Kαι πάνω από χρόνο, μη σου πω.......................
θεωρω ομως οτι ένας μέσος άνθρωπος που δεν ασχολείται με τα κυνολογικά δρώμενα εντατικά τουλάχιστον ένα χρόνο, μονο απο καθαρή τύχη μπορεί να βρει σωστό εκτροφεα.
Έλα μου ντε! Τώρα το θυμηθηκαν ότι είναι κλειστό προφίλ? Κι αφού το θυμηθηκαν τώρα, μπορούσε να λυθεί είτε σε άλλη δημοσίευση, είτε μέσω chatΣόρρυ που θα το πω αυτό γιατί ίσως θιχτούν μερικοί χρήστες του φόρουμ (δεν το λέω κακοπροαίρετα πάντως), αλλά απο ένα σημείο και μετά το μόνο που έβλεπα ήταν ένα light ξεκατίνιασμα, σχετικά με το ποιός και τί είναι ο κύριος Μπολάκης.
Όταν, δε, τελείωσα την ανάγνωση όλων των ποστ, ξέχασα τί είχα διαβάσει, αναρωτιόμουν τί εστί Μπολάκης τελικά.
κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος τελικά
κι αρκεί τα ξερά να μην ξέρουν να μοιάζουν με ποτισμένα καλύτερα απ'ότι ξεχωρίζεις εσύ τα χλωρά από τα ξεραμένα και ξαναποτισμέναΕεε δεν είναι και έτσι..
Όπως είπες πολύ σωστά..αν το θες πραγματικά μαθαίνεις να ξεχωρίζεις τα χλωρά από τα ξερά..αρκεί να μην βιάζεσαι..
Άμα γειά σου! Αν δεν την πατήσεις και τη δεύτερη φορά, that is...Βιαστείς δεν βιαστείς, την πρώτη φορά κατά πάσα πιθανότητα θα την πατήσεις... οπότε μετά έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου για να καταλάβεις τι γίνεται και να επιλέξεις τον δεύτερο σκύλο σου...
Και οι μη βιαστικοί την πατάνε... Ακόμα κι εκτροφείς που ψάχνουν να ανανεώσουν τα αίματά τους μπορούν να την πατήσουν... Τελικά αν δεν έχεις (και σε αυτόν τον τομέα) βύσμα...Δεν νομίζω να είπα κατι διαφορετικό. 9,5 στους 10 ομως, όχι απλά βιάζονται, θελουν τον σκύλο των ονείρων τους ΧΤΕΣ. Και ναααααα τα κουτάβια να γεννοβολιουνται αβέρτα για να καλύψουν τη ζήτηση....
+1.εγω καθομαι κι αναρωτιεμαι...
γιατι ο νεος νομος δινει το δικαιωμα και την νομιμοτητα στο εν λογω ζευγαρωμα και μου απαγορευει εμενα να ζευγαρωσω ενα εξαιρετο σκυλο.. εγγονο παγκοσμιου πρωταθλητη στη φυλη του επι 3 συνεχομενες χρονιες, κι οχι μονο...
πως θα παει μπροστα η εκτροφη μετα... και για ποιους εντιμους εκτροφεις μιλαμε..
το θέμα ειναι τα πρόστιμα ή η λογική μαστιγώματος της ελληνικής εκτροφικής κοινότητας?@ GRDANE
Προχθές συνάντησα ένα Μ.Δανό, αρλεκίνο με φρεσκοκομμένα αυτιά. Να ρωτήσω αν έχει κρατήσει τα υπόλοιπα να τα περάσουμε ένα γαζί;
Μην ψάχνεις να βρεις λογική στον νόμο. Αν δεν έχεις δημιουργήσει "εχθρούς" στο χώρο, προχώρα στο ζευγάρωμα. Επίσης, προχώρα αν έχεις λεφτά για το πρόστιμο (αυτό κι αν είναι αστείο). Διαφορετικά, κουράγιο...
@ ptf
Περίεργο τρένο φαίνεται και αυτός...
Μα είσαι ελέφαντας (παράνομος δηλαδή) σύμφωνα με τον νόμο ως έχει. Σε έκαναν ελέφαντα. Όπως είσαι ελέφαντας που έκοψες τα αυτιά του Μ.Δανού, που έχεις πέργκολα, που καπνίζεις στην ταβέρνα, που γκαζώνεις στο πορτοκαλί, που δίνεις και παίρνεις "φακελάκι", που βάφεις το σπίτι σου και δεν σε δηλώνεις στο ΙΚΑ και πολλά άλλα. Το θέμα είναι υπάρχει συμφέρον σε κάποιον να σε "δώσει"; Ε, την πάτησες!
Τα έχεις καλά με όλους και είσαι "διπλωμάτης" και "δικός μας"; Προχώρα και με φόνο (που λέει ο λόγος...ή όχι)!
Θα μου πεις "προτείνεις να παρανομήσει κάποιος;" και θα σου πω να κάνει όπως νομίζω και να είναι έτοιμος για το χειρότερο (βλ. υπογραφή μου).
Για να πούμε και κάτι για το θέμα...Λάθη συμβαίνουν μα σημασία έχει το πως τα διαχειρίζεσαι και εδώ έχουμε λανθασμένο χειρισμό (αν είναι και λάθος βέβαια). Δεν νομίζω όμως πως ο περισσότερος κόσμος, ο "πολύς" κόσμος το αντιμετωπίζει και το αξιολογεί ως κάτι σημαντικό. Αν ήταν έτσι δε θα ήταν 1η πηγή απόκτησης καθαρόαιμου (όσο) σκύλου το pet shop. Μη τρελαινόμαστε...
* να κάνει όπως νομίζει και όχι όπως νομίζω, που έγραψα από λάθος.
Για τον ίδιο λόγο που ο νέος νόμος (και όχι μόνο) δίνει το δικαίωμα να ζευγαρώσουν (χα, σαρκαστικό) σκυλιά που δεν..., χμ το πολυκαταφέρνουν χωρίς υποβοήθηση να πω, που δεν γεννούν φυσιολογικά, κλπ,κλπ. Κι όμως οι εκτροφείς τους μια χαρά έντιμοι και συμπαθείς άνθρωποι είναι.εγω καθομαι κι αναρωτιεμαι...
γιατι ο νεος νομος δινει το δικαιωμα και την νομιμοτητα στο εν λογω ζευγαρωμα και μου απαγορευει εμενα να ζευγαρωσω ενα εξαιρετο σκυλο.. εγγονο παγκοσμιου πρωταθλητη στη φυλη του επι 3 συνεχομενες χρονιες, κι οχι μονο...
πως θα παει μπροστα η εκτροφη μετα... και για ποιους εντιμους εκτροφεις μιλαμε..