Mύθος ή αλήθεια

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Αυτό που λες δυστυχώ το εφαρμόζουν πολλοί...και η διαδικασία είναι πολύ χειρότερη!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Βλέπω αυτή την στιγμή ένα ντοκυμαντέρ με έναν τύπο ο οποίος φροντίζει απο μικρά 3 λύκους τα οποία παράτησε η μάνα. Σκοπός του είναι να τα διδάξει πως να φέρονται ως λύκου και να ζήσουν κάποια στιγμή στην άγρια φύση όταν μεγαλώσουν. Καθημερινά γέμιζε με πληγές στο πρόσωπο και στο σώμα απο τα παιχνίδια-αντιπαραθέσεις με τους λύκους. Ο ίδιος αναφέρει οτι την επόμενη μέρα οι λύκοι του αφαιρούσαν τους επίδεσμους και του γλύφανε της πληγές με αποτέλεσμα να γιατρεύονται πιο γρήγορα. Ότι το σάλιο του λύκου δεν αφήνει κακοηθή βακτήρια να κάτσουν στην πληγή με αποτέλεσμα να επουλώνεται πιο γρήγορα.

Το έχω ξανακούσει αλλα μου έκανε εντύπωση που το αναφέρει ντοκυμαντέρ γνωστού καναλιού.

edit: Πιο κάτω στο ντοκυμαντέρ λέει ότι απο τότε που ασχολήθηκε με τους λύκους το ανοσοποιοτικό του έχει δυναμώσει τόσο που πλεον δεν θυμάται πότε είχε τελευταία φορά κρυωλόγημα ή πονοκέφαλο.

Last edited:

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Απαίτηση του πατέρα μου όταν πήρα σκυλί: Αν είναι να το κρατήσεις μικρή (33 πήγα αισίως προχτές...) ρώτα να μάθεις πόσο βρώμικες είναι οι τρίχες της! Κοίτα να τις καταπιείς να πάθεις τπτ! Ρώτησα κ γω η χαζή τον κτηνίατρο για να έχω κτ να του απαντήσω. Κ γέλαγε ο χριστιανός... Μου'πε ότι μάλλον ο πατέρας εννοούσε ότι μπορεί να κολλήσεις εχινόκοκκο. Αλλά δεδομένου επίσης του γεγονότος ότι δν έχεις σκοπό να αφήνεις το σκυλί να κοιμάται πάνω στα κακά, τα δικά του ή οποιουδήποτε άλλου σκυλιού, δν κινδυνεύεις! Δν έχει η τρίχα κτ. Παλιά - στην εποχή του 75χρονου πατέρα - που τα σκυλιά τα είχαν... όπως τα είχαν τελοσπάντων, αυτό έκαναν κ μετέδιδαν διάφορα με τις τρίχες. Κ έκατσε...

Κ το άλλο κορυφαίο ήταν που την αφήνω κ με γλείφει... Θα πάθω λύσσα... :flip:

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Μην ανησυχείς για την λύσσα, δεν έχει συμπτώματα...
Σου μιλάει μια λυσσασμένη .... :D:D:D
χαχαχαχα! Κ γω δν έχω παρατηρήσει τπτ ακόμα... Αν αφρίσω θα του πω ότι δικαιώθηκε! Μωρέ πώς να εξηγήσεις στους "παλιούς" ότι πλέον τα σκυλιά κάνουν πιο πολλά εμβόλια από τα παιδιά???

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Μην κάνεις τον κόπο, θα χάσεις τον χρόνο σου....
Πες του ότι έχεις κάνει εσύ αντιλυσσικό εμβόλιο για να ησυχάσει.... :D

Εγώ τι να πω με μια γριά θεία που τρώγεται μέρα-νύχτα: "φεύγεις εσύ και πας στη δουλειά και έχουν όλο το σπίτι δικό τους, και το κρεβάτι δικό τους, και θα γκαστρωθούνε και θα τρέχεις..." :eek:
Σκυλογκαρσονιέρα το σπίτι μου... :D

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Το παρακάτω ισχύει ΜΟΝΟ για ελληνικούς ποιμενικούς...

