KANGAL

tangerin

Well-Known Member
25 Μαϊου 2008
741
1
Ναι...
Αλλα επισης οταν καποιος πει το σκυλι μου μετριο δεν γυρναω να του πω για μασελες κυνομαχιες και φραγκα..
Επισης δεν γνωριζω αν τα δικα του σκυλια κανουν εργασια και εκθειαζω οτι κανουν μονο τα δικα μου...
αφού έχουμε δώσει το δικαίωμα.......ο άλλος μπορεί να πει ότι θέλει,από την στιγμή που εμείς το ίδιο κάναμε.

Master

Well-Known Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
315
1
αφού έχουμε δώσει το δικαίωμα.......ο άλλος μπορεί να πει ότι θέλει,από την στιγμή που εμείς το ίδιο κάναμε.
Δικαιωμα εχουμε δωσει????Ποιο δικαιωμα???

tangerin

Well-Known Member
25 Μαϊου 2008
741
1
Οσο για το βιντεάκι του Master με το μικρό Kangal,ο καθένας βλέπει ότι γουστάρει να δεί.Δηλαδή....Κάποιος μπορεί να δει ένα κουτάβι με ωραίο στήσιμο,γεμάτο ενέργεια.Κάπιος άλλος μπορεί να δει έναν μελοντικό Κυνομάχο.Κάποιος άλλος μπορεί να δει έναν ιδιοκτίτη ανεύθυνο που γουστάρει να έχει έναν μη κοινονικοποιμενο σκύλο,κάποιος άλλος μπορεί να δεί αυτό που χρειάζετε ένας υπεύθυνος ιδιοκτίτης να διορθώσει στον σκύλο.Κάποιος άλλος μπορεί να δει ένα γαυγισμα επίθεσης,κάποιος άλλος ένα γαύγισμα κάλεσμα για παιχνίδι κλπ κλπ κλπ.Είναι περιτό βέβαια να υπενθυμίσω το πως παρουσιαστηκε το συγκεκριμένο βίντεο.Απλά αυτό ήθελαν να δουν,αυτό είδαν.
Εγώ προσωπικά δεν είδα ΤΊΠΟΤΑ, απλά ρώτησα αν σε αυτή την ηλικία πρέπει να έχουν αυτό το ταπεραμέντο,διότι δεν γνωρίζω τίποτα για τα Kangal πέρα από το πρότυπο.Ειλικρινά.

Master

Well-Known Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
315
1
με τη δημοσια κρίση,μην έχοντας την άδεια του κατόχου
Δηλαδη λεει καποιος το σκυλι σου μετριο του απαντας και εσυ ετσι?Αν ειναι να ξερω να το λεω και εγω γιατι δεν το εκανα ποτε στην ζωη μου και μου ειχαν πει τα σκυλια μου μετρια,χαλια για κλωτσιες...

hailander

Well-Known Member
2 Μαϊου 2008
425
15
Τάλα ρα ρε παιδί μου,εξήγα μας...πως το λένε...Μάσησέ το μας,να ενοήσουμε τι ενοείς,με νόησες τώρα?

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Ti πραγμα αξιοπρεπεια??Που ειδες εσυ αξιοπρεπεια απεναντι στον Ηailander??
Υ.Γ.Στην ειχα πει εγω για τα Μαλαμουτ?????Αφου σου ειχα πει οτι δεν γνωριζω πολλα για την φυλη....
Με συγχωρείς πολύ αλλά τώρα θα το γράψω και αδιαφορώ για τη γνώμη του Χαιλάντερ. Όταν απαντάει έτσι ''Αργά την θυμίθηκες την αξιοπρέπεια''
''Τάλα ρα ρε παιδί μου,εξήγα μας...πως το λένε...Μάσησέ το μας,να ενοήσουμε τι ενοείς,με νόησες τώρα?''
είναι άξιος του ύφους των απαντήσεων που παίρνει. Επίσης δεν είδα να μου απαντάει αν έχει ή είχε ποτέ Κανγκάλ για να μην το επεκτείνω και γράψω γενικά σκύλο.

