Mύθος ή αλήθεια

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Αν διαβάσεις πιο ψύχραιμα το ποστ του sea mol , jaguare, θα δεις ότι είναι σαρκαστικό ως προς αυτούς που λένε αυτά τα πράγματα και όχι προς οποιαδήποτε εθνικότητα ανθρώπων. Χωρις να θέλω να κάνω τον δικηγόρο κανενός είναι φανερό πως πρόκειται για παρεξήγηση.

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Θα θέλαμε το θέμα να λήξει εδώ μια που είναι 100% σίγουρο πως το μέλος ανέφερε έναν "μύθο", μια "βλακεία" που αναπαράγεται από κάποιους, όπως άλλωστε και τα υπόλοιπα που αναφέρονται στο συγκεκριμένο νήμα.

Σε αυτό τον ιστότοπο δεν υπάρχει χώρος για τέτοιου είδους συζητήσεις και απόψεις!

Παρακαλούμε λοιπόν να μη δοθεί συνέχεια σε κάτι που δεν είχε στόχο να θίξει τίποτα περισσότερο από την άγνοια, την βλακεία και την έλλειψη κοινής λογικής σε άλλο ένα θέμα που αφορά το σκύλο.

Ευχαριστούμε!

jaguare

Active Member
10 Ιουλίου 2011
38
0
Θεσσαλονίκη
Αν διαβάσεις πιο ψύχραιμα το ποστ του sea mol , jaguare, θα δεις ότι είναι σαρκαστικό ως προς αυτούς που λένε αυτά τα πράγματα και όχι προς οποιαδήποτε εθνικότητα ανθρώπων. Χωρις να θέλω να κάνω τον δικηγόρο κανενός είναι φανερό πως πρόκειται για παρεξήγηση.
γιαυτό και είπα έστω "λάθος takt" το θέμα δέν θα με επηρεάσει στην υπόλοιπη ζωή μου,ούτε και θα "υιοθετησω" συμπεριφορά με βάση αυτές τις πολύ διασκεδαστικές ατάκες.

Απλά ακούστηκε λάθος.Δεν χρειαζόταν να ειπωθεί έτσι κι αλλιώς,το θέμα του topic και του forum είναι τα σκυλιά.
Το μονο που απομένει είναι η αποφυγή τέτοιον σχολίων.

Ας τελειώσουμε την συζήτηση εδώ, δεν είναι ανάγκη να χαλάσουμε την ροή του topic άλλο,αυτά είχα να πω :)

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
α) Το θέμα αναφέρεται σε μύθους και άλλα τραγελαφικά όπως αναφέρει στο αφετηριακό post η I.Kyveli

β) Το αρχικό post μου δεν είναι καθόλου off topic, καθώς αναφέρεται σε μύθο για super εθνικιστικά ένστικτα σκυλιών.(εξ ου και η σπόντα για τα Ελ και το emoticon χαμόγελο)

γ) Μόνο εθνικιστικό δεν είναι, αλλά το αντίθετο. Εκτός αν έκανες report για αναπαραγωγή φημών.....

δ) Οι χαρακτηρισμοί σου για την ανατροφή μου γυρνάνε πίσω....ή όπως λέγαμε μικροί....καθρεφτάκι...:p

ΥΓ
Το επίθετό μου είναι Ζήκας, jaguare, και στις φλέβες μου κυλάει 99% Αρβανίτκο αίμα, δηλαδή.........ΑΛΒΑΝΙΚΟ. Τα μαθήματα κοινωνιολογίας και τις κορώνες κράτα τες για αλλού...ή βάλε λίγα παγάκια στο κεφάλι σου............

Α! και αν πρόσεξες...το "μουσουλμάνοι" στο δεύτερο post ήταν σε παρένθεση για τους Αλβανούς, καθώς υπάρχουν Μουσουλμάνοι, Καθολικοί και Ορθόδοξοι Αλβανοί....
Δε σας τα μάθανε στο "Κοινωνιολογία και επανάσταση καναπέ 1" ???????

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
ενας μυθος για εμενα αλλα και για πολλους που δεν το γνωριζουν ειναι οτι τα σκυλια γαυγιζουν απο φοβο...
Για πολλα χρονια πιστευα οτι γαυγιζουν απο τσαμπουκα κι εκεινα που ειναι θαρραλεα....

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
ενας μυθος για εμενα αλλα και για πολλους που δεν το γνωριζουν ειναι οτι τα σκυλια γαυγιζουν απο φοβο...
Για πολλα χρονια πιστευα οτι γαυγιζουν απο τσαμπουκα κι εκεινα που ειναι θαρραλεα....
Δεν κατάλαβα....

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Πάντα εξαρτάται και από τα υπόλοιπα σήματα που δίνει ο σκύλος...

