα την εχει δουλεψει απο τη μερα που μπηκε εδω μεσα.Δεν του εχει χαριστει τιποτα. Και ορια του τεθηκαν, τα ορια που εγω επιθυμω. Φυσικα μπορει να μην ειναι αρκετα.

Επιπελον δε περναει μερα που να μη δουλεψουμε μεσα στο σπιτι, καθε μερα εχει 5 το λιγοτερο εικοσαλεπτα παιχνιδι που ταυτοχρονα μαθαινουμε πραγματα . Και καθε εβδομαδα σχεδον εισαγουμε κατι νεο στο παιχνιδι, ειτε χαζοτρικ ειτε κατι πιο σημαντικο. Και στη βολτα ειμαστε κατα μεσο ορο 2.5 ωρες την ημερα και βολτα εντατικη οχι χαλαρο περπατηματακι και χαζεμα.

Επισης ακομα και σκατοπαιδο ετσι να μεινει, δε δημιουργει και κανα τρελο προβλημα να λεμε την αληθεια. Ε δε θα κανει παρεα με αγορακια, ετσι και αλλιως δε πολυψηνομουν και ποτε για αλανες και σκυλοπαιχνιδα. θα μεινει μαμακιας !

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
@Δημητρα_kme ευτυχώς...δεν μπορείς να καταλάβεις :)

Ο Μάρκος πχ μεγάλωσε σε απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον, λυτός ανάμεσα σε ποικίλες αγέλες καλότροπων σκύλων κάθε είδους, με πρωταρχικό μέλημα, να μην δαγκώσει και να μην δαγκωθεί. Παρόλα αυτά, από την πρώτη μέρα, είχε τα ίδια χάλια και όσο μεγάλωνε, γινόταν όλο και πιο ξεκάθαρο, ότι τα γονίδιά του υπερίσχυαν τελικά. Και μέχρι σήμερα δηλαδή! Ποτέ, ούτε για μια στιγμή, δεν ένοιωσα την σιγουριά να πω...άστα ρε παιδί μου λυτά και βλέπουμε τι θα γίνει!!! Ανατριχίλα και μόνο στην σκέψη. 2-3 φορές που πιέστηκα πάρα πολύ και τελικά ενέδωσα, το μετάνιωσα στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα :confused:

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Αααααα.. οκ ενταξει.. παω πασο ναι.. ενταξει εγω δεν μπορω να καταλαβω οντως και ηξερα οτι δεν θα μπορουσα.. θα αρρωσταιναμε δλσ κ το σκυλι κ εγω.. κ δεν θα λυπομουν εμενα. Γιαυτο και οι τυψεις του να εσωζα ενα αδεσποτο δεν μ εφυγαν ποτε κοιταζοντας τον ενζο.. και αν βρισκοταν στα χερια μ ενα σκυλι με τοση ενεργεια σιγουρα θα το παλευα.. την συγκεκριμενη στιγμη που ειπα οτι θελω κ μπορω να εχω σκυλο ειχα κ την επιλογη.. σωστο ή λαθος... Τεσπα το πηγα αλλου σορυ:D

• Like
Reactions: mareco

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
@Δημητρα_kme ευτυχώς...δεν μπορείς να καταλάβεις :)

Ο Μάρκος πχ μεγάλωσε σε απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον, λυτός ανάμεσα σε ποικίλες αγέλες καλότροπων σκύλων κάθε είδους, με πρωταρχικό μέλημα, να μην δαγκώσει και να μην δαγκωθεί. Παρόλα αυτά, από την πρώτη μέρα, είχε τα ίδια χάλια και όσο μεγάλωνε, γινόταν όλο και πιο ξεκάθαρο, ότι τα γονίδιά του υπερίσχυαν τελικά. Και μέχρι σήμερα δηλαδή! Ποτέ, ούτε για μια στιγμή, δεν ένοιωσα την σιγουριά να πω...άστα ρε παιδί μου λυτά και βλέπουμε τι θα γίνει!!! Ανατριχίλα και μόνο στην σκέψη. 2-3 φορές που πιέστηκα πάρα πολύ και τελικά ενέδωσα, το μετάνιωσα στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα :confused:
Αυτο ακουγεται οντως προβλημα, φανταζομαι εισαι στη τσιτα συνεχως . Πολυ δυσκολο παιδακι , σκεψου να πεφτε σε κανα νεουδι σα τη μουρη μου πως θα χε γινει... Τυχερος ηταν