Κι όσον αφορά τα Μάλαμιουτ συνέχισες να επιμένεις στο θέμα του εκτός προτύπου υπερμεγέθους και υπερδιάπλασης.

Master

Well-Known Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
315
1
Με συγχωρείς πολύ αλλά τώρα θα το γράψω και αδιαφορώ για τη γνώμη του Χαιλάντερ. Όταν απαντάει έτσι ''Αργά την θυμίθηκες την αξιοπρέπεια''
''Τάλα ρα ρε παιδί μου,εξήγα μας...πως το λένε...Μάσησέ το μας,να ενοήσουμε τι ενοείς,με νόησες τώρα?''
είναι άξιος του ύφους των απαντήσεων που παίρνει. Επίσης δεν είδα να μου απαντάει αν έχει ή είχε ποτέ Κανγκάλ για να μην το επεκτείνω και γράψω γενικά σκύλο.

Κι όσον αφορά τα Μάλαμιουτ συνέχισες να επιμένεις στο θέμα του εκτός προτύπου υπερμεγέθους και υπερδιάπλασης.
Μισο λεπτο...http://www.dogforum.gr/v3/%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1.5.f.c.i-32/alaskan.malamute.%CE%B1%CF%80%CE%BB%CF%8E%CF%82.%CE%AC%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B1-5744/index7.html#post458804Σε
Βλεπεις πουθενα να επιμενω οταν λεω οτι "ρατσες που δεν γνωριζω κανω τουμπεκι..."

tangerin

Well-Known Member
25 Μαϊου 2008
741
1
Δηλαδη λεει καποιος το σκυλι σου μετριο του απαντας και εσυ ετσι?Αν ειναι να ξερω να το λεω και εγω γιατι δεν το εκανα ποτε στην ζωη μου και μου ειχαν πει τα σκυλια μου μετρια,χαλια για κλωτσιες...

σου ξαναλέω δεν είναι το μέτριο,είναι η δημοσια κριτική χωρίς να μας έχει ζητηθεί.
Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες αντιδράσεις.Εγώ μπορεί να το καταπίνα μπορεί και όχι.
Τώρα τι είναι μέτριο ,ποιοι χρησιμοποιούν τους σκύλους για αλλα <<σπορ>>αποτελούν αντιπαράθεσεις,πιθανόν σε μη αληθινή βάση h οχι ,και από τις 2 σε αντιπαράθεση πλευρές .

Last edited:

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Εγώ θυμάμαι να επιμένεις υπέρ το δέον στα Wakon. Ξαναδιάβασε συνολικά τις απαντήσεις σου και την εμμονή (επέτρεψε μου τη λέξη μπορεί να είναι ατυχής αλλά δε βρίσκω καλύτερη) με το συνολικό όγκο και ύψος του θέματος εξ' αρχής κι ενδεχομένως να καταλάβεις τι εννοώ.

Πάντως τα δυο θέματα μοιάζουν στη διαφωνία μεγέθους και διάπλασης.

Master

Well-Known Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
315
1
Εγώ θυμάμαι να επιμένεις υπέρ το δέον στα Wakon. Ξαναδιάβασε συνολικά τις απαντήσεις σου και την εμμονή (επέτρεψε μου τη λέξη μπορεί να είναι ατυχής αλλά δε βρίσκω καλύτερη) με το συνολικό όγκο και ύψος του θέματος εξ' αρχής κι ενδεχομένως να καταλάβεις τι εννοώ.

Πάντως τα δυο θέματα μοιάζουν στη διαφωνία μεγέθους και διάπλασης.
Καμια σχεση...Τα Κανγκαλ δεν εχουν σχεση σε διαπλαση και μεγεθος διοτι κανενα σκυλι δεν ειναι 100 κιλα ουτε καν πλησιαζει..
Και δεν σε αμφισβητησα σε κανενα ποστ..