Σαφώς γαυγίζουν (ίσως, πιό συχνά) τα σκυλιά που φοβούνται κάτι, ή κάποιον...

Σίγουρα, όμως, γαυγίζουν και τα θαρραλέα σκυλιά, σαν πρώτο βήμα της "τελετουργίας" που λέγαμε...
Αν συνεχίσεις, θα γρυλίσουν και θα σου δείξουν δόντια... και θα είναι "στημένα"... με κέντρο βάρους ελαφρά προς τα εμπρός...

οταν ο σκυλος μου γαυγιζει την ηλ. σκουπα γιατι τη φοβαται... εγω πριν χρονια θα νομιζα οτι την τσαμπουκαλευεται κι οτι δεν φοβαται....
Εδώ έχεις απόλυτο δίκιο...
Στην αρχή ο κάθε σκύλος που "σέβεται τον εαυτό του", τη φοβάται και γαυγίζει...
Μετά από λίγο καιρό, θέλει να παίξει μαζί της (ψιλοφοβάται ακόμα, μεταξύ μας) και γαυγίζει...
Στο τέλος (αν είναι φυσιολογικός) αδιαφορεί...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
η ορμή αδιαφορεί σαν πρώτη αντίδραση......
στο τέλος όμως που πατάω το κουμπί και αρχίζει να μαζεύεται το καλώδιο με ταχύτητα ...........σταματάει να αδιαφορεί ...........αστραπιαία :lol:

μου έκανε τόσο εντύπωση που έβαλα μπρός τον φυσητήρα που έχω για τα φύλλα στην αυλή ..............και το @%@%σκυλο τόλμησε να μυρίσει στην έξοδο του αέρα...........ούτε καν τα κοκόνια που έτρεχαν να ταμπουρωθούν δεν παρατήρησε!!!!!!!

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
Εδω στην Γερμανια λενε για τα γκολντεν ριτριβερ οτι μεγαλωνουν και τρελαινονται και δαγκωνουν το αφεντικο τους και οχι για τα ντοπερμαν οπως στην Ελλαδα.
Eπισης ειχα ακουσει οτι καταλαβαινεις το φυλο του σκυλου απο τον τροπο που κανει την αναγκη του.Αν σηκωνει το ποδι ειναι αρσενικο αν οχι θυληκο
Παντως αυτο για τα σκυλια και τους αλλοθρησκους το ειχα ακουσει πριν χρονια,και μαλιστα απο ατομο που εχει και διδακτορικο.Πως συγκρατηθηκα και δεν της εριξα χαστουκι δεν ξερω.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Σημερινό:
Τα σκυλιά που ζουν σε αυλές γίνονται μεγαλύτερα από αυτά που ζουν σε διαμερίσματα!
Γρίφε, Γρίφε, είσαι εδώ?:p

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
των Βλαχοdeutsch.....
είναι η φυλή που επιστρέφει κάθε καλοκαίρι με το γερμανοαυτοκίνητο πηγαίνοντας με πέντε χιλιόμετρα την ώρα κοιτώντας απ' το παράθυρο ποιός κοιτάει το τουτού; Μμμμ.... έχω ακούσει αρκετές απόψεις τους.....

magda

Well-Known Member
6 Μαϊου 2011
77
0
Χωρίς να θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά.. και με καμία διάθεση να θίξω κανένα..
εμένα ο σκύλος μου πραγματικά γαυγίζει στους Πακιστανούς.. δεν είναι θέμα μυρωδιάς λοιπόν? η κάθε φυλή βγάζει μια διαφορετική μυρωδιά (είναι αυτό που μου έλεγε ένας συμφοιτητής μου απο την Αφρική- δεν θυμάμαι απο που ακριβώς- οτι οι λευκοί τους "βρωμάμε" γιατι βγάζουμε μια μυρωδιά που εμείς έχουμε συνηθίσει)..
εχτές τους γαύγιζε σαν τρελός - τουσ λυπήθηκα τους ανθρώπους - τους κράζουν που τους κράζουν οι άνθρωποι, να τους την "πέφτουν" και οι σκύλοι?
η αλήθεια βέβαια είναι, οτι φοβάται - όσο δεν φαντάζεστε- τα μπαλόνια που πουλάνε.. ειδικά όταν βλέπει στο δρόμο αυτό το τεράστιο όγκο.. άρα ίσως να χει συνδιάσει την μυρωδιά με τα μπαλόνια.. δεν ξέρω..
φιλικά πάντα..

magda

Well-Known Member
6 Μαϊου 2011
77
0
με τους Πακιστανούς συγκεκριμένα? γιατι με άλλον δεν έχει πρόβλημα.. άσε που κάνει αυτή τη κλασική κίνηση με την μύτη του στον αέρα και μετά τους γαυγίζει..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