Mix rottie-gsd!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Χαίρομαι που με καταλαβαίνει έστω και ένας :) :) :)
Πολλοί σε καταλαβαίνουν! Το θέμα είναι αν εσύ έχεις καταλάβει κάτι!
Καλώς ήρθες! Να το χαίρεσαι το κουταβίνι να είναι πάντα καλά! Αλλά ειλικρινά,,, διάβασες τίποτα????

wolfant

Active Member
16 Μαϊου 2011
38
0
Ηράκλειο Κρήτης
Πολλοί σε καταλαβαίνουν! Το θέμα είναι αν εσύ έχεις καταλάβει κάτι!
Καλώς ήρθες! Να το χαίρεσαι το κουταβίνι να είναι πάντα καλά! Αλλά ειλικρινά,,, διάβασες τίποτα????
Για πιο πράγμα αν διάβασα τίποτα??

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Να σου ζησει το κουταβακι σου!

Εγω μια αλλη ερωτηση εχω να κανω με αφορμη αυτο:
. Αλλά αν σκεφτείτε ότι έγινε ένα mix από δύο σκυλιά που είναι μέσα στο top 10 ίσως να μην είναι τόσο συνηθισμένα κοπριτάκια που λέει και ο φίλος.
Τι εννοεις ειναι μεσα στο τοπ 10? Εκπαιδευσιμοτητας? Ομορφιας? Φύλαξης? Ζητησης? Αριθμου ατομων? κατι αλλο?
Απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω οτι θεωρεις αυτες τις 2 φυλες ιδιαιτερως ελκυστικες για τους δικους σου λογους και πιστευεις οτι ενας απογονος και των δυο θα συνδιαζει καποια χαρακτηριστικα που θα τον κανουν ακομα καλυτερο σκυλο. Θα ηθελα να μου πεις σε τι, κατα τη γνωμη σου, θα ειναι καλυτερος αυτος ο συνδιασμος απο ενα καθαροαιμο ΓΠ ή ενα καθαροαιμο ροττ.

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Άλλη πονηρή από δω!!!! Εσένα ο ποντικός που έχεις στην φωτο είναι καλύτερος??? :) :) :)
Εγω τουλαχιστον παραδεχτηκα την αγνοια μου για τα σκυλια οταν πρωτομπηκα στο φορουμ, εκατσα, διαβασα και ενημερωθηκα.
Οχι για μενα, αλλα για το καλο του σκυλιου μου και για να εμημερωσω κι αλλους συνανθρωπους μου να μην υποπεσουν σε λαθη σε ο,τι αφορα το σωστο τροπο αποκτησης σκυλου.

Αλλα εσυ το χαβα σου....τι να πω...αφου εχουν κουραγιο οι υπολοιποι ας προσπαθησουν να σε ενημερωσουν...

φιλακια σταυρωτα απο εμενα και τον ποντικο μου!!!!!!!!!!!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
....όσα δεν φτάνει η αλεπού ...τα κάνει κρεμαστάρια...8)

να χαίρεσαι τον κούταβο..

wolfant

Active Member
16 Μαϊου 2011
38
0
Ηράκλειο Κρήτης
Να σου ζησει το κουταβακι σου!

Εγω μια αλλη ερωτηση εχω να κανω με αφορμη αυτο:

Τι εννοεις ειναι μεσα στο τοπ 10? Εκπαιδευσιμοτητας? Ομορφιας? Φύλαξης? Ζητησης? Αριθμου ατομων? κατι αλλο?
Απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω οτι θεωρεις αυτες τις 2 φυλες ιδιαιτερως ελκυστικες για τους δικους σου λογους και πιστευεις οτι ενας απογονος και των δυο θα συνδιαζει καποια χαρακτηριστικα που θα τον κανουν ακομα καλυτερο σκυλο. Θα ηθελα να μου πεις σε τι, κατα τη γνωμη σου, θα ειναι καλυτερος αυτος ο συνδιασμος απο ενα καθαροαιμο ΓΠ ή ενα καθαροαιμο ροττ.
Είπε κάποιος, να χαίρεσαι το κοπριτάκι σου ή κάπως έτσι, και είπα ότι ίσως να μην είναι και τόσο συνηθισμένα κοπριτάκια. Δεν είπα ότι θα είναι καλύτερα πουθενά από τα καθαρόαιμα. Εσύ όμως ξέρεις αν είναι σε καλύτερα σε όλα τα παραπάνω που ρωτάς???? Και αν δεις 10 τυχαία site, θα δεις ότι και στα 10 θα ειναι μέσα στα 10 κορυφαία σκυλιά στην κατηγορία τους!!!

