Labrador Retriever (πόσο retriever??)

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
Ενταξει παδια, μπορει οντως να μην κατσει το κυνηγι. Απλώς προσπαθω να περασω ωφελιμο & ποιοτικο χρονο με τη σκυλα μου. Πλεον το να τη βγαζω απλως βολτα 2-3 ωρες δε μου λεει κατι. Δεν υπάρχει στοχος. Αν θελετε, επειδη εχω καταλαβει ενα δεσιμο που εχει προκυψει μεταξυ μας τους τελευταιους μηνες, θελω να το καλλιεργησω κι αλλο. Ειναι ενα μεγαλο και μυστηριο παιχνιδι ο σκυλος και θελω να το φτασω τελευταια πιστα. :)

Δεν ξερω αν με εννοατε..

φρισμπι φιλε!

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
Εργασιακά Λαμπραντορ, δεν ξέρω εαν το παρατηρείτε αλλά... γυαλίζει το μάτι τους, για να τα εκτονώσεις αυτά πρέπει να είσαι και εσύ εργασιακός ...

τα θαυμάζω τέτοια σκυλιά, αλλά δεν τα συνιστώ σε κανέναν στην Ελλάδα.
φοβερα...

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
George A γουσταρω τετοιες καταστασεις χιονια, φυση, επιβιωση και δε συμμαζευεται. Πολυ ωραια σκυλια!

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
λοιπον αν ειναι κροτοφοβικος ο σκυλος σου δεν προκειτε ποτε να μπορεσεις να πας για κυνηγι με αυτον.
ευκολα μπορεις να δοκιμασεις αν ειναι η οχι εαν εχεις ενα απλο αποκριατικο οπλο σπιτι σου.ξεκινα απο εκει.
για μπεκατσα που λες ειναι λιγο δυσκολο εκτος και αν πας για καρτερι που λενε.συνηθως τα λαμπ τα πανε για παπια που ειναι καθαρα θεμα απορτ.
τωρα για το πως θα δοκιμασεις αφου δοκιμασεις τον κροτο πρωτα.....
θα παρεις λιγα φτερα απο πουλι αν μπορεις να βρεις(οχι κοτα κλπ)και θα τα τυλιξεις μεσα σε ενα καλσον αλλα να ειναι ευκολο να τα μυρισει και να τα πιασει και για αρχη τα σερνεις στο εδαφος και βλεπεις αντιδρασεις οταν το πας εκει(μην περιμενεις θεαματικα αποτελεσματα)..
αφου ξεκινησεις με αυτα και δεις οτι το σκυλι σου παει καλα η επομενη κινηση ειναι να πας στον τοπο δρασης να δεις τι θα κανει το σκυλι ...
θα σου προτεινα να πας με εναν κυνηγο και να εχεις μαζι τον σκυλο που θα παει για κοτσυφια,τσιχλες,παπια που ειναι καθαρα κυνηγι και σκυλο για απορτ και θα σου προτεινα να ξεχασεις την μπεκατσα εκτος και αν πας για καρτερι οπως σου ειπα....

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Aυτό με ενδιαφέρει πραγματικά, για μένα, γιατί έχω κροτοφοβία. ?
Λοιπον Estranged σου έχω την λύση. Παίρνεις αρχικά το ψεύτικο πιστόλι .....και ένα κουτί με γαλακτομπούρεκα. Βαράς μια...τρως ενα (Στάδιο 1ο).
Παίρνεις μετά πιστόλι κρότου....και ενα κουτί μικρά μπακλαβαδάκια. Βαράς μια...τρως ενα (Στάδιο 2ο)
Παίρνεις κανονικό μετά ...και ενα κουτί σοκολατάκια. Βαράς μια...τρως ενα (Στάδιο 3ο).
Όσο μεγαλώνει ο κρότος....μικραίνει το γλυκό...γιατί έχεις κάνει απευαισθητοποίηση...
Απλό είναι βρε...

Last edited:

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
λοιπον αν ειναι κροτοφοβικος ο σκυλος σου δεν προκειτε ποτε να μπορεσεις να πας για κυνηγι με αυτον.
ευκολα μπορεις να δοκιμασεις αν ειναι η οχι εαν εχεις ενα απλο αποκριατικο οπλο σπιτι σου.ξεκινα απο εκει.
για μπεκατσα που λες ειναι λιγο δυσκολο εκτος και αν πας για καρτερι που λενε.συνηθως τα λαμπ τα πανε για παπια που ειναι καθαρα θεμα απορτ.
τωρα για το πως θα δοκιμασεις αφου δοκιμασεις τον κροτο πρωτα.....
θα παρεις λιγα φτερα απο πουλι αν μπορεις να βρεις(οχι κοτα κλπ)και θα τα τυλιξεις μεσα σε ενα καλσον αλλα να ειναι ευκολο να τα μυρισει και να τα πιασει και για αρχη τα σερνεις στο εδαφος και βλεπεις αντιδρασεις οταν το πας εκει(μην περιμενεις θεαματικα αποτελεσματα)..
αφου ξεκινησεις με αυτα και δεις οτι το σκυλι σου παει καλα η επομενη κινηση ειναι να πας στον τοπο δρασης να δεις τι θα κανει το σκυλι ...
θα σου προτεινα να πας με εναν κυνηγο και να εχεις μαζι τον σκυλο που θα παει για κοτσυφια,τσιχλες,παπια που ειναι καθαρα κυνηγι και σκυλο για απορτ και θα σου προτεινα να ξεχασεις την μπεκατσα εκτος και αν πας για καρτερι οπως σου ειπα....
Σ' ευχαριστω πολυ. Θα κανω το 1ο σκελος που μου προτεινεις μονο και μονο απο περιεργεια. Να δω τι ψαρια πιανει, που λεμε.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Λοιπον Estranged σου έχω την λύση. Παίρνεις αρχικά το ψεύτικο πιστόλι .....και ένα κουτί με γαλακτομπουρεκάκια. Βαράς μια...τρως ενα (Στάδιο 1ο).
Παίρνεις μετά πιστόλι κρότου....και ενα κουτί μικρά μπακλαβαδιάκια. Βαράς μια...τρως ενα (Στάδιο 2ο)
Παίρνεις κανονικό μετά ...και ενα κουτί σοκολατάκια. Βαράς μια...τρως ενα (Στάδιο 3ο).
Όσο μεγαλώνει ο κρότος....μικραίνει το γλυκό...γιατί έχεις κάνει απευαισθητοποίηση...
Απλό είναι βρε...
ΑΧΑΧΑΧΧΑ :-D

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
κ μετα ξαναβαρας μια στο κεφαλι για τα κιλα που εχεις παρει ε σταματια?
Βαράς μια ρε Σούπερμαν γιατί δεν έχεις ξεπεράσει την κροτοφοβία και είσαι άχρηστο για κυνήγι καλέ...:p

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.117
1.391
Εργασιακά Λαμπραντορ, δεν ξέρω εαν το παρατηρείτε αλλά... γυαλίζει το μάτι τους, για να τα εκτονώσεις αυτά πρέπει να είσαι και εσύ εργασιακός ...

τα θαυμάζω τέτοια σκυλιά, αλλά δεν τα συνιστώ σε κανέναν στην Ελλάδα.
βλέπω καλά?? αυτά τα καφέ είναι lab??? νομίζω ότι βγαίνουν σε 3 χρώματα μονο...
το mpez το σοκολατί και το μαύρο...(???)

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
βλέπω καλά?? αυτά τα καφέ είναι lab??? νομίζω ότι βγαίνουν σε 3 χρώματα μονο...
το mpez το σοκολατί και το μαύρο...(???)
το χρώμα λέγεται κίτρινο και υπάρχει σε πολλές αποχρώσεις , όλες αποδεκτές απο το στάνταρντ της φυλής

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Aπο σχεδον εντελως λευκο (βλ. τη Bonny του Takisft) έως και αυτο το "αλεπουδέ" χρωμα της φωτογραφιας, καθως και ολα τα ενδιαμεσα,ειναι εντος προτυπου.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
σταματια οτι και να λενε η κροτοφοβια δεν στααματιετε οσο για το αν βαρας μια στο κεφαλι ετσι οπως το λες(αν καταλαβα καλα)εγω δεν το κανω....
τωρα ρωτησαν κατι και επειδη εχω μια εμπειρια σε αυτα ειπα να απαντησω αν σε ενοχλησε παω πασο.

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.117
1.391
το χρώμα λέγεται κίτρινο και υπάρχει σε πολλές αποχρώσεις , όλες αποδεκτές απο το στάνταρντ της φυλής
ευχαριστώ... αυτή η απόχρωση του κίτρινου είναι σπανια?

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
σταματια οτι και να λενε η κροτοφοβια δεν στααματιετε οσο για το αν βαρας μια στο κεφαλι ετσι οπως το λες(αν καταλαβα καλα)εγω δεν το κανω....
τωρα ρωτησαν κατι και επειδη εχω μια εμπειρια σε αυτα ειπα να απαντησω αν σε ενοχλησε παω πασο.
Μάλλον δεν κατάλαβες το χιούμορ μου....ή δεν διαβάζεις τα συνεχόμενα πόστς. Ήταν μια πλάκα ως προς την ερώτηση του Σούπερμαν.
Έχω κροτοφοβικό σκύλο στις βροντές και στις αστραπές και το ξέρω το θέμα :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul