Jar το Μαλινουά

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
πριν λίγη ώρα είχαμε την πρώτη συμπλοκή με σκυλί.h ώρα 3:30 ξημερώματα.ton παο να κάνει την ανάγκη του,ξαφνικά του σηκώθηκε η τρίχα και γρύλιζε,op λέω γάτα μυρίστηκε,γιατί ναι μεν τρώνε παρέα αλλα το βραδυ είναι άλλος σκύλος,τελικά ήταν ένα "ημιεμακι" ενός γείτονα,ο κανέλλος,λιμένα και τα 2 και τον παίρνει στο κυνήγι ο κανέλλος και δρόμο ο jar μπήκε στο spiti.o χέστης!!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Κανελλος λενε κ εμας εδω ενα στην περιοχη κοκερακι καφετι κ τον βγαζει η κυρια χωρις λουρι και γαβγιζει φουλ κ κανει οτι γουσταρει!!!
Αλλα γιατι τον βγαζεις χωρις λουρι ακομα κ τετοιες ωρες ?

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
γιατί εδώ που είμαι δεν έχει πολλά σπίτια ούτε μηχανές και αυτοκίνητα και τον μαθαίνω να πηγαίνει εκεί να κάνει την ανάγκη του.

ένα νέο θέμα που με απασχολεί είναι! στις 30-31 ιουλίου θα γίνει έκθεση μορφολογίας κακ.σκέφτομαι να παο τον jar μιας και είναι στον μέρος μου.
εσείς θα πηγαίνατε το δικό sas.to λέω γιατί το σκυλί δεν το πήρα για έκθεσις αλλα είναι eykeria.na πάρο μια κριτική από κάποιους

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
γιατί εδώ που είμαι δεν έχει πολλά σπίτια ούτε μηχανές και αυτοκίνητα και τον μαθαίνω να πηγαίνει εκεί να κάνει την ανάγκη του.

ένα νέο θέμα που με απασχολεί είναι! στις 30-31 ιουλίου θα γίνει έκθεση μορφολογίας κακ.σκέφτομαι να παο τον jar μιας και είναι στον μέρος μου.
εσείς θα πηγαίνατε το δικό sas.to λέω γιατί το σκυλί δεν το πήρα για έκθεσις αλλα είναι eykeria.na πάρο μια κριτική από κάποιους

Φυσικα κ δεν εχεις να χασεις τπτ φανταζομαι αλλα δεν ειμαι κ ο ειδικος για να στο πει αυτο!
Εδω σκεφτομουν να παω τον δικο μου απλα για να μου πει τα ελλατωματα του καποιος κριτης που ξερει κ οχι τα πλεονεκτηματα του !!

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
είναι γαμάτος βασίλη ακούει παρα πολύ .και δεν εννοώ εντολές, αλλα μέσα στο σπίτι,όταν τον πίαση η τρελα του ωμος πρέπει να προλάβω να του ανοίξω την πόρτα γιατί δεν θέλω να τον κόψω που τρέχει σαν τρελός γύρο γύρο.

Άδης

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
76
0
γεια σου diablo να σου ζεισει ο μικρουλης καλα να περνατε με πολλα παιχνιδια

georgeIII

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
55
0
καλησπερα diablo!! που τον βγαζεις βολτες; Ρωταω μηπως σας πετυχω πουθενα!! ;)