Όταν βρέχει και τα σκυλιά κάθονται στη βροχή ακούνητα και μετά ΔΕΝ τινάζονται, αυτό σημαίνει ότι είναι ΣΩΣΤΟΙ ελληνικοί ποιμενικοί...

Baloo

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2011
179
2
13
Κρήτη
Κι άλλο θεϊκό: Εμείς δεν θέλουμε σκυλιά στο σπίτι με τα παιδιά μας γιατί το σκυλί ενός γείτονα κόλησε κοκκίτη.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Πριν μερικές μέρες ξεκίνησε να περπατά το μωρό της κυρίας που ζει απο κάτω μας.
Τους πέτυχα στην είσοδο του σπιτιου και με ρώτησε αν ειναι ασφαλές να πλησιάσει το μικρό και της απάντησα "Αν έχει κάνει τα εμβόλια του μπορεί να έρθει". Παρεξηγήθηκε άσχημα :D

souzi

Active Member
29 Αυγούστου 2011
29
0
thessaloniki
οσον αφορα το οτι τα ημιαιμα ειναι πιο υγιη... χμμ... ο σκυλος μου ειναι μια τρελη μιξη απο τα παντα.. εναι 15 μηνων,προφανως μου τον χαρισανε, ειμαστε 14 μηνες μαζι κι εχω δωσει 1000 ευρω για ιατρικα προβληματα (και δεν εννοω τα καθορισμενα εμβολια, τις αμπουλες και τα χαπια για τα σκουλικια..) οσο για την γλωσσα.. η σκυλιτσα της συγκατοικου μου απο ισπανια τις βασικες οδηγιες τις εχει μαθει και στις 2 γλωσσες.. και τα ελληνικα μετα το 3ο ετος ζωης της! αλλα το ραδιο αρβυλα συνεχιζεται στην κοινωνια! χχχχχχχχχχχαχχααχαχα

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
ο οσο για την γλωσσα.. η σκυλιτσα της συγκατοικου μου απο ισπανια τις βασικες οδηγιες τις εχει μαθει και στις 2 γλωσσες.. και τα ελληνικα μετα το 3ο ετος ζωης της! αλλα το ραδιο αρβυλα συνεχιζεται στην κοινωνια! χχχχχχχχχχχαχχααχαχα
Χαχαχαχα! Προ καιρού στείλαμε έναν ΕΠ στη Γερμανία. Τον υιοθέτησε από καταφύγιο όπου ήταν η μαμά του μια κοπέλα. Το σκυλάκι κάνει agility κ ακούει εντολές σε 3 γλώσσες! Γερμανικα, Αγγλικά κ όπως λέει η Αννίκα "Ειναι Ελληνας θα ακούει κ Ελληνικά!" Πολλές φορές κάνουμε μαθήματα στο msn για να τα μάθει πρώτα η ίδια, αλλά το "κάτσε" το έμαθαν κ οι συμμαθητές ότι δν σημαίνει "γάτα"!

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Μα καλά δεν ξέρεις τίποτα?
Οι Αλβανοι (οι μουσουλμάνοι), καθώς και οι Πακιστανοί, μυρίζουν περισσότερο γιατί είναι ΑΒΑΦΤΙΣΤΟΙ!!!!!!!!!!

Τα σκυλιά τους μυρίζουν και ξέρουν ότι είναι σκάρτη ράτσα, και γαβγίζουν περισσότερο....

(έχω ακούσει τις δύο ατάκες ανεξάρτητα....και είπα να τα δέσω....:p)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
To θέμα προφανώς αναφέρεται σε "Μύθους και αλήθειες" που έχουμε ακούσει για τα σκυλιά.

Έτσι, φαντάζομαι, και ο sea-mol,
αναφέρει έναν μύθο, και δεν αποτελεί προσωπική του άποψη.
(Έτσι δεν είναι; )

Δεν αποτελεί ρατσιστική επίθεση,
μάλλον αποτελεί ρατσιστική νοοτροπία του Έλληνα και των μύθων που πλάθει.

*Αυτό για τα μυνήματα που έγιναν report ως ρατσιστικά.

jaguare

Active Member
10 Ιουλίου 2011
38
0
Θεσσαλονίκη
Μα καλά δεν ξέρεις τίποτα?
Οι Αλβανοι (οι μουσουλμάνοι), καθώς και οι Πακιστανοί, μυρίζουν περισσότερο γιατί είναι ΑΒΑΦΤΙΣΤΟΙ!!!!!!!!!!

Τα σκυλιά τους μυρίζουν και ξέρουν ότι είναι σκάρτη ράτσα, και γαβγίζουν περισσότερο....

(έχω ακούσει τις δύο ατάκες ανεξάρτητα....και είπα να τα δέσω....:p)
Ξερω κ εγω πολλες ατακες sea-mol. Δεν φταις εσυ, το πιθανότερο να σε μεγάλωσαν έτσι. Το ποσο βρωμάει ο Πακιστανός η ο Αλβανός σίγουρα το ξέρουν οι ατάκες σου. Το ποσο στενόμυαλος και αμόρφωτος είσαι σου το είπαν?

Γιατί προσωπικά εγώ ο αλβανός ο βρομιάρης παρεξηγήθηκα. Και ένα μάθημα κοινωνιολογίας, τουλάχιστον για τους "αλβαναραδες".. όχι δυστυχώς έχουν την ίδια θρησκεία με εσένα, φαντάζομαι ξενέρωσες τώρα ε?

jaguare

Active Member
10 Ιουλίου 2011
38
0
Θεσσαλονίκη
To θέμα προφανώς αναφέρεται σε "Μύθους και αλήθειες" που έχουμε ακούσει για τα σκυλιά.

Έτσι, φαντάζομαι, και ο sea-mol,
αναφέρει έναν μύθο, και δεν αποτελεί προσωπική του άποψη.
(Έτσι δεν είναι; )
Δεν αποτελεί ρατσιστική επίθεση,
μάλλον αποτελεί ρατσιστική νοοτροπία του Έλληνα και των μύθων που πλάθει.

*Αυτό για τα μυνήματα που έγιναν report ως ρατσιστικά.
μύθος η αλήθεια, ξέρεις υπάρχουν και οι πολικές αρκούδες να ασχοληθεί και να τα γράψει εδώ. δεν πιστεύω να προσβληθεί καμια τους. sorry για το double-post,απλά σαν να μου ανάβουν τα λαμπάκια με αυτά που διαβάζω

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
ρε παιδιά ήμαρτον!
ο sea-mol προφανως αναφέρει βλακίες που έχει ακούσει να λένε για τα σκυλιά. Κι εγώ το έχω ακούσει αυτό από πολλούς βλάκες. Δε σημαίνει ότι το πιστεύω!

jaguare

Active Member
10 Ιουλίου 2011
38
0
Θεσσαλονίκη
ρε παιδιά ήμαρτον!
ο sea-mol προφανως αναφέρει βλακίες που έχει ακούσει να λένε για τα σκυλιά. Κι εγώ το έχω ακούσει αυτό από πολλούς βλάκες. Δε σημαίνει ότι το πιστεύω!
Έστω, λάθος "τακτ".
Γία το τι γραφει ο καθένας έχει και ένα μερίδιο ευθύνης για το πως ακούγεται. εάν ήθελα να μάθω για την ράτσα μου,μπορώ άνετα να βρω ένα εθνικιστικού περιεχομενου φόρουμ, και να χαζεύω...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