...και (κυρίως!) Lagoto Romagnolo......Πολύ ακριβή η εκπαίδευση για τρούφα!
Δεν θα κάνω την έξυπνη...στην αρχή νόμιζα ότι είναι καμία καταπληκτική συνταγή με τρούφα..ο γούγλης όμως με ξεστράβωσε...και (κυρίως!) Lagoto Romagnolo...
άσε κι εγώ νόμιζα πως είναι είδος τρούφαςΔεν θα κάνω την έξυπνη...στην αρχή νόμιζα ότι είναι καμία καταπληκτική συνταγή με τρούφα..ο γούγλης όμως με ξεστράβωσε
Να το κάνει.Βρε παιδια, ο ανθρωπος εχει ενα σκυλο επαναφορας και θελει να δει τις δυνατοτητες του σε αυτο που ειναι στο dna του. Γιατι να μη το κανει ?
Δεν θα κάνω την έξυπνη...στην αρχή νόμιζα ότι είναι καμία καταπληκτική συνταγή με τρούφα..ο γούγλης όμως με ξεστράβωσε
Σας παραδέχομαι (εδώ και πολύ καιρό!) που έχετε την "παληκαριά" να στέκεστε όρθιες, με γέλιο και να αυτοσαρκάζεστε!!! το ίδιο κάνω κι εγώ, είναι "θεραπευτικό"...άσε κι εγώ νόμιζα πως είναι είδος τρούφας
Γιατί φοβάται τους κρότους! Εγώ αυτό θεωρώ οτι ειναι το μείον! Εκτός αν ξεκινήσετε πρωτα απευαισθητοποίηση κάτι το οποίο δε ξέρω κατα πόσο θα ειναι εφικτό! Το θέμα όμως ειναι να πανε για κυνηγι ή απλά να κανουν κατι μαζι για να περνάνε καλά και να εκτονώνεται ο σκύλος σωματικά και πνευματικα?Βρε παιδια, ο ανθρωπος εχει ενα σκυλο επαναφορας και θελει να δει τις δυνατοτητες του σε αυτο που ειναι στο dna του. Γιατι να μη το κανει ?
+1000 Ειδικά αν το θηραμα μετά γινεται και γευμα..Βρε παιδια, ο ανθρωπος εχει ενα σκυλο επαναφορας και θελει να δει τις δυνατοτητες του σε αυτο που ειναι στο dna του. Γιατι να μη το κανει ?
αυτό ακριβώς...άσε που νομίζω πως το κυνήγι είναι ένα σπορ που θες και παρέα σίγουρα...Γιατί φοβάται τους κρότους! Εγώ αυτό θεωρώ οτι ειναι το μείον! Εκτός αν ξεκινήσετε πρωτα απευαισθητοποίηση κάτι το οποίο δε ξέρω κατα πόσο θα ειναι εφικτό! Το θέμα όμως ειναι να πανε για κυνηγι ή απλά να κανουν κατι μαζι για να περνάνε καλά και να εκτονώνεται ο σκύλος σωματικά και πνευματικα?
η αλήθεια είναι ότι από τότε που γράφτηκα το forum μου έχιε προσφέρει άπλετο γέλιο...Σας παραδέχομαι (εδώ και πολύ καιρό!) που έχετε την "παληκαριά" να στέκεστε όρθιες, με γέλιο και να αυτοσαρκάζεστε!!! το ίδιο κάνω κι εγώ, είναι "θεραπευτικό"...