Jar το Μαλινουά

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
xaxaxa λες?μια φορα έβλεπα μια ali ράτσα που μοιάζει με αγριόγατα,αλλα δεν ξέρω πως την λένε,ήταν και πανάκριβη

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
το έχω εδώ του έδωσε ένα αντιπαρασιτικό!!εμβόλιο λέει μετά από 6 μηνών,μια χαρά υγιέστατο είναι!!την μιση μέρα κλαίει,το βγάζω έξω και παίζει με τον jar,αλλα αυτός είναι άγαρμπος και δεν του το "πολυεμπιστεβομε" το δαγκώνει το γλύφει το τραβάει με το πόδι του.

Uploaded with ImageShack.us

Last edited:

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
εμβολιο μετα απο 6μηνων ? πρωτη φορα το ακουω αυτο. Εμεις οταν ειχαμε βρει τον Rorry(2 μηνων) καναμε κανονικα τα εμβολια απο εκεινη την ηλικια. Εισαι σιγουρος για τον κτηνιατρο σου ? Εχετε κανεναν αλλο στην περιοχη ?

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
όχι μονο αυτόν έχουμε,αλλα λες να μην ήθελε αυτός να μου πάρει 20 ευρουλακια?
μια αλοιφή του έβαλε στο στόμα και μου είπε,αν τελικά το κράτησης έλα να του κάνουμε το εμβόλιο,επίσης υπάρχει μια περίπτωση να το πάρει ένας φίλος μου,που μόλις το είδε το είχε συνεχεια αγκαλιά.

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
είναι από mdf το οποιο δεν κοστίζει ούτε 20 euro.h πόρτα από ψυγείο τις κοκακόλα χοντρό ατσάλι και με πλαστικοποίηση,το παράθυρο το ίδιο,και αυτοκόλλητο από το γαλαξία.φοβάμαι όμως μήπως και μυρίσει "σκυλιλα".θα δείξει ο καιρός.