Αυτό που μου κάνει προσωπικά εντύπωση είναι ότι στην συζήτηση αυτή συγκρίθηκαν τα σκυλιά της yasemin, χωρίς βέβαια να υπάρχουν σωστές φωτογραφίες τους, με κάποιους από τους σημαντικότερους εκπρόσωπους της φυλής αυτή την στιγμή στην Τουρκία....
Προφανώς και οι δεύτεροι είναι τουλάχιστον εντυπωσιακότεροι....
Θυμήθηκα μια παλαιότερη ανάρτηση του Denis που έλεγε πόσο συχνά του ζητάνε ροτ...."σαν αυτό"!Δείχνοντάς του τους σπουδαιότερους εκπροσωπους της φυλής!
Μπορεί να κάνει όντως εντύποση,αλλά ναί.Σύγκρινα τα σκυλιά της yasemin με αυτά τα κορυφαία ομολογουμένος(θα συμφωνίσω μαζί σου δείγματα).Και αντί να δοθεί μια παρόμοια απάντιση,οτι αυτό είναι κάπως άδικο διότι αυτά που ποστάρισα είναι εκ των κορυφαίων,και να το δεχτώ γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα,Μπήκε η yasemin σε μια μπουλντόζα,πήρε συνοδηγούς και μερικούς άλλους,και άρχισανε να ισοπεδόνουν τα πάντα.Τα παρακάτω που παραθέτω έχουν υποθεί απο οδηγό και συνοδηγούς
ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΣΚΥΛΩΝ.
[FONT="]
yasemin[/FONT]
Ηailander
Εχεις δικιο,συμφωνα με την εικονα που εχεις στο μυαλο σου για τα κανγκαλ προκειται για μετρια δειγματα που κανουν μονο για την δουλεια την οποια φτιαχτηκαν.
Ορεινοι Ποιμενικοι,φυλακες κοπαδιων,και τιποτε αλλο.
Σιγουρα τα δικα μου μετρια δειγματα δεν κανουν και για part time job,να βγαλουμε κανενα φραγκο απο τις μασελες τους.
[FONT="]
yasemin [/FONT]
ειναι μιξεις και οχι κανγκαλ.
[FONT="]
yasemin [/FONT]
Εγω λεω να ηρεμησεις,να διαβασεις το προτυπο της φυλης,και να καταλαβεις τι σου λεω.
[FONT="]mareco[/FONT]
Μην τα βάζεις λοιπόν με την
yasemin. Εκμεταλλεύσου την, να μάθεις ακόμη περισσότερα. Είναι η μόνη έγκυρη πηγή, που ξέρω εγώ τουλάχιστον
[FONT="]
yasemin [/FONT]
Οσο για την μορφολογια,το προτυπο ειναι ενα και δεν ειναι λαστιχο να χωραει μεσα οτι να ειναι.
[FONT="]
yasemin [/FONT]
με το προτυπο θα πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι γιατι θα οδηγηθουμε στο οτι εχει μαυρη μασκα και γυριστη ουρα ειναι κανγκαλ.
[FONT="][/FONT]
[FONT="]
[/FONT][FONT="]Αρχικό μήνυμα απο
hailander [/FONT]
[FONT="][/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]Θεωρείς δηλαδή από όσα φαίνονται στην συγκεκριμένη φωτό,εχουν την παραμικρή σχέση με τα παραπάνω ζώα?Δεν λέω γλυκίτατα είναι.Αλλά απέχουν παρασάγκας...[/FONT]
[FONT="]
Amaliaz [/FONT]
[FONT="]Ναι αυτο θεωρω... ειδικα στο κεφαλι και ειδικα ο Serhan...[/FONT]
[FONT="]
yasemin [/FONT]
Οι κριτες γνωριζετε ποιοι ειναι?
Στο Sivas,ας πουμε ειναι το δημοτικο συμβουλιο της πολης!
[FONT="]
nasouk [/FONT]
Yasemin αν κοψεις τα αυτια των σκυλων σου και τα τρεξεις κανα μηνα στον κατηφορο θα ειναι σαν τα Κανγκαλ των φωτο.
[FONT="]Grifos[/FONT]
ή τα βάζει σ' ένα διάδρομο να τρέχουν με σακουλάκια άμμου στα πόδια και ένα κοκτέιλ ήπιων στεροειδών κι έγινε το θαύμα.
[FONT="]
johnk [/FONT]
Αγαπητή
yasemin, μη δώσεις τίποτα στα σκυλιά σου (ούτε ήπιο, ούτε βαρύ) και δεν χρειάζεται να τα βάλεις να προπονηθούν σε ...διάδρομο!!!