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Τι ζουμπας ρε συ τον μαρκο δεν ειχα δει στην συρο; Εμενα μ ειχε φανει μεγαλο αλλο ηταν; Κ ποιον εμενα που πλεον τα γπ τα βλεπω μαλτεζακια:ROFLMAO:
@medusa agility αυτο εχω να πω εγω:LOL:

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
@medusa agility αυτο εχω να πω εγω:LOL:
Οφ τοπικ λιγακι
Μωρε ηθελα να το ξεκινησω το σκασμενο μπας και εστρωνε και λιγο αλλα το τσμεδε ειχε αλλη αποψη, μου τα φαγε ολα τα κομποδεματα. Μη βγαλω και το παιδι σε επαιτεια σε λιγο ετσι οπως μου τα περνει τα φραγκα :eek: ,για πιο λογο νομιζετε οτι μαθαινει τρικ :D

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Αν οντως εκεινη την στιγμη αφηνονταν ελευθερα.....τι θα γινοταν.... Εχετε δει το βιντεο που γαβγιζουν αγρια, σκυλια σε μια καγκελοπορτα η οποια σιγα σιγα ανοιγει κ μολις ανοιξει εντελως αυτα φευγουν;:ROFLMAO::ROFLMAO:το χω δει λαιβ αρκετες φορες κιολας!!
Πρεπει να τα αφησεις για να μαθεις τι θα γινοταν...Στους 11 μηνες ο σκυλος "δοκιμαζει" , ΘΑ τσακωθει ακομα κι αν τις φαει..Τα σκυλια που ειδες στα βιντεο τι φυλες ηταν; Ratdogs ,Γουρουνοσκυλα εχουν στο αιμα τους το "γαυγισμα-τσαμπουκας και μετα υποχωρηση" ειναι τακτικη..Αν εχει μεσα του pit μην περιμενεις να κανει πισω.

• Like
Reactions: Δημητρα_kme

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
Άσε Δήμητρα, είναι να μην σου τύχει.
Πόσο μάλλον σε σκύλο που θες για εκθέσεις.
Να πω και γω τον πόνο μου. :censored:

Μπορεί να φαίνεται τρομερά εντυπωσιακός στους έξω, να στήνεται να δείχνεται και να πηγαίνει με αυτόματο πιλότο μόνος του, αλλά είναι τρομερά δύσκολος στην διαχείρισή του σε όλες τις υπόλοιπες στιγμές.

Εγώ ακόμα και σήμερα ψάχνω να βρω αν έγινε κάτι που το πυροδότησε όταν ήταν πιτσιρικάς, ή γεννήθηκε τραμπουκος με τον κάλο στον εγκέφαλο.
Ίσως για αυτό να τον έδωσε η εκτροφέας του. Παρολες τις αρετές του, να μην τον άντεχε και λέει "στειλτον να ησυχάσει το κεφάλι μου".
Και ευτυχώς ο άλλος που έχω είναι ένα υπέροχο πλάσμα και ξέρει να τον χειρίζεται. Αλλιώς θα είχα θέμα στο σπίτι.

