Mix rottie-gsd!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Roulaan

Active Member
15 Σεπτεμβρίου 2011
28
0
Καλημερα.Ας με συγχωρεσουν καποιοι που τολμω να μιλησω, μην εχοντας εξιδικευμενες γνωσεις και οντας ιδιοκτητρια ενος ημιαιμου, μολις 3 μηνων για πρωτη φορα στη ζωη μου.
Να πω λοιπον πως ολα αυτα εγω δεν τα καταλαβαινω.Τι σουπα, μουπα και γνησια και μη γνησια μαι περιεργες μιξεις.Σεβομαι τους ανθρωπους που εχουν μια συγκεκριμενη τρελλα με καποια ραστα, εχουν αναλωθει να διαβαζουν και να ασχολουνται και αφιερωνουν τη ζωη τους σε συγκκριμενα σκυλια. Οι υπολοιποι θα επρεπε κατα τη γνωμη μου να σωπαινουμε.....να κινουμαστε απο αγαπη για οοοοοοοοοολααααααααα τα ζωα, ανεξαρτητως ρατσας και δυνατοτητων.Τα σκυλια δεν τα παιρνουμε για να κοκορευτουμε, ουτε για να μας καλυψουν συνειδητα τα κενα μας (αλλο αν αυτο τελικα γινεται), ουτε για να το παιζουμε καποιοι μεταξυ γνωστων για την ρατσα τους, ουτε για να βγαλουμε τα κομπλεξικα μας βιτσια περι αρχηγιας και εξουσιας κλπ, κλπ....Αν αυτο το εχουμε στο μυαλο μας και κινουμαστε απο αγαπη τοτε ολα εχουν ληξει.Εγω προσωπικα δεν ειχα διανοηθει τη ζωη μου με σκυλο.Νομιζω ουτε αυτος με μενα...Κι ομως.Προχωραμε μαζι, εγω με διαβασμα και ενασχοληση, αυτος με την υπομονη του και τα αδολα αισθηματα του και νομιζω πως την βρισκουμε την ακρη.
Κι ολα τα αλλα εγω τα ακουω βερεσε προσωπικα.Αν καποιος θελει να κανει πειραματα για να βγαλει την τελεια ρατσα οκ.......μην αγχωνεστε, αυτος θα την παθει απο μονος του

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Kοίτα δεν ξερω τι σκυλί έχεις, αν και είναι πολύ μικρό ακόμα, αλλά εγώ «βγάζω τα κομπλεξικά μου βίτσια περί αρχηγίας και εξουσίας κλπ, κλπ».
Και ας πούμε ότι δεν δέχεσαι ότι έτσι το σκυλί μου αλλα και εγώ θα περάσουμε καλύτερα κατα την διάρκεια της συμβίωσής μας, με την δική σου άποψη όμως, βλάπτονται τρίτοι (άνθρωποι και ζώα), ειδικά εάν το σκυλί είναι κυριαρχικό, και αυτό με αφορά άμεσα!
Διότι θέλω να κυκλοφορώ εγώ και η οικογενειά μου (συμπεριλαμβανομένου και του σκύλου μου) και να μην αντιμετωπίζω σκυλια που κανουν ότι τους κατεβει στο κεφάλι, είτε είναι δεσποζόμενα, είτε αδέσποτα επειδή κάποιος με τέτοιου είδους απόψεις δεν άντεξε την προβληματική συμβίωση και τα παράτησε στον δρόμο.
Ούτε επειδή κάποιος ζευγάρωσε δυό σκυλιά αλλά αντι να παρει μείξη των θετικών τους όπως προσδοκούσε, πηρε μείξη των αρνητικών τους και δεν μπόρεσε να τα διαχειριστεί.