....όσα δεν φτάνει η αλεπού ...τα κάνει κρεμαστάρια...8)

να χαίρεσαι τον κούταβο..
:) :) na sai kala

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Προσωπικα δεν γνωριζω πολλα πραγματα ουτε για τα ροττ ουτε για τα ΓΠ γιατι σαν φυλες δεν με τραβουν ιδιαιτερως και δεν τις εχω ψαξει ενδελεχως. Απλα ρωτησα σε τι ακριβως αναφερεσαι οταν λες οτι ειναι μεσα στα τοπ 10? Στις τοπ10 πιο διαδεδομενες φυλες? στο τοπ εκτελεσης καθηκοντων-εργασιας?
Ανεφερες πριν οτι το σκυλι δεν το πηρες τυχαια, αλλα ηθελες συγκεκριμενα τον συνδιασμο ροττ-ΓΠ. Χωρις ιχνος ειρωνιας και απλα για να γινει μια ενδιαφερουσα κουβεντα ρωτω τι ειναι αυτο που σε τραβηξε σε αυτο το σκυλι. Οπως καποιον τον τραβαει μια συγκεκριμενη φυλη για καποιους λογους ετσι και εσενα θαρρω, μιας και δεν πηρες ενα οποιοδηποτε τυχαιο ημιαιμο.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
:) :) na sai kala
εγώ είμαι καλά....σε ευχαριστώ...:)

υποθέτω όμως ότι εσύ έχεις να μάθεις πολλά περί σκύλων....
θα σου πρότεινα να αφήσεις το θέμα σου εδώ και αρχίσεις την μελέτη.....
μόνο όφελος θα έχεις....

wolfant

Active Member
16 Μαϊου 2011
38
0
Ηράκλειο Κρήτης
Προσωπικα δεν γνωριζω πολλα πραγματα ουτε για τα ροττ ουτε για τα ΓΠ γιατι σαν φυλες δεν με τραβουν ιδιαιτερως και δεν τις εχω ψαξει ενδελεχως. Απλα ρωτησα σε τι ακριβως αναφερεσαι οταν λες οτι ειναι μεσα στα τοπ 10? Στις τοπ10 πιο διαδεδομενες φυλες? στο τοπ εκτελεσης καθηκοντων-εργασιας?
Ανεφερες πριν οτι το σκυλι δεν το πηρες τυχαια, αλλα ηθελες συγκεκριμενα τον συνδιασμο ροττ-ΓΠ. Χωρις ιχνος ειρωνιας και απλα για να γινει μια ενδιαφερουσα κουβεντα ρωτω τι ειναι αυτο που σε τραβηξε σε αυτο το σκυλι. Οπως καποιον τον τραβαει μια συγκεκριμενη φυλη για καποιους λογους ετσι και εσενα θαρρω, μιας και δεν πηρες ενα οποιοδηποτε τυχαιο ημιαιμο.
Ναι, μόλις μου το είπαν πήγα αμέσως και το πήρα. Στις τοπ 10 πιο διαδεδομένες φυλές και στα καθήκοντα της η καθεμία.....κ.α. ( Σε αυτό τουλάχιστον δεν πιστεύω να διαφωνεί κανείς). Ήταν πιο σβέλτα από τα ροτβάιλερ, το βαρός ανάμεσα στα δύο και στην αντίλειψη πιο πολύ προς τον λύκο!!! Τουλάχιστον αυτά τα δύο που ξέρω εγώ και όχι ο κανόνας!!!

εγώ είμαι καλά....σε ευχαριστώ...:)

υποθέτω όμως ότι εσύ έχεις να μάθεις πολλά περί σκύλων....
θα σου πρότεινα να αφήσεις το θέμα σου εδώ και αρχίσεις την μελέτη.....
μόνο όφελος θα έχεις....
χαχαχαχα :) :) :)