Παραδόξως όταν βρεθεί με πολλά σκυλιά (σε έκθεση) ίσως επειδή δεν ξέρει σε ποιον να τα πρωτοχωσει, είναι καλύτερος - πιο διαχειρισιμος τουλάχιστον.
Βέβαια κατά καιρούς τα βάζει με διάφορες και στην πλειοψηφία μεγαλοσωμες φυλές. :confused::oops:
Σε μια έκθεση θυμάμαι στον κεντρικό στίβο για τα τελικά, του εκατσε το ακιτα της ομάδας 5. Ευτυχώς εκείνο ήταν καλόβολο σκυλάκι και δεν ανταπέδωσε.
Το dachshund της 4 από πίσω μας ήταν σαν να μην υπήρχε. Σημασία δεν του έδωσε...
Την επόμενη μέρα του εκατσε στραβά το Bull Mastiff της ομάδας 2. Ούτε εκεί έγινε κάτι. Και φυσικά είχαμε ζήσει στιγμές απειρου κάλλους στην ομάδα, που τα είχε χώσει στην Μισιρλου του Μιχάλη (scotch terrier).
Terrier temperament είπε η κριτής και έκανε thumbs up....

Παρόλα αυτά τον λατρεύω τον κερατά για αυτό που είναι  :love:

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Μιχαλη δεν ξερω το γιορκι που ειχα ηταν ετσι.. στα μεγαλα ο κακος χαμος.. αλλα βρεθηκε 5 χρονων στα χερια μ οποτε δεν εχω ιδεα αν ηταν ετσι απ τα γεννοφασκια του ή παιχτηκε κατι.. απλα οταν πλησιαζε μεγαλο που δεν ειχα δει εγω εγκαιρως τον σηκωνα απ τ σαμαρι σαν ασανσερ:LOL: εγω βλεπω τεραστια διαφορα στα μικρα σκυλακια που εχουν μεγαλωσει μαζι με μεγαλα! Οσα εχουν πλησιασει τον ενζο νορμαλ κ εχω μεινει παγωτο εγω, 2 στις 3 φορες θα μ πουν εχουμε κ μεγαλο.. δεν ξερω αν εχει να κανει.. παρε βρε κ ενα νας γης να το κανουμε πειραμα:X3:
Hammer αυτα π εχω δει εγω ηταν ημιαιμα αλλα παιζει να ειχαν μεσα αυτα που λες. Αν ξαναπετυχω κ το βιντεο θα σας το δειξω!

• Like
Reactions: Yorkaddict

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Λοιπον παρατηρησα πολυ προσεκτικα το γκρεμλιν τις τελευταιες 2 μερες. Τα γραφω παρακατω ολα απλοικα ως πρωτη φορα μανα εφηβου.
(Το προηγουμενο αγορακι μου δε μετραει, ειχε νευρολογικο θεμα, δε του εκανε καν κουκου, βασικα τη περασε αναπηρο και με ορους την εφηβεια του, το καημενουλι )

Γενικα παρατηρησα οτι το γκρεμλιν ειναι ισως λιγο τσιταρισμενο στη βολτα γενικοτερα. Μολις σταματησουμε για λιγο ειναι σε φαση αλερτ μονιμως, κοιταει γυρω εντονα, τεντωμενος, ειδικα αν κινειται κατι θα του τραβηξει τη προσοχη. Βρηκα και φωτο ομως απο μωρο ισως να ηταν μονιμως ετσι νομιζω. Επισης τα σκυλια τα μυριζεται απο πολυ μακρια και εκει περνει αλλους 5 ποντους εξτρα κορδωμα σε σχεση με τις φωτο οποτε ξερω πλεον οτι απο καπου θα εμφανιστουν.

Και στο σπιτι αμα ακουσει κατι π.χ σκυλι ή ακουμπησει κανεις τη πορτα παντα γαυγιζε αλλα ειναι πιο τσιτωμενος τελευταια. Χτες δε γαυγισε απλα, ανεβηκε στη πορτα πρωτη φορα και προσπαθουσε να ανοιξει το πομολο. Ημουν μονη εκεινη την ωρα και ειμαι πολυ κοτα για να βγω να δω.

Ειναι και πολυ μωρο επισης, ασχετο ομως!

γκρεμλιν.jpg

Οσον αφορα τα σκυλια τελικα νομιζω το γκρεμλιν ξεκιναει παντα να παει διευρευνητικα προς χαρουμενα απλα φταιει το attitude που εχει. Παει καμαρωτα, ουρα πανω , με αυτοπεποιθηση και ατσουμπαλα ντουγρου στα ισια και κοιταζει και εντονα.
Οπως ειναι λογικο καποια κρυβονται πισω απο τα αφεντικα τους και αλλαζουν δρομο, καποια ειναι αδιαφορα, καποια κουνανε ουρες χαρουμενα και καποια το βλεπουν να ερχεται κουναμενο καμαρωτο και γρυλιζουν, αγριευουν.

Πως το χειριζομαι και τωρα και παλιοτερα, γιατι καπου την μ@λακια την εχω κανει. Ειναι το μονο βεβαιο.:unsure:

Στα φοβισμενα θελει να παει (αυτο ειναι δεδομενο παντα) αλλα δε το αφηνα ποτε να πλησιασει, περναγαμε παντα απο αποσταση αδιαφορα. Ουτε αλλαζαμε διευθυνση ουτε σημασια. Δεν ηθελα να παθει ψυχολογικο το αλλο σκυλακι με τον τραμπουκο.

Στα φιλικα,αδιαφορα ειτε ειναι θηλυκά ειτε ειναι χαζοχαρούμενα αρσενικα πιο παλια μειωνα απόσταση με προσοχή και πλησιαζαμε αργα γιατι ειναι τοσο ατσαλος που πιθανα να γρυλιζαν τα αλλα και να εκδηλωναν δυσαρεσκεια. Ατσαλος πολυ βασικα θεωρω, αν τον αφηνα χαλαρο πηδαγε στη μουρη τους, ανεβαζε ποδια πανω τους, μουσουδες πανω στο σβερκο τους, τα κυνηγαγε, γαυγιζε μεσα στα αυτια τους. Αυτη τη συμπεριφορα ειχε απο μωρο , νομιζω εχει στρωσει λιγακι. Ειχε αυτη τη συμπεριφορα λοιπον και ακομα και αν του γρυλιζαν η διορθωναν συνεχιζε να χοροπηδαει πανω τους και να μαλακιζεται. Οποτε απο καποιο σημειο και μετα, ειχαμε βρει αρκετα σκυλακια που τα πηγαινουν καλα στη βολτα και τον αφηνα μονο με αυτα παραπανω απο 3 δευτερα για να μη φαει κανα δαγκωμα. Με αλλα αγνωστα μυρισμα καμια φορα και αναλογα.
Πλεον και με τα φαινομενικα χαρουμενα δε πλησιαζουμε αν δε τα ξερουμε ουτε για μυρισμα γιατι αν ακουστει ενα γρ απο το αλλο θα σηκωθει ορθιο το γκρεμλιν να αρπαχτει σε χρονο ντε τε.
Στη τριτη περιπτωση με τα πιο αγριεμενα εχει μπει σε φρενιτιδα απο μετρα μακρια και παει σηκωτος το τετραγωνο. Η τριτη περιπτωση δεν υπηρχε ως τωρα γιατι υποπθετω απλα τον εβλεπαν σαν μωρο ως πριν λιγο καιρο και δεν εδιναν βαση τα αλλα να κανουν αγριαδες απο αποσταση.