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Επειδή ένα forum πρέπει να έχει πρωτίστως ενημερωτικό και επιμορφωτικό χαρακτήρα θέτω την προσοχή σας στο γεγονός πως δεν είναι άσχετο το ζευγάρωμα διότι:
1. Είναι και τα δύο εργασιακές φυλές.
2. Είναι και τα δύο γερμανικές φυλές και ως εκ τούτου δεν έχουμε αλλοίωση της ιθαγένειας, αλλά ούτε της δυνατότητας να υπακούουν με συνέπεια στο "sitz", "platz", "fuss" κλπ.
3. Είναι και τα δύο κατά βάση μαύρα - πύρινα (με το λευκό να εμφανίζεται και στα δύο - άλλωτε ενεπιθύμητα).
4. Και τα δύο "δαγκάνε"!
5. Και τα δύο έχουν άκοπα αυτιά και (πλέον) άκοπη ουρά (αυτό για τους φανατικούς).
6. Και τα δύο έχουν 42 δόντια ενώ και στα δύο απαγορεύεται ο προγναθισμός.
7. Ο συνδυασμός δύο πολυχρηστικών σκύλων παράγει ένα πιο πολυχρηστικό αποτέλεσμα.
8. Ο συνδυασμός δύο σκύλων που βρίσκονται στο Top10 μπορεί να έχει σαν στόχο μόνο την κορυφή.
9. O φαινότυπος έχει χρόνο να σταθεροποιηθεί μέ ένα προσεκτικό πρόγραμμα εκτροφής (ακολουθούν με φωτογραφικό παράδειγμα τα στάδια που μπορούν να επιτευχθούν μέσα από αυτό με στόχο το τελευταίο).

Η επίτευξη ύπαρξης "πέμπτου δακτύλου" πίσω κρίνεται απαραίτητη!

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
δηλαδη θες να πεις οτι γινεται εξ επιτουτου? Γιατι εαν ναι αυτο το κανει ακομα πιο απεχθες αν και το ειχα
υποψαστει απλα δεν ειμαι σιγουρη
Θα ηθελα να μαθω εαν γινεται και στο εξωτερικο προσπαθειες τετοιας προσμηξης
η αν ειναι [σπουδαιο δικο μας κατορθωμα] μηπως μπορω να εχω απαντηση γνωριζει κανεις?
Και γιατι τοση ωρα δεν αναφερω καποιο περιστατικο με ενα τετοιο σκυλο
Εαν μου επιτραπει μπορω να το αναφερω

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
@wolfand Ρίξε λίγο τους τόνους! Δεν νομίζω να σε πρόσβαλλε κανένας!
Το ότι κάποιοι διαφωνούν δεν σημαίνει πως πρέπει να βρίζουμε κιόλας!

Φιλικά!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ενα απο τα λαθη που κανουμε πολλοι ειναι να γραφουμε σε καποιο θρεντ χωρις να το εχουμε διαβασει απο την αρχη. Αν αυτο το κανουν ολοι φτανουμε στο τελευταιο ποστ και εχουμε το φαινομενο του χαλασμενου τηλεφωνου. Το ζευγαρωμα οπως αναφερεται στην αρχη ηταν τυχαιο και δεν εγινε σκοπιμα. Απο κει και περα γιατι να μην ειναι καποιος περιφανος για το σκυλι του, υπαρχει καποιος γραπτος η αγραφος κανονας που να λεει οτι αν καποιος εχει ενα ημιαιμο δεν θα πρεπει να ειναι περιφανος για το σκυλο του και να θεωρει οτι ειναι το καλυτερο; Δεν καταλαβαινω αυτη την επιθεση. Ο wolfant μπορει να μην ειναι ο πλεον ενημερωμενος στο τι ειναι κυνολογικα ηθικο η οχι αλλα για μενα αυτο που εχει σημασια ειναι οτι πηρε ενα κουταβι το οποιο θα μπορουσε να εχει μια πολυ ασχημη καταληξη. Ειδικα εκει που ειναι.

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
Επειδη εγω δεν ειμαι κοριτσακι χιχιχι και επειδη εδω επεσες εξω εχω μαθει απο την πειρα μου λογο ηλικιας να συγκρατουμε πραγαμα που δεν
μπορεις να κανεις εσυ Καταρχην δεν θυμαμαι να ανεφερα πουθενα για τον προσωπικο σου ανδρισμο γιατι πιστεψε με μου ειναι παντελος αδιαφορος απλως εγω και οι αναγνωστες του foroum φανταζομαι καταλαβαν πολλα και αυτος ηταν και ο σκοπος που εγραψα οτι εγραψα
για να προσεχουμε τι λεμε και τι κανουμε Το να το παιζεις μαγκας εσυ εκτιθεσε οχι εγω προσωπικα εγω σε εχω γραμμενο γιατι εισαι θα το ξαναπω ασχετος και για αυτο εγω δεν προκειτε να ξαναασχολειθω μαζι σου και ελπιζω και κανενας αλλος .Και κατι αλλο μαλλον εμεις εχουμε κανει υπομονη μαζι σου και οχι εσυ μαζι μας

Last edited by a moderator:

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
καταρχην να πεσουν οι τονοι.κατα δευτερων,roulaan διαβασε ολο το θεμα κ βρες μου σε ποια σημεια γινονται αυτα που λες.

vasgial,ολοι πρεπει να ειμαστε περιφανοι για τα σκυλια μας.κανεις δεν το απαγορευεσε αυτο απο κανεναν.