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Ενημερωτικα μονο θα πω οτι περα απο τη μορφολογια που προφανως δεν ενδιαφερει σε μια τετοια γεννα, ο χαρακτηρας και η ψυχοσυνθεση του καθε σκυλου επηρρεαζεται κατα πολυ απο τους γεννητορες και τους προγονους του. Αυτο σημαινει οτι ενας σωστος εκτροφεας πχ θα ζευγαρωσει 2 σκυλους γιατι κατι συγκεκριμενο θελει να παρει απο αυτους και τους προγονους αυτων. Γιαυτο ειναι σωστοτερο να αποκτουμε σκυλο απο εκτροφεα. αυτος εχει φροντισει πριν απο μας για μας να εχουμε οχι μονο ενα μορφολογικα τυπικο σκυλο αλλα και εναν τυπικο σκυλο στον χαρακτηρα. Οι ευσυνείδητοι εκτροφεις δε, προσπαθουν μετα κοπων και βασανων για την βελτιωση της φυλης τους σε ολους τους τομεις. Bottom line: η επιλογη των γεννητορων ΔΕΝ ειναι καθολου τυχαια. Ακομα και αυτοι που δημιουργησαν καινουριες φυλες ζευγαρωνωντας διαφορετικες ρατσες μεταξυ τους, το εκαναν με συγκεκριμενο σκοπο και προγραμμα, και χρειαστηκε πολυς κοπος για το επιθυμητο αποτελεσμα που δεν ηταν παντα εφικτο. Ο σκυλος σου εχει γεννηθει απο ενα τυχαιο ΓΠ και ενα τυχαιο ροττ χωρις κανενα συγκεκριμενο σκοπο και με κανενα προγραμματισμο. Ειμαι σιγουρη οτι κανενας απο τους γονεις δεν ειναι τυπικο δειγμα της φυλης του γιατι δεν θα ειχαν αυτη την τυχη. Αρα το κουταβι σου και τα αδερφια του ειναι απλα ακομα μερικα ημιαιμα. Μην περιμενεις δηλαδη οτι θα παρει τη σβελταδα του ΓΠ και το βαρος του ροττ και την φυλαξη του ΓΠ με το δαγκωμα το ροττ ή δεν ξερω κι εγω τι αλλο χαρακτηριστικο σου αρεσει απο τις 2 φυλες. Θα παρει οτι η φυση αποφασισε να παρει κατα το ζευγαρωμα των 2 συγκεκριμενων σκυλων, ειτε θετικα ειτε αρνητικα. Και για να μην παρεξηγηθω, αγαπω τα ημιαιμα, τα θεωρω μοναδικα και δεν υστερουν καθολου σε σχεση με εναν καθαροαιμο σκυλο. Απλως η τυχη τους συνηθως ειναι κακη στραβη και αναποδη γιατι καποιοι αποφασισαν να ζευγαρωσουν τον σκυλο του Μητσου με την σκυλα του Κιτσου χωρις να αναλογιστουν την υγεια των απογονων, τον χαρακτηρα, την ποιοτητα της ζωης τους και το ποσα αδεσποτα μπορει να δημιουργηθουν απο τη μια και μονο αυτη γεννα.
Και θα κλεισω το offtopic σχολιο μου, με την ευχη το κουταβι σου να ειναι υγιες πανω απο ολα, ο χαρακτηρας του να ειναι αυτος που προσδοκας και να εχετε μια ευτυχισμενη ζωη μαζι.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
Φίλε , είσαι πολυ περίπτωση. Δεν ξέρω για το μιξγκριλ σου,αλλα εσυ είσαι στάνταρ στο στο τοπ τεν!!!! :) :)

Φωτεινή, είναι ο γνωστός ρε, της κοκκινοσκουφιτσας!προσοχη μόνο μην σου φάει κ εσένα τη γιαγιά!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Για μενα το βασικο ειναι οτι ενα κουταβι βρεθηκε σε ενα σπιτι και οχι στο δρομο. Επισης θελω να επισημανω οτι για τον καθενα μας ενδομυχα το "παιδι" μας ειναι το καλυτερο.

ΦΙλε wolfant, οταν ζευγαρωνουμε δυο κορυφαιες φυλες δεν σημαινει οτι θα προκυψει κατι που θα συνδιαζει τα καλυτερα χαρακτηριστικα των φυλων που ζευγαρωσαν. Αυτο ειναι κατι που για να γινει χρειαζεται χρονο και γνωση. http://www.dogforum.gr/v3/member.php?7835-wolfant

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Διάβασα προσεχτικά όλα τα ποστς σας και κράτησα μια ερώτηση του λαυρέντη που κατά τη γνώμη μου εμπεριέχει ολη την ουσία του θέματος. Ρώτησε τον άνθρωπο που αρχισε το θέμα αν θα έπαιρνε ημίαιμο κουτάβι αν δεν προερχόταν απο ροτ και γπ αλλα απο άλλες μίξεις.
Αν απαντούσε οτι θα το έπαιρνε το θέμα έχει λήξει εάν απαντούσε όχιι τότε σημαίνει πως την συγκεκριμένη μιξη την θεωρει κατι ξεχωριστο και απλά αυταπατάται.