Σημερα περασαμε στο ενα μετρο απο αρσενικο ντογκο ξαπλωμενο σε καφετερια, με ενα αστο αδιαφορησε, παιζει και να μη το ειδε γαιτι πηγαινα πολυ γρηγορα . Ειδαμε χαζοχαρουμενο αρσενικο μεγαλης ηλικαις και μικρομεσαιου μεγεθους που το εχουμε ξαναδει παλια, χοροπηδαγε και επαιξαν μια χαρα. Ειδαμε χαζοζαρουμενο λαμπραντορ με ιδια συμπεριφορα γκρεμλινστικη, ενω κουναγαν ουρες ολο χαρα το απεφυγα, μυριστηκα βεβαιο καυγα.
Ειπαμε να κανουμε και πειραμα με το σκυλακι του κολλητου μου που παιζαν μαζι απο μικρά και ειχαν να ειδωθουν 2-3 εβδομαδες. Περπατησα το γκρεμλιν 2 χιλιομετρακια να μην ειναι τσιτα,τα συναντησαμε με προσοχη γιατι ο αλλος βγαζει δοντια και γρυλιζει σε ολα τα αρσενικα εδω και ενα 5μηνο, στο γκρεμλιν ως τωρα οχι. Το γκρεμλιν κουναγε την ουρα να παιξει πολυ χαρουμενα, ο αλλος ηρθε κοντα και γρυλισε, το γκρεμλιν αγριεψε, ειπαν αντιο.
Σημαδεψε ομως το γκρεμλιν το καναπε του σπιτιου του φιλου μου. Το ηξερα οτι το κανουν τα σκασμενα αλλα παντα νομιζεις το δικο σου οχι. Ρεζιλικια.

Το καλυτερο απο ολα ειναι οτι εβαλα το εξτρα κοματακι με τον κρικο μπροστα στο στερνο στο Julius , το βγαζω με το λουρι δηλαδη με τα 2 αγκιστρα, ενα στερνο, ενα πλατη. Πλεον στη φρενιτιδα το κοβω κατι στροφες θεικες το γκρεμλιν, δε μπορει να παει πουθενα. :ROFLMAO:

• Like
Reactions: Yorkaddict

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Αν αυτό το άγχος που βγάζεις στον γραπτό λόγο εδώ το έχεις και στην βόλτα, λογικά μου ακούγονται αυτά που κάνει. Χαλάρωσε. Σκυλί είναι. Θα γρυλισει, θα γαυγιζει, θα αρπαχτει, θα παίξει και τις ψιλες του σαν αγοράκι στην εφηβεία. Αν όμως είσαι εσύ στην τσιτα, θα τσιτωνει και εκείνο ακόμα περισσότερο.

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Αν αυτό το άγχος που βγάζεις στον γραπτό λόγο εδώ το έχεις και στην βόλτα, λογικά μου ακούγονται αυτά που κάνει. Χαλάρωσε. Σκυλί είναι. Θα γρυλισει, θα γαυγιζει, θα αρπαχτει, θα παίξει και τις ψιλες του σαν αγοράκι στην εφηβεία. Αν όμως είσαι εσύ στην τσιτα, θα τσιτωνει και εκείνο ακόμα περισσότερο.
Μωρε ας κανει οτι θελει, αλλα αναρωτιεμαι πως θα γινει πιο αθορυβα :mad: Θα εχω λιγοτερο αγχος οταν δεν κατεβαζει ρολα , κινδυνευπουμε λιγοτερο να σκοτωθουμε και δε ξεσηκωνει τη γειτονια ειτε απο χαρα ειτε απο νευρα. :D

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Απευαισθητοποιηση στο ερέθισμα. Θέλει αρκετή δουλειά αλλά έχει αποτελέσματα. Εγώ αυτήν την στιγμή παλεύω με το σκάλωμα σε γαύγισμα άλλων σκύλων. Όταν κολλάει και πριν κολλήσει για την ακρίβεια και βλέπω ότι θα το κάνει, μεζεδάκια και προσπαθώ να επικεντρώνεται σε εμένα και όχι το ερέθισμα. Από το 100% κλειδωμα, σε 10 μέρες έχουμε φτάσει να αγνοεί το 30% και να προσπερνάει άλλο ένα 40% με παρότρυνση στυλ "παμε, δεν είναι τίποτα, πάμε πάμε!"
Θέλει συνεχόμενη και επαναλαμβανόμενη δουλειά
Έχεις πείσμα θα τα καταφέρεις!