Βρε αφηστε τα σορρυ και δωστε υλικο στον λαο!!!!!Sorry then matilda!
Βρε αφηστε τα σορρυ και δωστε υλικο στον λαο!!!!!Sorry then matilda!
Kαλέ έχει γραφτεί το συμπούρμπουλο που λέει και η ghost girl απ'τα ψες, που να στα κοπιάρουμε. Μισή ώρα διάβαζω και τώρα το αποτέλειωσα.Βρε αφηστε τα σορρυ και δωστε υλικο στον λαο!!!!!
Αστα κοπελια....και εγω που μονο για ενα μ@μημενο (παρδον για τα γαλλικα) νιουφι θα εκανα την εξαιρεση...πεφτω στο καταλληλο θεμα. Ετσι για να μου ανεβαινει η πιεση 400!ιπιπιπιπι... το συμπουρμπουλο!
οι αναρτησεις που εχω διαβασει αυτες τις μερες εδω και εκει, τελικα με οδηγουν να απαντω σε αυτους που θελουν να αποκτησουν σκυλο... ο σωστος τροπος αποκτησης σκυλου ειναι ο δρομος. Τελεία. οχι οτι δεν το ηξερα κατα βαθος, αλλα δεν ελεγα να κατεβω απο το γνωστο συννεφακι...
χαχα! εγω προλαβα και πραγματοποιησα τις βασικες εγωιστικες μου αναγκες στο θεμα σκυλος οσο ημουν απειρη και αμαθη... οποτε τωρα μπορω να γελαω με ολα αυτα!!!Αστα κοπελια....και εγω που μονο για ενα μ@μημενο (παρδον για τα γαλλικα) νιουφι θα εκανα την εξαιρεση...πεφτω στο καταλληλο θεμα. Ετσι για να μου ανεβαινει η πιεση 400!
Αν δεν θες καθαρόαιμο..ναι.., αν θες όμως..μην κάψουμε με τα ξερά και τα χλωρά..ιπιπιπιπι... το συμπουρμπουλο!
οι αναρτησεις που εχω διαβασει αυτες τις μερες εδω και εκει, τελικα με οδηγουν να απαντω σε αυτους που θελουν να αποκτησουν σκυλο... ο σωστος τροπος αποκτησης σκυλου ειναι ο δρομος. Τελεία. οχι οτι δεν το ηξερα κατα βαθος, αλλα δεν ελεγα να κατεβω απο το γνωστο συννεφακι...
Γιατί;Το forum δεν είναι ούτε παράθεση συνομιλιών από πιθανές άλλες ομάδες ή forum!