Mucca-American Staffordshire Terrier

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.685
4.322
43
www.proudtobegreek.eu
Σήμερα γινόμαστε 6 μηνών!Η ζωή με τη Mucca είναι σίγουρα γεμάτη!Πλέον με τη μπαρφ τρώμε κανονικα,το τριχωμα μας έφτιαξε πολυ(όταν ήταν πιο μικρη ήταν άγριο),τα προβλήματα με τις διαρροιες σταματησαν(εκτός και αν φάει κανένα κρεβάτι της ή κανένα παιχνίδι της!)Τα σαγονια της είναι παρα πολυ δυνατά γι'αυτο δεν κρατάει κανένα παιχνίδι πάνω απο μισή μέρα,μετα το μαζεύουμε σε κομματάκια :( Τα κιλα της είναι πλέον φυσιολογικά δλδ 15κιλα και το ύψος της είναι 44 εκατοστά(πλέον πέρασε και την μεγαλοσωμη αδερφή της στο ύψος,εκείνη είναι 39 εκατοστά)Ειναι επιμονη γι'αυτο και η εκπαίδευση της θέλει αρκετή δουλεια!Με τους ανθρώπους είναι πολυ φιλική αλλα όχι τόσο με μικρότερα σκυλια ή κουτάβια!Αυτα τα λίγα για το κορίτσι μου!:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Τα κιλα της είναι πλέον φυσιολογικά δλδ 15κιλα και το ύψος της είναι 44 εκατοστά(πλέον πέρασε και την μεγαλοσωμη αδερφή της στο ύψος,εκείνη είναι 39 εκατοστά)
Μισου ετους λοιπον η Μουκα. Λυθηκε και το θεμα της διατροφης και σιγα σιγα θα μπει μια σειρα και στα υπολοιπα.

Αυτο που πρεπει να προσεξουν ολοι ειναι το παραπανω, που σημαινει οτι μερικες φορες τα κουταβια εξελισσονται πολυ διαφορετικα σε σχεση με την αρχικη εικονα στην τοκετοομαδα. Το ιδιο ισχυει και για το κατα ποσο θα μοιαζουν με τους γονεις, κλπ...

Καλη συνεχεια Αργυρω.

Sent from my Galaxy S II using Tapatalk

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.685
4.322
43
www.proudtobegreek.eu
Ευχαριστω Γιάννη!Να συμπληρώσω ότι τέτοια προκατάληψη δεν έχω ξαναζήσει με το ημιαιμο που είχα,η Μουκα γίνεται αντιπαθης και τη φοβούνται απλα και μόνο επειδη είναι "πιτ με χαρτιά"... :(

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Φαντασου να ηταν πιτ χωρις χαρτια....:cool: :confused:
Να ειναι παντα γερη και δυνατη Αργυρω.

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.685
4.322
43
www.proudtobegreek.eu
Αμαλια μου σε ευχαριστω..θέλω να πω πως επειδη είναι αμσταφ μου το λένε κοροιδευτικα πιτ με χαρτιά κλπ :p Πραγματικα με τους ανθρώπους είναι αξιολατρευτη φυλη και με μεγαλύτερους σκύλους επίσης!Κριμα που είναι τόσο παρεξηγημενα,δε το περίμενα...ακόμα και ο πατέρας μου που την αγαπάει τη φωνάζει πιραγχας και ότι αν κλειδωσουν τα σαγονια δεν ανοίγουν...όσο και αν εξηγώ τα μυαλά είναι κολλημενα!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Πανέμορφη !!
Απο τα αγαπημένα σκυλάκια του φόρουμ :)
Στη κοπή της πίτας πάντως δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με τ Λούνα .
Μπορεί να ήταν πολλά τα σκυλάκια και να αποσυντονίστηκε :p

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.685
4.322
43
www.proudtobegreek.eu
Ευχαριστω τους λίγους και καλούς που ευχήθηκαν στη μικρη μου!Να είστε καλα και να χαίρεστε και εσείς τα κουκλακια σας!:)

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
6 μηνών το μοσχαράκι?
Να είναι πάντα καλά κ αυτή κ οι τόοοσο καλοί γονείς της!

Φιλιά!

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Να χαιρεσαι την μουκα σου Αργυρω και μη μασας..Πιστευω για τον πρωτο χρονο να κανεις τρελο παρτυ..Παντως και ενα κρεβατι να φαει,εμεις θα την αγαπαμε..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Αργυρούλα να είναι πάντα γερή και καλότυχη η αγελαδίτσα σου όσο είναι και όμορφη!
Άσε τον κόσμο να λεει εσύ την επέλεξες και την αγαπάς για αυτό που είναι! ;)