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Αυτοί που γνωρίζουν περισσότερα, έχουν περισσότερη εμπειρία, έχουν "ζήσει" περισσότερα οφείλουν να δείχνουν ανοχή και υπομονή με τους αδαείς και ημιμαθείς (και εγώ μέσα στους δεύτερους).

Βέβαια, δεν μπορούμε να είμαστε πάντα "ήρεμοι" και "διδακτικοί" όταν γράφουμε...αλλά, από την άλλη, μας υποχρεώνει κανείς να γράψουμε;

Θα παρακαλούσα όσους εκτιμούν και σέβονται αυτά τα σκυλιά (για το συγκεκριμένο θέμα) να μας δώσουν το πρότυπο στα Ελληνικά, να μας δείξουν σκυλιά "καλά" ή "εξαίρετα" με βάση το πρότυπο, να μας δείξουν σκυλιά να δουλεύουν...Ακόμα και να διαφωνήσουν επί του προτύπου με επιχειρήματα...

...αλλά βρε παιδιά να μείνει κάτι για αυτόν που θέλει να μάθει από αυτούς που ξέρουν για τα σκυλιά και δεν τον ενδιαφέρει καθόλου να βλέπει ανθρώπους να τσακώνονται "σαν τα σκυλιά" για το ποιος είναι "γνώστης" και για το Ελληνικότατο "You know who I am you motha focka?!!"...:D

Ας κάνει κάποιος το καλό λοιπόν και να μιλήσει για σκυλιά...όχι για τρόπους, όχι για τον εαυτό του ή τον "απέναντι"...

Sorry για το off topic...μάλλον...:)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Περιμένω πως και πως να σταματήσει αυτή η διαμάχη για να απολαύσω αυτό το θέμα όπως του αξίζει

hailander

Well-Known Member
2 Μαϊου 2008
425
15

Τώρα μάλον πρέπει να τα κάνω τάλαρα σε εσένα για νε με νοήσεις.Δεν έχω ούτε είχα Kangal.Exω ένα ζευγάρι Ελληνικους ποιμενικούς και ημίαιμα.Τα περί τάλαρων και νοημάτων,είναι φανερό οτι είναι χιούμορ.Μάλον δεν το αντιλήφθηκες αλλά δεν πειράζει,όσο για το επίπεδο της σιήτισης και τα περί αξιοπρέπειας,όταν εγώ παρουσιάζω παγκόσμιους πρωταθλητές και εσύ τους πέρνεις και τους ανεβάζεις σε διαδρόμους γυμναστηρίων να τρέχουν πίνωντας αναβολικά,ε κάνε μας την χάρη,που ζητάς και τα ρέστα....Σε πήραξαν τα τάλαρα.......Αλλος έχυσε το πρώτο αίμα που λέει και μια ψυχή.Εγω μπορώ να παίξω μπάλα σε όλα τα τερέν.Εσείς φέρατε την μπάλα εδώ που παίζουμε τώρα,και μετά γκρινιάζετε.Αν διαβάσεις όλο το νημα προσεκτικά είναι ευκολο να διαπιστώσεις.Τέλος πάντων δίνω τέλος στην διαμάχη σας αγαπώ όλους.Ας θέσουμε το θέμα σε νέα βάση αν δεν έχετε αντήριση.

Υ.Γ Γνωρίζω οτι η yasemin είναι συμπαθεστάτη.Εχω την ίδια γνώμη.
Υ.Γ Το ότι με κάποιους έχετε και μια άλλη σχέση(γνωρίζεστε προσωπικά)δεν σημαίνει ότι πρέπει ντε και καλά να συμφωνείτε πάντα με ότι λέιει ο γνωστός ή γνωστή σας Είτε αυτό είναι σωστό είτε λάθος.