Jar το Μαλινουά

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Γιατί ρε παιδιά τα λέτε κροκοδειλάκια τα καημένα;
Να σου ζήσει είναι πολύ όμορφος! :)

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
xaxaxaxaxaxaxaxax όχι το όνομα του είναι jar= βάζο
μου ήρθε η ιδέα από ένα καφέ ενός φίλου που είναι μικρούλη σαν βάζο.και είναι κοφτό μικρό και έντονο.ακόμα δεν κάνει σκανταλιές αν κάνει θα δούμε μπορεί να του φωνάζω χίτλερ lol

κροκόδειλους.
ευχαριστώ κυβέλη

κροκόδειλος βγαίνει δειλά από τον κρόκο του αυγό του.ότι να είναι γράφω από την χαρά μου

Last edited:

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.864
5.114
patra
grdane.blogspot.com
na sου ζησει...
δωστου καμμια εβδομαδα προσαρμογης.... μην βιαζεσαι
το αυτι πιθανοτερο ειναι λογω αλλαγης δοντιων... δεν τα εχει αλλαξει ακομα ετσι...?

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
ναι βλέπω προσαρμόζεται γρήγορα!!μόλις έφαγε και ωμές φτερούγες,πριν όμως είχε xέσι το box του, και τα πόδια του ήταν μην πω πως.δεύτερη μέρα σπίτι δεύτερο βραδινό μπάνιο τώρα όπως έγγραφα έκανε λίγα κάτω αλλα τον πρόλαβα και τον έβγαλα έξω χωρίς να αφήσει ολη την τούρτα στο πάτωμα.δεν ξέρω αν έχει αλλάξει δόντια!!του έπλενα το box και τον αφίσα ελεύθερο, ξαφνικά τον ακούω να γαβγίζει και να τρέχει έξω από την αυλή,ωχ λέω τι έπαθε δεν είχα ξανά ακούσει γαύγισμα του,και είχε βγάλει ένα παιδί το σκύλο του βόλτα.

bilkon

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2010
109
0
serres
Να εισαι γερος να τον χαιρεσαι. Φιλος μου εχει μαλι στην ηλικια του δικου σου. ΧΑΧΑΧΑ!! Ειναι πολυ παλαβο. Χρειαζεται καλη εκπαιδευση για να μην εχεις προβληματα αργοτερα. Ειναι πολυ καλοι φυλακες και μπορει να γινουν επικινδυνα.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
τα μαλινουά είναι εν δυνάμει φύλακες και όπως όλα τα δυναμικά σκυλιά ο χειρισμός τους απο έναν ανίδεο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο σκυλί και όχι μόνο.....

bilkon

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2010
109
0
serres
TARA φαινεσαι διαβασμενη για να απαντησεις τοσο γρηγορα. Ευτυχως ο diablo exei peira και θα το χειριστει καταληλως.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
...είμαι σίγουρη για τον diablo....αν βέβαια δεν γεμίσουμε το θέμα του με αερολογίες.....:)

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
θα κάνω ότι μπορώ σίγουρα για να μην μου γίνει επιθετικός, δεν το θέλω σε καμια περίπτωση τώρα είναι ξαπλωμένος στα πόδια μου κάτω από το γραφείο..η εκτροφέας μου είναι έμπιστοι και δεν θα ντραπώ να ρωτήσω είτε σε αυτήν είτε εδώ για ότι δεν ξέρω,καλλίτερα να ρωτάω παρα να κάνω το πολύξερο και να κάνω ένα κουτάβι δυστυχισμένο και επιθετικό..

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
έγγραφα ωραία ωραία και ξαφνικά πετάχτηκε κάτω από τα πόδια μου και γάβγισε,,έκλασα μαλλί πατάτα,με τρόμαξε!μάλλον έβλεπε κακό όνειρο το κουκλί μου.

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
καλησπέρα σας σήμερα πήγε η κοπέλα mo με ένα φιλικό ζευγάρι το σκύλο βόλτα στην παραλια,ο μάγκας όμως μας έχει βγει πολύ θαλασσινός,μόλις βρήκε ευκαιρία βούτηξε μέσα,μετά όμως δεν τον έκανε μπανάκι,αν τον κάνω αύριο πειράζει???η πρέπει να τον κάνω σήμερα οπωσδήποτε??

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Δεν μπορεις ουτε να τον ξεβγαλεις με σκετο νερο ? Να φυγουν τουλαχιστον τα αλατια.

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
αυτό έλεγα να κάνω αλλα επειδή του είχα βάλει την αμπούλα εχθές την έβγαλε άχρηστη,οποτε αύριο ali.οποτε? να κάνει μπάνιο σήμερα?κάτι μου είχε πει ο γιατρός ότι την βάζο μετά το μπάνιο.advantix του είχα βάλει.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
καμια μερα μετα το μπανιο η αμπουλα ρε.εχε τον το νου σου μη κανει κανα αποτομο και φοβηθει και στο τελος βλεπει θαλασσα και τρεχει
και δε λεει σε νησι εισαι

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
καμια μερα μετα το μπανιο η αμπουλα ρε.εχε τον το νου σου μη κανει κανα αποτομο και φοβηθει και στο τελος βλεπει θαλασσα και τρεχει
και δε λεει σε νησι εισαι
ο κτηνίατρος μου είπε ότι η advantix είναι μετά το μπάνιο!!αν μου είπε ψέματα σου λέω και εγώ!!
του άφησε το λουρί η κοπέλα μου στην παραλια διπλα σε κάτι βραχάκια,και έδωσε ένα σάλτο και άρχισε να κολυμπάει,προχθές παίζοντας μαζί του βούτηξε στην πισινα...βάτραχος θα γίνει...και εγώ θυμάμαι πιο παλιά, 2 μέρες πριν και 2 μέρες μετά όχι μπάνιο,