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
Eγω και ευχομαι να το διαβασεις δεν θα ειμαι τοσο τυπικη οσο οι υπολοιποι που πραγαματικα θαυμαζω για την υπομονη τους.
Για εμενα εισαι τελειως ασχετος .Αμφιβαλλω εαν ποτε αλλοτε ειχες στην ζωη σου σκυλο αλλα ουτε και με ενδιαφερει.Εδω ειναι ενα forum οπου το επισκεπτονται καθε μερα πολλοι.Το να εκφερει κανεις την αποψη του ειναι δημοκρατικοτατο και αναφθερετο δικαιωμα του καθενος το να παραπληροφορει οντας ασχετος ειναι εγκλημα.Φανταζεσαι καποιος ψωνισμενος να θελει να επιβεβαιωση τον ανδρισμο του οπως καποτε εγινε κατα κορον με τα ροτβαιλερ με την τρομερο μιξ ροτβαιλερ με γερμανικο ποιμενικο .Για αυτο οταν δεν ξερουμε τι μας γινεται κραταμε χαμηλους τονους και προσπαθουμε να ενημερωθουμε .Να σου ζηση το κουταβι σου γιατι φυσικα αυτο δεν φταιει σε τιποτα και να θυμασαι οταν μπαινεις σε ενα forum οπως το συγκεκεριμενο αυτοι που το εχουν κατασκευασει μαλλον ξερουν κατι παραπανω

apoth13

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
199
1
Athens
καλημερα

Να ζησει το σκυλακι σου...και να εχει υγεια

απο την στιγμη που εγινε οτι εγινε και απεκτησες ενα σκυλακι γιατι θα πρεπει να απολογηθεις δεν το καταλαβαινω,απο την αλλη ομως κατι μου λεει οτι επιδιωξαν καποιοι την συγκεκριμενοι μιξη σκυλων

και οχι μια μιξη απο δυο ''καλες'' φυλες δεν μπορει να εχει το αποτελεσμα που καποιοι περιμενουν...αν ηταν ετσι θα ζευγαρωναν ολοι οι σκυλοι μαζι και θα ειχαμε σαν αποτελεσμα ενα super σκυλο,να φυλαει να κυνηγαει να κολυμπαει να διασωζει να ειναι ποιμενικος να ειναι ιχνήλατης και και και ........Και επειδη καταλαβαινω οτι αγαπας τα σκυλια και γενικα τα ζωα προσπαθησε να στειρωσετε την σκυλα γιατι απο τι καταλαβαινω ισως να την ζευγαρωσουν ξανα με ροτβαιλερ αμα τα δικα σας σκυλια βγουν ''φοβερα''

Βεβαια μην ακουσεις την αποψη του superman γιατι ειναι η μοναδικη μιξη που πετυχε και για αυτο ειναι και superman δηλαδη lol (χρησιμοποιω το ονομα του γιατι ξερω οτι εχει χιουμορ)

Να σου ζησει το σκυλακι φιλε μου και να περνατε καλα

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
akiouss δεν ειπε κανενας οτι κανεις πρεπει να απολογητε για το εαν αποκταει σκυλο δικαιωμα
του καθενος να αποκτηση και δεκα σκυλια εκεινο που δεν εχει δικαιωμα ειναι να παραπληροφορει τον κοσμο
και ποιος ξερει ακομα και για ιδιαση οφελος .
Και για αυτο επειδη θα το ξαναπω υπαρχει μεγαλη επισκεψιμοτητα στο forum σκοπος του ειναι να ενημερωνεται
κανεις σωστα και οχι να παραπληροφορειτε.Δεν μπορει να μιλαει κανεις για σουπερ ντουπερ φυλες οντας ασχετος
χωρις να υπαρχει αντιλογος.Και προς θεου δεν εχω τιποτα μαζι σου γενικα αναφερομαι

Status
Κλειδωμένο θέμα