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
@wolfand Ρίξε λίγο τους τόνους! Δεν νομίζω να σε πρόσβαλλε κανένας!
Το ότι κάποιοι διαφωνούν δεν σημαίνει πως πρέπει να βρίζουμε κιόλας!

Φιλικά!
γεια σου elli σε ευχαριστω και μην ασχολεισαι εχω και την ηλικια και την γνωση να αντιμετωπειζω
τετοιες καταστασεις ελπιζω να εισαι καλα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
@Promitheas

Διαβάζοντας το ποστ σου, μου έρχεται αβίαστα χαμόγελο. Το βρίσκω πολύ έξυπνο και χιουμοριστικό.
Κινείται όμως σε τόσο λεπτή γραμμή έκφρασης, που δεν νομίζω ότι και οι 10 που θα το διαβάσουν, θα βγάλουν το ίδιο συμπέρασμα...
Ειδικά, όσοι δεν σε ξέρουν.

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
@Promitheas

Διαβάζοντας το ποστ σου, μου έρχεται αβίαστα χαμόγελο. Το βρίσκω πολύ έξυπνο και χιουμοριστικό.
Κινείται όμως σε τόσο λεπτή γραμμή έκφρασης, που δεν νομίζω ότι και οι 10 που θα το διαβάσουν, θα βγάλουν το ίδιο συμπέρασμα...
και εγω προς στιγμη μπερδευτηκα μετα ομως το καταλαβα ετσι θελω να πιστευω βεβαια η
αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο αδιευκρινιστο στο τι εννοεις

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
@Promitheas
Φανταζομαι δεν αναφερεσαι στο, ΤΟΡ 10...:p
Καλα ας εβαζε λιγους παραπανω λογους, και τα γελια θα γινονταν ολο και πιο ''σοβαρα''...:D

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
@Promitheas

Μπορούμε πάντα να αναρτήσουμε και το ΠΩΣ θα φτάσουμε βήμα - βήμα στο αποτέλεσμα της φωτογραφίας 3 ξεκινώντας από ένα Γερμανικό Ποιμενικό και ένα Ροτβάιλερ...

Είναι ποτέ δυνατό? 100 και κάτι αναρτήσεις για ένα κακόγουστο αστείο?

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Promitheas ακριβώς η άποψη μου! Τόσα μνμ για κτ που δν αλλαξε στο ελάχιστο επί 12 σελίδες! Πραγματικά γελασα με το ποστ σου. Μάλλον νευρικό ήταν δλδ το γέλιο, αναλογιζομενη ότι κάποιοι σκέφτονται έτσι... Κάποιες φορές απλως δικαιώνεται ο Πόντιος Πιλατος παίδες...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Εγώ πάντως δυσκολεύομαι να χαμογελάσω καν...
Οχι βέβαια με το εξαιρετικό χιούμορ του Promithea, ούτε και με το εύστοχο της παρατήρησής του, για τις 100 και...αναρτήσεις.
Περισσότερο απογοητεύομαι με την ξεροκεφαλειά και την άρνηση ενημέρωσης, νέων ανθρώπων.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Είναι ποτέ δυνατό? 100 και κάτι αναρτήσεις για ένα κακόγουστο αστείο?
Τις όποιες θετικές επιπτώσεις αυτού του "φλύαρου" θέματος δεν μπορεί να τις ξέρει κανείς. Πολλοί θα διαβάσουν, πολλοί δεν θα εκφραστούν γραπτώς και δημοσίως, αλλά ίσως κάποιους θα τους βοηθήσει να αλλάξουν τον τρόπο που σκέπτονται:)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Παντως αυτο που ειπε η mareco ειναι σωστο. Πολλοι αναγνωστες(και επισκεπτες ισως) ισως δεν καταλαβουν το υπογειο ρευμα κατω απο το ποστ 103 και υπαρχει ο κινδυνος να βγαλουν λαθος συμπερασματα, με μεγαλη αποσταση απο αυτα που ειχε στο μυαλο του ο συγγραφεας. Και βεβαια ο λογος ειναι η οριακη αισθητικη και εφαρμογη των 9 λογων που αναφερονται...

Status
Κλειδωμένο θέμα